Kokoşş Hatunlar Kulübü

ozman bir yaşına kadar çantalı şeyde koyarım öylemi almama gerek yoksa ben 200 e araba bulurum ki...

al sen ne istersen kokişim yaa
ilk bebişin, heyecanlısınız insan herşey almak ister (ben de öyle olurum büyük ihtimalle)
bütçeni çok zorlamayacaksa niye almiycaksın ki :)
hem zaten 3 çocuk istiyosun diğer bebişler de kullanır işte

hemen söyle doğum tarihlerini.hesaplayım. senin içine kız doğduğu o pembe bebiş arabasından belli..
kız doğmuyor aslında ama isteğim gönlümden geçen önce sağlık sonra kız.ama erkekte olsa üzülmem

Son düzenleme:
brck oğlun olacak senin

keleboştan hatırla kız dedim dr. bile yanıldı

nevgün ben patilerini hergün yiyorum çok tadlu!

canımmmmm bu çanta da satılık mı ???
hangi site bir de bu???

ay ben de bayıldım o cantayaa

kızlar cantaya bende bayıldm ama satılk dıılll malsf fecedee bırrr grupta satısı yurt dısı urunlerrr satılıyor... ben pantolon ve tulum ıcın ekledım satısta olanlar onlar...

ama satıcıya sorulabılır belkı cantaadaa vardırrr.. satısta

tamam sustum kaç hafta kaldı belli olmasına.
Organikten haber varmı? Onunda cinsiyeti belli değildi.
şaka diyorum cnm önce sağlık olsunda hiç önemli değil cinsiyet tabiki.
organiğinde belli diil haftaya gidicek sanırım.ona kızmı demiştin

Sağlıklı olması dışında her şey boş kızmış erkekmiş....Şey bende erkek hesapladım..Allah bilir tabi ama herkesde mi tutar bu ya hiç mi istisna olmaz..Mesela ben rüyalarımda erkek gördüm adını bile söyledi bunu koy diye, kendimi baya hazırlamıştım sonra süprayzzz civciv kızmış benim...

Son düzenleme:
kiracısın stor yaptırma o zman..

ama metresine çok istiyor.. şekerim..

anenne söle ölçünü ver burdan yaptırsın kız..

10 tlden fazla değildir o tül burda...

esma ben ölçü almayı bilmiyorum kafadan düşünyorum 2 metredir diye ama pazarlık edicem adamla düşürebildiğim kadar düşürcem stordan vazgeçtim stor üzerine tül olmaz zati
bugün gelsin ölçüyü alsın balıklımı mavmi yanında getirsin büyük ihtimal mavili sadeyi yaptırtırım pazarlıkta ederim ....

hehe hayırlısı rabbimden cnm bana çevremdeki herkes erkek diyor kız diyen çok az:)sağlıkla gelsinlerde...
ekim anneleri topiğinde 14 haftalık ölmüş bebişi ona üzüldüm bugün biraz

ayy ne güldüm

evet 3 çocuk istiyom ama 1.ciyi doğurmaktan korkan tırsak ben...

buarada mesai bitti gitcem bakalım adam ne önercek uyumlu bişi olsun işte stor pahalı yaa boşver yaptırmıcam sarsar beni nekkk 4 ay para almıcam borçlar devam edicek ama:26::26::26:

kocişle tartışmakta istemem

Son düzenleme:
hehe hayırlısı rabbimden cnm bana çevremdeki herkes erkek diyor kız diyen çok az:)sağlıkla gelsinlerde...
ekim anneleri topiğinde 14 haftalık ölmüş bebişi ona üzüldüm bugün biraz

Allah herkesin civcivini miniğini korusun.Bazen öyle olumsuz haberler okuyunca bende etkileniyorum ama takılmamaya bak..şu bulantıları atlatınca çok güzel bir dönem başlıyor içinde sürekli kıpırdayan bir şey...

Benim geçecek yerine artıyor sanki..Bir an önce geçse keşke...
amin cnm miniklerimizi korusun Rabbim...az önce sol tarafım baya kıpır kıpırdı ama bağırsak hareketlerim henüz bunlar

ben de hep rüyalarımda erkek bebiş görüyorum, ismini söyledi diyince bana da rüyamda oğlum olmuş adımı "efes pilsen" koyun diyo. tövbe allam o nasıl isim "efe" koyalım bari diyorum rüyaya bakarmısınız

anlıyorum canım seni, Allah yardımcınız olsun (herkesin) bebiş kımetiyle gelicek inş zorluksuz atlatacaksınız bu dönemi

şaka diyorum cnm önce sağlık olsunda hiç önemli değil cinsiyet tabiki.
organiğinde belli diil haftaya gidicek sanırım.ona kızmı demiştin

ya onunki tam sınırda olduğu için kesin konuşamadım.
%40 kız %60 erkek demiştim.
baktım kaç hafta olmuş hala göstermiyor kız olma ihtimali fazla dedim.

erkeğe geçme dönemine giriyor tam sınırda yani.

üzme kendini canım takılma. bizim üçüz hamilemiz vardı. erken doğum yaptı 2 bebeğini de kaybatti. şimdi kuzusu kocaman oldu.
şöyle düşün nasip değilmiş yaşaması hayırlısı böyleymiş.
rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…