Kokoşş Hatunlar Kulübü

nekk koptum laaaa efes pilsen bide pazarlıkla efe diyon

hımm sen 3 yılda 4 yılda kan yenilemeye göre yapmıyorsun başka bir hesabın var erkek kız dönemi deyon karışıık ...Bana da anlat olmadı özel mesaj at merak ettim...Lüffen..

Benim geçecek yerine artıyor sanki..Bir an önce geçse keşke...
amin cnm miniklerimizi korusun Rabbim...az önce sol tarafım baya kıpır kıpırdı ama bağırsak hareketlerim henüz bunlar

Ben 18. haftanın içindeyken hissetmiştim ondan önce aynı gaz kabarcığı ordan oraya baloncuk hissediyordum ama onlar gazmış sonra anladım...

Son düzenleme:
ip atsan ucu kaldıda daralda saçı kaldı aldın yari elimden de içimde acı kaldı Ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları nezman aşık oldunda kaldıramıyon kolları hoppaaaaa hoppp

almayı yüke koydumda ağzımı büke koydum hoppaa alkış çekkkkkkk aldın yari elimden deee boynumu büke koydum Ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları nezman aşık oldunda kaldıramıyon kolları hoppaaaaa hoppp

yandaaan yandannnn

Günaydın...Bu ne kız akşamın iyi mi geçti çok yoksa hamişlik hormonların mı depreşti ..Yada Melodi' ye mı gönderme yapıyon yandan yandan...
fACE de millet düğün fotolarını paylaşmış gördün mü ?

Eki Görüntüle 381549 Eki Görüntüle 381549 Eki Görüntüle 381549
kız koket bu ne sabah sabah eşlik etmekten de geri kalmıyorum amaa

Günaydınn herkese

Günaydınlarrrr Güzelliklerrrrrrrrrrrrrr
noluyooo oynaya oynaya açmış miroş tükkanı devamındada kızlarda coşmuşş herezaman böle olunnnn

Niye kimse yok Çok işim var, ama aynı zamanda çok uykum daa var...Civcivime bir sürü bi şey alasım var ama 0/3 mü 3/6 mı alsamdaha çok bilemiyorum...

ben geldim! günaydın herkese. ancak bağlanabildim.
alya küsmedim be trip attım
koket maşşallah güzel şeyler olmuş belli.
smoker senin cinsiyetin belli daha neyine bakayım?
kızın olacağı %100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…