ben de hep rüyalarımda erkek bebiş görüyorum, ismini söyledi diyince bana da rüyamda oğlum olmuş adımı "efes pilsen" koyun diyo. tövbe allam o nasıl isim "efe" koyalım bari diyorum rüyaya bakarmısınız
o ne lan efes pilsen mi yani çıngıraklı kahkalardan birini saldım gene ortalığa yaavv..
ya onunki tam sınırda olduğu için kesin konuşamadım.
%40 kız %60 erkek demiştim.
baktım kaç hafta olmuş hala göstermiyor kız olma ihtimali fazla dedim.
erkeğe geçme dönemine giriyor tam sınırda yani.
üzme kendini canım takılma. bizim üçüz hamilemiz vardı. erken doğum yaptı 2 bebeğini de kaybatti. şimdi kuzusu kocaman oldu.
şöyle düşün nasip değilmiş yaşaması hayırlısı böyleymiş.
rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Benim geçecek yerine artıyor sanki..Bir an önce geçse keşke...
amin cnm miniklerimizi korusun Rabbim...az önce sol tarafım baya kıpır kıpırdı ama bağırsak hareketlerim henüz bunlar
o ne lan efes pilsen mi yani çıngıraklı kahkalardan birini saldım gene ortalığa yaavv..
nekk koptum laaaa efes pilsen bide pazarlıkla efe diyon
hımm sen 3 yılda 4 yılda kan yenilemeye göre yapmıyorsun başka bir hesabın var erkek kız dönemi deyon karışıık ...bana da anlat olmadı özel mesaj at merak ettim...lüffen..
ip atsan ucu kaldıda daralda saçı kaldı aldın yari elimden de içimde acı kaldı Ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları nezman aşık oldunda kaldıramıyon kolları hoppaaaaa hoppp
almayı yüke koydumda ağzımı büke koydum hoppaa alkış çekkkkkkk aldın yari elimden deee boynumu büke koydum Ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları nezman aşık oldunda kaldıramıyon kolları hoppaaaaa hoppp
yandaaan yandannnn
cıks sölemem
ip atsan ucu kaldıda daralda saçı kaldı aldın yari elimden de içimde acı kaldı Ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları nezman aşık oldunda kaldıramıyon kolları hoppaaaaa hoppp
almayı yüke koydumda ağzımı büke koydum hoppaa alkış çekkkkkkk aldın yari elimden deee boynumu büke koydum Ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları nezman aşık oldunda kaldıramıyon kolları hoppaaaaa hoppp
yandaaan yandannnn
Eki Görüntüle 381549 Eki Görüntüle 381549 Eki Görüntüle 381549
kız koket bu ne sabah sabaheşlik etmekten de geri kalmıyorum amaa
Günaydınn herkese
kız nekkk ne güzel kıvırtıyon bacım....
alyaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?