evet jenywily bende burda yorumlara baktım da aldım. ama bizim bezleri kv. gönderiyor. kargo gelene kadar uygun bişey alayım dedim.
aklıma geldi. 5 numarasını aldık naylonumsu değil gayet güzel ve kremli.
bel bölgeside lastikli.
yenilenmiş olabilir. dün bezini açtım poposu önü krem içinde.
öğretmenine yazdım yeni deniyoruz fikrinizi yazın dedim.
akşam bağladım çişi filan taşmamış.
kakası ishal gibiyse her bezden taşıyor zaten.
birde bu markanın 5 numarası diğer markalardan daha büyük.
kıs çöpe atlır mı kullanılmamış bezler.
ihtiyacı olan birine verirsin.
kipalarda kızılay kıyafet kutuları var aklında olsun.
ben küçülenleri oraya atıyorum.
bende doğduğunda sadece 1 paket bez aldımmm o da hevess
sonrasında bu zamana kadar babm alır sağolsunnnnn
ayyy sağolsun valla..
ben ablamda sütünü falan alır gün içnde yicek muz falan.. bezleri cici bebesi bana ait..
babamda... haftalık sebzesini falan yollar ablama.. çorbaları için falan..
bez konusu bizde...
bez ıslak mendil başlı başın para zaten.. ıslak mendilde çok kullanıyoruz biz. metin eren bayılıyor..
alıor boynunu yzunu kulak arkasını silior ferahlıyormuş
tam yengeçç su manyağı çocuk
ahhahahah bende yengeçim kocemde balık çimmek bize zor gelmiyo ondan pariss bol haahhahahahha
severim suyu ferahlığı temizliği bacıcığımmmm
saolsunlar ablanda maşallha
benimde kızçeme hiç masrafım yok desem yeridir yaniii
2012 haziran analarında düğün nişan kına yıkılmış ortalık dün gece bir sürü foto paylaşılmışda onu diyorum...
Ben bu iki saatde sıkı çalışırsam baya bitireceğim işimi bu günlük...Tekme mi atıyor angaralıyayerim ben onu küçüçük patilerini...Benimkide Behzat ç. izlerken çok hareketli şaşkınım...
eee bende fönun tadını çıkarım demi zaten fönletmicem...
azcık fönlü gezem.. tüm hafta topluyorum zaten
lan senmı costun tek naamıkla millet derken(topluca) hepimiz çostuk.. sen söledin biz oynadık alla alla
alıngan hamiş......
fön cektırmeyelı yıl oldu benım yahaaa hehe hıc cesaretm yok:)
ayyy sağolsun valla..
ben ablamda sütünü falan alır gün içnde yicek muz falan.. bezleri cici bebesi bana ait..
bez konusu bizde...
bez ıslak mendil başlı başın para zaten.. ıslak mendilde çok kullanıyoruz biz. metin eren bayılıyor..
bn almadım.. cesaret edemedim..
zaten yaza bıraktırcam... o nedenle gereksiz gördm..
birde pişikle uğraşmayım diye..
ama ne olur bilmiyorum...
ama oğlun yeni yürümeye başladı ise prima kullan bence.. yürürken en ince olan bacak arası o olur..
biraz zman sonra geç bence..
perde nolduu??
ayyy sağolsun valla..
bez konusu bizde...
yılmı oldu yuhhhh
kızzz kendine bak azcık haaa
bende prima alıcam yeni doğan da kaç kilo olandan alıyım dursun evde bitane?:44:
kızlar az yada cokkk valla ne guzelll yıne bırzda olsa yardım edenınnz var beenm kocede zamnda cocuk dogmadn cok hevslenmstı bır buyugune bezı diğer buyugunee de mamalrı paslıcktı ama kımse oralı olmadı sukur halldyrz tabıkı ama yardımcı olsalr guzl oılurdu 1 sendn fazla oglum k.v de ıdı 1 ker eolsun 1 paket bez alınmadııı.. hatta 1 keresınde bez 1 tane kaldı dedı bende anne sen al parasını ben verrırrm sana demıstım sırf vermem falan korkusndnmıdr nedır ogun 1 bezle cocugu ıdare ettrms sabah benm bezledgm aksmda kendı yenılems nasıl odu bılemyrm artık. hehe bukdrrr yanı dusnn ama .. hanı hep bayanlr annelerınıı anltrlrya anlatmaymda napım hehehe allah razı olsun butun kıyafetlerını hemn hemen annem aldı ztn 1 yasına kdr annemn aldıklrıyla ıdare ettık... aslnda benmde kızdgm coksey varda işte takmamaya calsyrm cokda umrumda deıll ztn
ne perdesi bacıcıığım sen alıcaktın perdeyi..
Dostum herkesin zamanı çok ben ancak iki üç şeye yetişebilyom paylaşımları bile zor görür oldum sende paylaştınmı?
hala depik atıyo sanırım şarkıyı çok sevdide burdaki bayannn pek sevmez böle türküler....
ceylanım bizde analarımızdan kendi ai,lemizden bahsediyoz esmoşlakızlar az yada cokkk valla ne guzelll yıne bırzda olsa yardım edenınnz var beenm kocede zamnda cocuk dogmadn cok hevslenmstı bır buyugune bezı diğer buyugunee de mamalrı paslıcktı ama kımse oralı olmadı sukur halldyrz tabıkı ama yardımcı olsalr guzl oılurdu 1 sendn fazla oglum k.v de ıdı 1 ker eolsun 1 paket bez alınmadııı.. hatta 1 keresınde bez 1 tane kaldı dedı bende anne sen al parasını ben verrırrm sana demıstım sırf vermem falan korkusndnmıdr nedır ogun 1 bezle cocugu ıdare ettrms sabah benm bezledgm aksmda kendı yenılems nasıl odu bılemyrm artık. hehe bukdrrr yanı dusnn ama .. hanı hep bayanlr annelerınıı anltrlrya anlatmaymda napım hehehe allah razı olsun butun kıyafetlerını hemn hemen annem aldı ztn 1 yasına kdr annemn aldıklrıyla ıdare ettık... aslnda benmde kızdgm coksey varda işte takmamaya calsyrm cokda umrumda deıll ztn
ayy yengeçler yakışıklı olur senin oğluş büyünce fena olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?