Kokoşş Hatunlar Kulübü

laa kuaföre bitek saç düzleştirilmeye gidilmezki ağdaya maniküre dalgalı döne kırık föne arada makyaja ne bilim kaşa bıyığaaa ....

ben manikür yaptırmam biara salak yaptıda ellerim kan içinde kaldı istemiom dedim zorla yaptı iskenderunda hemde düğün zmanı acıdı hepsi düğün günü mayk mı ne yaaa...

sonuç: kuaföre gitmeyi seviyorum hatta saçlarımda kırık var gidip aldırsammı....:26:

güneşcim 1 bezle akşama kadar nasıl idare edebilir?
ya elbet kendimiz çalışır alırız. eşimle biz şöyle düşünüyoruz kendimiz peynir ekmek yeriz yinede alırız çocuğumuzun ihtiyacını. ama büyüklerin bişeyler yapması insana destek oluyor.
ben bu konuda kayınvaldemin hakkını yemem. evet bazı konularına kızarım ama istediğim şeyi almaya çalışırlar. kıyafet konusunda ucuza kaçmalarına kızıyorum pazardan 2-3 tl ye body filan alıyorlar. bende çok pahalı almıyorum ama dükkanlardan alıyorum.
neyse idare ediyoruz işte.
annemde bu ay iki tane kazak almıştım onların parasını verecek.
bakalım mama sandalyesini de alır belki.

hehe keske sadece kızrsa bıldgn yaralr acılıyorr yanık gıbı su topluyorr kanıyor vs benm esım cok kzıar marka degstrmeyee bende alıssın dıye denrm ama artık yapmıyrm öle bişi....

ceylanım bizde analarımızdan kendi ai,lemizden bahsediyoz esmoşla
merak etme babanne dede tırıvırı ahhahahahhhahahah

bende yengeçim laaaaaaa yakışıklımıyım

hehe nedne kız bak melosun kv. bez ve ıslak mendıl gonderıyrms benmkı onu godrsn hıcbısı yapmsn baska heheheeh yeter beneee:):)

az once aradı yıne sov yapıyor benmkııı oglanı gondrmeylm buhafta bılmem ne guya bendn daha saglıklı dusnyr bende aynen sole deıdm. hyr cnm bu hafta gıdıcek yrnda dınlensın ole 1 hafta gıtmemzlık yapmz dedım. ha krestn mı alsk ondnmı hasta oluyor nedemk cnm artık ben onu kresten falan alamammm evde yapamz o cocuk alsıtı ayrıca oraya gonderırken hastlkları goze aldık biz ılk sene hepböle hasta olurlr faland edım te allam ya onu krese yazdrn derkn dusnseydın dıcktım ama olmadı tutttm ve yuttum!

Son düzenleme:

napalım kuşş bizimkilerde böyle seri defoluuu

kayganan harbi şovmen annen bakıyo ya ondan şimdi bu havalarııı
iyi yapmıssın yutmussun inme seviyesine boşver

kaça dedi kız metresi..

kokettt... kazıklamasın gene...

bugün gelicek zaten o storu kabullendirdini sanıo deyyus çok bekler 300 müşşş AYvannnnn

bugün gelsin alsın ölçüyü indirim yapmasan yaptırmıcam sizden diciğim kendi bilir dün kaynana çağırınca çağıramadım ben bunları.

ölçüyü alıcak ya...

banada ver ölçüyü de.. başkalarınada fiyat sorucam de..

al kız ölçüyü....

kokrsun gözüü... şerepsiz...

olmassa annen burdan diktirir kız

güneşş he de geç bacım..

bildiğini okusun bakmak yemedi..

şimdide kreşten alsakmıçç

önceden düşünseydi.. sakın ama sakın... alma.. laf dalaşınada girme..

çuklat yedim tam coştu

yakında bizde tatile gidicezzz bizde bol bol burda paylaşırık her bişi

Ben 37. haftaya kadar çalışacağım diyorum ya bir an misal bu sabah 32. de ayrıl git nisan sonu evde yat ağır ağır hazırlığını tamamla diyor kendinden çatallı şeytan..

kızlar ya dermocos ürünlerini duydunumuzmu hiç???? eczacı bugun ondan satmak ıstedı kararsız kaldım cılt urunu tonıgı sunu bunu falan

Melodi ile Güneşimin yavruları kreşe gidiyor heralde sadece...Kızlar kaç aylıktı verdiniz kreşe, önce kim baktı?

ölçüyü alıcak ya...

banada ver ölçüyü de.. başkalarınada fiyat sorucam de..

al kız ölçüyü....

kokrsun gözüü... şerepsiz...

olmassa annen burdan diktirir kız

hesaplarken önümde yapıcak aklıma kazırım ters düşersem vermez cıkssss

uyanık burdakiler oradaki gibi iyi değiller ....

Ben 37. haftaya kadar çalışacağım diyorum ya bir an misal bu sabah 32. de ayrıl git nisan sonu evde yat ağır ağır hazırlığını tamamla diyor kendinden çatallı şeytan..

kız benim 32 ye az kaldı getmem olmaz dinlencem gerçi sen memursun get yaa dinlen napcan çalışıp hem ücretsiz izin hakkın çok hem maaşın tıkır tıkır işler evde olsan bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…