hahah cnmmm saclrım ztn pırasa benm kendım duzlestıryorum bende kuafor fobısı varrr... sevmıyorum kuafrlerı cok zorda olamdkca gıtmemeye calısyrm iştee...
ama fonde cektrrnce kocem denk gelyr sıksıkda gıdemem kendım duzlestrrk ıdare etcm bırsure dhaa hihih. sımdı dıp balyajımı yaptrmaya gıdeblsm ona sukur
cnm yeni doğnada numara yok.. 1 paket 100 lük yenı doğan al bitince duruma gör alırsın.. kilo alırsa
3-6 ya geçiyorsun çunku ..
esmoş alıyorlar ben söylemeye çekiniyordum onlar gönderene kadar biz alıyorduk ama kv. dedi. bitmesine yakın haber ver diye. bez ve ıslak mendili çok tutuyor gerçekten.
bir ara huggiesler bez alana 3 paket ıslak mendil veriyordu. 2 defa denk gelmişti.
iyi oldu. ama bitti mendiller.
güneşim benimkininde poposu hassa hemen kızarıyor bakalım ne olacak?
benim ıslak mendilden oldu sanırım. öğetmene dedim dalini sadece poposuna kullanın diye.
seninki çok narin zor iyileşiyor. hiç alışkanlığını değiştirme kuzunun.
senin eşin dikkat ediyor böyle şeylere ne güzel.
benimkine desen bişey olmaz alıştırma öyle diyor.
geçen yaz bilmediğim bi marka ısalka mendil almış.
çocuğun poposu resmen delindi ve kanadı.
çok kızmıştım niye aldın diye?
alya senin ailene bayılıyorum zaten!
ceylanım bizde analarımızdan kendi ai,lemizden bahsediyoz esmoşla
merak etme babanne dede tırıvırı ahhahahahhhahahah
bende yengeçim laaaaaaa yakışıklımıyım
öylede üzstünde 3-6 bilmem ne yazıyo kg herhalde herhangi bir prima yeni doğan olurmu ;?
hehe keske sadece kızrsa bıldgn yaralr acılıyorr yanık gıbı su topluyorr kanıyor vs benm esım cok kzıar marka degstrmeyee bende alıssın dıye denrm ama artık yapmıyrm öle bişi....
hehe nedne kız bak melosun kv. bez ve ıslak mendıl gonderıyrms benmkı onu godrsn hıcbısı yapmsn baska heheheeh yeter beneee:):)
az once aradı yıne sov yapıyor benmkııı oglanı gondrmeylm buhafta bılmem ne guya bendn daha saglıklı dusnyr bende aynen sole deıdm. hyr cnm bu hafta gıdıcek yrnda dınlensın ole 1 hafta gıtmemzlık yapmz dedım. ha krestn mı alsk ondnmı hasta oluyor nedemk cnm artık ben onu kresten falan alamammm evde yapamz o cocuk alsıtı ayrıca oraya gonderırken hastlkları goze aldık biz ılk sene hepböle hasta olurlr faland edım te allam ya onu krese yazdrn derkn dusnseydın dıcktım ama olmadı tutttm ve yuttum!
Yok canım ya izleyici konumundayım orda....Çoğunluk çalışmıyor orda doğru diyosun....
Kıyamam ya halaya devam demek...
kaça dedi kız metresi..
kokettt... kazıklamasın gene...
bugün gelicek zaten o storu kabullendirdini sanıo deyyus çok bekler 300 müşşş AYvannnnn
bugün gelsin alsın ölçüyü indirim yapmasan yaptırmıcam sizden diciğim kendi bilir dün kaynana çağırınca çağıramadım ben bunları.
pirma yeni doğan cnm..
sanırım onda kilo yazmıyor..
sen bakıcaksın üzerinde yazar yeni doğan diye..
yeni doğandan sonra 3-6 ya geçilior diye biliorum
http://www.e-bebek.com/bebek_bezi/p...ogan_paket_1_numara_50li_bebek_bezi/PRI-95738
bundan laıcaksın cnm
eeee bunda 2-5 kg yazıyo işte görmedinmi laaa
çuklat yedim tam coştu
yakında bizde tatile gidicezzz bizde bol bol burda paylaşırık her bişi
ceylanım bizde analarımızdan kendi ai,lemizden bahsediyoz esmoşla
merak etme babanne dede tırıvırı ahhahahahhhahahah
bende yengeçim laaaaaaa yakışıklımıyım
erkeklerde dedim laaaa sen erkekmisin
ölçüyü alıcak ya...
banada ver ölçüyü de.. başkalarınada fiyat sorucam de..
al kız ölçüyü....
kokrsun gözüü... şerepsiz...
olmassa annen burdan diktirir kız
sonradan netten buldum delü karu..
2-5 miş alla alla
Ben 37. haftaya kadar çalışacağım diyorum ya bir an misal bu sabah 32. de ayrıl git nisan sonu evde yat ağır ağır hazırlığını tamamla diyor kendinden çatallı şeytan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?