Kokoşş Hatunlar Kulübü

sonuç: kuaföre gitmeyi seviyorum hatta saçlarımda kırık var gidip aldırsammı....:26:
hayır aldırma, az daha dayan
batıl evet ama hamişken saç kestirilmez, bebeğin ömründen kestiriyomuşsun

doğumdan sonra gidersin, yenilenirsin canlanırsınn

yok la ortak burda
okuyomm kaçıyomm ancakk

meloşş bak bıdaha sakın bana k v şöle böle bişi almıyolar deme
nankör olma bee
heray bezını alıyorlarmış daha ne ıstıyon yapmak zorunda olmadıkları haldegelinler böle anammm

GÜNEŞİM senin daha kötü oluyormuş kuzunun poposu. kıyamam yaaa.
kv. annen bakıyor çocuğa diye kıskançlık yaptı.
onu önceden düşünseydi. sakın alma kreşten çünkü bir düzene alıştı öyle devam etsin.
en azından orda yemeğin uykunun saati var. çocuk sosyal olup paylaşmayı öğreniyor.
evde ne öğreneck ki zaten. güzl bir dille söylersin.

SMOKER benim oğlum 9 aylık başladı kreşe. 5 ay ben bekatım. sonra kv. geldi 1 ay baktı gitti. eşim 1,5 ay işyerine götürdü orda baktı. eve bakıcı bulduk 1 ayda o baktı derken ben izne ayrıldım. ağustos sonunda başladı kreşe.

MİROŞ bebek masraflı annem yine şanslısın. yeni doğan ve küçük numaralarda bez daha çok oluyor ve daha ekonomik oluyor. 4 numaradan sonra paketteki adetler azalıyor.
prima yenidoğan al bi tane sonra 3-6 alırsın.

nan hep kargo geldiği zaman yazıyorum buraya.
sağolsun diyorum, aradım diyorum.
onları niye görmüyorsun.
geçende ben kıyafet konusunda yazdım hatırla.
zaten ben alın demiyorum kv. en son konuşmamaızda bana dedi.
sen söyle biterken görümceke dedi.
tamam dedim.

eferım kaynana valla benımkı olsa benden para ıster
yemelık yer
torun olsa yasıycak beleşten ev yemek var der sevgısınden falan bkmaz neysemm
olsun cnm hep dua et sağolsunlar de
bazı şeylerını görmezden gel ne etcenn
az buz değilkı bez bıle bişeydır
kıyafet konusundada eskı garulara herşey pahalı gelır laa beım annemde der pahalı dıye

benı annem babam alyanın aılesı gıbıdır herşeyını alır torununun bakar
hemde 5 torun baktı 4 unu annem kendı yetiştrdı herşeyını annem babam almıştr banada yaparlar ama benım aklımdan bıle gecmez
hala bak cocuk etsem nasıl bakcem derım
bakmak zorunda değil onlar derım hatta bazen cok kızarım anneme
çemkırırım
yapma ana baba azda onlar yapsın dıyecunku kıymet bılen yk

Banada bakıcıdan daha güvenli geliyor kreş..Ne kadar erken başlıyobiliyor diye merka ettim...9 ay küçükmüş bayağı çok hastalandımı nasıl uyum sağladı..

napalım kuşş bizimkilerde böyle seri defoluuu

kayganan harbi şovmen annen bakıyo ya ondan şimdi bu havalarııı
iyi yapmıssın yutmussun inme seviyesine boşver

güneşş he de geç bacım..

bildiğini okusun bakmak yemedi..

şimdide kreşten alsakmıçç

önceden düşünseydi.. sakın ama sakın... alma.. laf dalaşınada girme..

ay tepem attı ama neyse bulasmıcam bıkacgundr aynı muhbbtı yapıyor ara ara gelırler ona ay kıyamam ben ona atms gıbı oluyorum alskmı bılmem neeee yaaa ben kararımı verebılrm anaası benm sen gıt kendı cocuklrına kars te allam yaaaa yıne bndn gorunyrlr ama banada bır gorunrlerseeee fena olcak tobeeee annemde 2 gun baktı haaa yanı komple anneme bırksam demekkı delrckk ztnn ogun arabada cocuk dıger taraftydı cocogu cgrdı cgrdı cocun umrunda deıl benı bır ıttrdı sırtımdn cocuuu kaptı tobeee ogunde tepem attı hareketınee neyseeee tobe yarabm fazla gorustuk buaralr snrm bellı ulen 7 ye kdr bakn bır kres bulsm hemn vercm haa gorck ozmn ccouda ayda 1 anca gorrurr.

Melodi ile Güneşimin yavruları kreşe gidiyor heralde sadece...Kızlar kaç aylıktı verdiniz kreşe, önce kim baktı?

cnm ben 1.5 yas donemı verdım ... onceısnde k.v baktı ıyıde baktı ama herseyımede mudahale ettı en son cocuk durmyr falan dedı yarm gun falan derken ben dırek gıttım tam gun krese verdım ılk3 hafta cok agldı sonra alıstıı.... suan 2 yasa 2 ayımz var memnunnm ben cokkkk bolede devam eder dıye dusnyrm

benım annem şuan abımın cocuklarına bakıo bakmak zorunda değil aslında bende bakma dıyorumda ana işte duramıoo
kıskandığımdan falanda değil
annem ev verdı evlerı var(hala annemın üstüne ama onlar oturuo)
düğünlerını ettı aılem takıları desen full herşeyı dört dörtluk oldu
sonra 9 yaşında kızı var 4 yaşında oğlu bu yaşına kadar hep annem baktı köye götrdü getrdı
babam emeklı her ıhtıyaçlarını aldı arada ben ve ablam yengeme kızıp ya para yollan o adamda emeklı ancak yeter maaşı derız gene yollamaz
kızı okul tatıl olunca hemen yollardı para yolla derdık 50 tl verırdı 60 tl bılet parası zaten
hep aılemı sömurdu hala öle
bu yıl dedım ama anne eğer bu yılda götrur bakarsan hakkımı helal etmem valla konuşmam dıye
ınanın cok nankör
aman babaanesın yap nolcek aman dedesın yap
durumları ıyı ve ev kadını oturup bakmaz
bu yılda tutturmuş evını dekor yapcekmış gene annem bakıoo kadın geldıınden berı
4 yaşındakı yeğenım uslu ama 9 yaşındakı kızı cıngene az annemı uzer cvp verır evı dağıtır döker toplamaz benım 60 yaşındakı annem arkalarından gezer
sonra annesı gelır kızna bı vurur oğluna b bağırır annem ağlayarak cıkar evınden
ben akşama kadar nazını cekıyom gelıo 2 dk cocuklara bağırır dıye zoruna gıder ağlar
bu yıl dedım ama sız sureklı bişiler etceksınız dıye annem senın cocuğıuna bakmak zorunda dğeil
bu yıl götrmıycek bakalım
abımdede acıma yok hıc hadı o el kızıda neyse öle işte
gecen gün ablama demış böcuku deme ablam anneme gtmışte bakmış cam sılıyoo 6.katt düşünün aradım
dedım ne işi var ya sılsın sanane
evını siler toplar h sonu gene gıttım yaa dıo hastayımda kaynanam bı corba etmedı annemede dememış et dıye diğer yengeme dert yanıo sende nasıl eltısın yap dıye hep bişiler bekler ayy bu durum benım canımı sıkıo bazen sırf annemı onlardan kurtulmak ıcın cocuk yapıp annemı yanıma almak ısıtyourm kaıdna ne bişi alılar ne ıhtıyacını sorarlar haftada 20 tl verırse verır onuda annem kızına verır okula gıder yaa öle işte

Son düzenleme:
evet bunu alcan...

IQ düşük anam sende...

3 çocuk yapıcm diordun ne oldu 20 tl denmş korktun..

ters düş kız perdecimi yok accık sert yap herüfe..

laa daha borcum varr oraa çokta ters düşmiiim olmadı vageçtim der sepetlerim çok fiyat sölerse..

heee 3 çocuk yapcam bez olayını birine yıkmam lazım :26::26: bu 50 lik bir ay yetermi?

laa daha borcum varr oraa çokta ters düşmiiim olmadı vageçtim der sepetlerim çok fiyat sölerse..

heee 3 çocuk yapcam bez olayını birine yıkmam lazım :26::26: bu 50 lik bir ay yetermi?

İlk zamanlar anca 10 15 gün gidiyor diye duymuştum 50 lik..Yanlış mı hatırlıyorum...

diyorum kıs eşime her zaman derim annelerimiz az da olsa çokta olsa bişeyler yapıyorlar derim hep.
Kıyafet konusunda bende çok pahalı şeyler bakmam ama onlar hep pazardan almaya alışmış.
Bazen çok kötü oluyor pazar kıyafetleri.
Hem boyası filan bilinmez.
Ondan diyorum ama diş buğdağında çocuğuma bişey almadı dişi ilk gördüğü halde, ona kırıldım.
banada bakıcıdan daha güvenli geliyor kreş..ne kadar erken başlıyobiliyor diye merka ettim...9 ay küçükmüş bayağı çok hastalandımı nasıl uyum sağladı..

bizimki 0 dan başlıyor canım. Uyum sağlamasında problem olmadı ama bu kış çok hasta olduk. Ama normal zaten evde olanda hastalanıyor.
Bakacak kimsem yoktu ve çalışmaya mecburdum. O ndenle küçük verdim kreşe.

ya kendi aklınca çaocuğun iyiliğini düşünüyor ama yanlışı var düzeni kuruldu çocuğun orda. Hem 2 yaşına geliyor. Oyun çocuğu.
Ne kadar oyun oynayabilir ki.
Alıp tv karşısında tutar ancak.
Orda bir sürü faaliyet yapıp oyun oynuyorlar.
Kıs zaten 3-4 yaş anaokuluna gidecek. Sonra anasınıfı derken 1. Sınıfa başlar.
Kadın çocuk yüz vermeyince bozulmuştur.
Geçen de annem geldi ya oğlanın odasında oturuyoruz.
Benimki kendi kendine sinirlendi.
Durduk yere annemin bacağına vurdu kolunu sıktı.
Annem bozuldu biraz ama dedim bişeyler oldu.
Bakalım yazın kv. Nasıl davranacak?

hayır aldırma, az daha dayan
batıl evet ama hamişken saç kestirilmez, bebeğin ömründen kestiriyomuşsun

doğumdan sonra gidersin, yenilenirsin canlanırsınn

evette sıkıldım yaaa

bilyozz laaa çok masraflı felaket tellalı seni...

ama alışmam lazım daha ilk çocuk bu bakalım neler bekliyo beni...

ayy güneş şimdi okudumda bende 5 aylık edip işe gitcem sonrası kaynana bakıcak oda pes edicek eminim okuduma göre bakarım diyip çok kaytarıyo bu kaynanalar başta tatlımı gelio bakmak ?

ayhh meloşş gülsemmi ağlasammı
ama koptummm
Kız sen çok ince şeleri takıyon kafaya hee çok hassasın annem böle yapma erken çökersinn

diyorum kıs eşime her zaman derim annelerimiz az da olsa çokta olsa bişeyler yapıyorlar derim hep.
Kıyafet konusunda bende çok pahalı şeyler bakmam ama onlar hep pazardan almaya alışmış.
Bazen çok kötü oluyor pazar kıyafetleri.
Hem boyası filan bilinmez.
Ondan diyorum ama diş buğdağında çocuğuma bişey almadı dişi ilk gördüğü halde, ona kırıldım.
banada bakıcıdan daha güvenli geliyor kreş..ne kadar erken başlıyobiliyor diye merka ettim...9 ay küçükmüş bayağı çok hastalandımı nasıl uyum sağladı..

bizimki 0 dan başlıyor canım. Uyum sağlamasında problem olmadı ama bu kış çok hasta olduk. Ama normal zaten evde olanda hastalanıyor.
Bakacak kimsem yoktu ve çalışmaya mecburdum. O ndenle küçük verdim kreşe.

ya kendi aklınca çaocuğun iyiliğini düşünüyor ama yanlışı var düzeni kuruldu çocuğun orda. Hem 2 yaşına geliyor. Oyun çocuğu.
Ne kadar oyun oynayabilir ki.
Alıp tv karşısında tutar ancak.
Orda bir sürü faaliyet yapıp oyun oynuyorlar.
Kıs zaten 3-4 yaş anaokuluna gidecek. Sonra anasınıfı derken 1. Sınıfa başlar.
Kadın çocuk yüz vermeyince bozulmuştur.
Geçen de annem geldi ya oğlanın odasında oturuyoruz.
Benimki kendi kendine sinirlendi.
Durduk yere annemin bacağına vurdu kolunu sıktı.
Annem bozuldu biraz ama dedim bişeyler oldu.
Bakalım yazın kv. Nasıl davranacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…