Kokoşş Hatunlar Kulübü

burada fiyatı daha uygun yenidoğanın

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
fake konuuuu.. utanıyor ama link bırakıyor heryere

napsın yaa eğlenıoo işte
hahahaha garu kendini düşünüyo adam hasta
aman kendımı düşüncem zaar karşısına geçer yerım dayanamaz o
aklına soktummu sanmam dıyet yapsınn
heryere bırakmadım..sadece buraya bıraktım..nedeni= konuyu okuyan üyeler çok..yardımcı olabilirler

ya bi git ya...çocuk musun sen..bi konu bıraktık okuyup bişeyler yazmak isteyen yazar...niye abartıp artist artist cevaplar veriyosun..küfür mü ettik?? yorumuma cevap da yazma
uyyyyyyy buda neydı sımdık

abım sanıyo torunları sevıoo bakıoo tabıkı sevıoo ama eşi nankör işte
bölelerın şansı olur cnm
bende almasını istemiyorum görümcede kaynanada almasınlar istemiyorum ...
kaynana daha bişi almadı inşallahta almaz

aman almasınlar bişide beklemesınler

laa buyüzdenmi paylaşmış burda adımı çıkardınız lannn parisçi koket die bak millet yardım istiiii

kokunu aldı zaar

Son düzenleme:
Melodiden alıntı....ben yapmak zorundalar demiyorum.
ama bişeyi yaparız diyip yapmadıklarında kırılıyorum.

Bende en çok buna gıcık olurum..Kimse senden bir şey istememiş talep etmemiş yaparım ederim deyip hiç oralı olmayanlar.Beklediğim için değil çoçuk gibi kendimi kandırılmış hissederim.Birde sana şunu alacaktım ama kullanırmısın bilemedim buda kıl olduğum bir şey beni okadar tanıyosun kullanmayacağımı biliyosan alma kullanacağımı al, yada sus...Bu nada anlam veremem...
Ha bu arada ben genel konuşuyorum yanlış anlama benim kıl kaptığım bir şeydirde ondan şey ettim..

İL AYLRDA NENEMDE BAKAR BEGE OZMN TATLI GELIYOR COCUK AYAKLNNCAAA HEVESLEIRNI ALIYORLRR TOBEE NEYSEEE:d

YOK CNM O ACIDN SORDM BENDE COK ZOR OLMUSTUR DIYEEEE NEYSE GECMİŞ GITMS SUKUR OGUNLERDEE

kızlar ekşınnnnnnnnnnnnnn

cnm primanın diğer boylarını diyorum...

cım ben aldığım şuan aktif bebek 5 numara 33 tlden alıroum..

ama gecen carefourda mukmemml indirim varı sadece 4+ numarada olduğundan 1 kutu aldım 120 adedi..43 tl idi..

aldım ama oğlan 5 numara geçti..

keşke in öyle kamp. olsa..

şimdiki aldığım bezin tanesi 45 kuruşa gelior cnm..

kampanyadaki 32 kuruşa gelmişti..

ne ekşini laaaaaaaaaaaaaaaaa

yok bebeyim yaa, anamdan yaşlıı 55 yaşında galiba.. sanıyorum, pek emin değilim.. hiç ilgimi çekmemiş, sormamışım

kız bilir ozman bilmezliğe vurabilir eşin kaç kardeş ? 55 yine yaşlı diği kız benim kaynana 64 o demio ben yaşlıyım die kadın bunalıma girer..

ben yanlış anlamadımm meloşşş
açıkça yazdım oraya ne annadığımı
traji komik geldi güldüm üzüldüm yazdım geçtim tatlım okadar

bakmazsa bakmasın mırın kırın ettiği gün alırım bebeği hiçte lafının altında kalmam benimki anasına kıyamz zaten eminim kreşe yada bakıcıya ihtiyaç gerekir tanıdık biri bulurum

ADACIM marketlerde güzel indirimler oluyor bir araştır. ben yenidoğan aldım o bitince pirimium care kullandım ve çok memnun kaldım.
pamuksu yüzeyi çok güzeldi.
sonra 4 numarada aktif bebeğe geçtim.

ESMOŞ bizim burda carefour çok uzak şehrin bir ucu.
keşke öyle büyük paket alsam ama 5 numarada kipada filan hiç 120 li görmedşm ben.

GÜNEŞ o dönem senle tanışmamıştık ondan yazdım.

SMOKER işte anlatmak istediğim bu. yapıcaz diyorsanız yapın yapmayacaksanız susun.
insanı heveslendirip hayal kırıklığına uğratmayın.
bu sene para biriktiriyorum ordan ciciler alıcam oğluşuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…