- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ayhh meloşş gülsemmi ağlasammı
ama koptummm
Kız sen çok ince şeleri takıyon kafaya hee çok hassasın annem böle yapma erken çökersinn
kız valla bu meloş aynı benımyengemm
kadın 60 yasında evını paklar cocuklarına bakar neymış corba yapmamış
Kız brak almasın belkı durumu yok düşünemedı amann salla bee
sen şunu düşün bak yapmak zorunda değiller ve yapmadıklarındaa hayal kırıklığı yaşama büyük harfle yazdım hee bıdaha oku
ayy benim kaynana acaba diş buğdağının ne olduğunu biliyomudurayhh meloşş gülsemmi ağlasammı
ama koptummm
Kız sen çok ince şeleri takıyon kafaya hee çok hassasın annem böle yapma erken çökersinn
ahhahahahaha oku büyük harfle okuyn garularrrrrrrrr
ayy benim kaynana acaba diş buğdağının ne olduğunu biliyomudursanmam, hiç işi olmaz
yav bu hamilelik hormonları beni mahvetti...
Her şeye ağlayasm geliyor böcüğün annesine üzüldüm gözüm doldu, güneşin oğluş hastalandı, melodinin oğluşun babanesine takıldım ağlayacağım.(isimleri karıştırmadım umarım) koketin etiketdeki bebe daracık yerde baş aşağı sıkışmış ona üzüldüm...sütaş reklamındaki buzağıcık bir sürü koşuyor reklamın arkasından annesini bulmak için ona üzülüyorum...
üüffss azcık komedik dizi seyredeyim gideyim de..
yav bu hamilelik hormonları beni mahvetti...
Her şeye ağlayasm geliyor Böcüğün annesine üzüldüm gözüm doldu, Güneşin oğluş hastalandı, Melodinin oğluşun babanesine takıldım ağlayacağım.(isimleri karıştırmadım umarım) Koketin etiketdeki bebe daracık yerde baş aşağı sıkışmış ona üzüldüm...Sütaş reklamındaki buzağıcık bir sürü koşuyor reklamın arkasından annesini bulmak için ona üzülüyorum...
üüffss azcık komedik dizi seyredeyim gideyim de..
ayy benim kaynana acaba diş buğdağının ne olduğunu biliyomudurSanmam, hiç işi olmaz
kız dur ben sana anlatayım..
Facede bir arkadaş..
Sabah kapıcıya demişki bana domestos al.. Kırmızısından diyee..
Adam 1 kilo domates almış en kırmızısından
yok böcüküm yaa ben de takılmam ki öyle şeylere, alırsa alır almaza da umrum olmaz..
ayy bende hiç bişi almasın ısterım alırsada verrım ıhtıyacı olana
1 verır 10 alırlarda
kız bılmezse sen öğrett sımdıden
yok böcüküm yaa ben de takılmam ki öyle şeylere, alırsa alır almaza da umrum olmaz..
almak zorunda değiller dediğin gibi
kız koket koş kıza cvp ver
gıdem ben mama yıyemm
cacık ve pılav,
patron geldı az evvel dr herşeyı yasaklamışş
her bişey cıkmış anlamadığım 3 paket sıgara ıcıp ciğerlerın temız demesı neyse 2 haftadır bıraktı ondan mı acep
Dıyet yapcekk
bana ıyı bakın dıo bende dedım bakarım ama kaynak sensınlen en cok neye uzuldum cnm tatlı cekınce buna dıyordum hemen netten siparış edıyordum
adamda şeker cıkmışşimdık alamayıkda
fake konuuuu.. utanıyor ama link bırakıyor heryere
hahahahahahahahhah iyiyapmış adam eline sağlıkkkk
kız dur ben sana anlatayım..
facede bir arkadaş..
sabah kapıcıya demişki bana domestos al.. kırmızısından diyee..
adam 1 kilo domates almış en kırmızısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?