heryere bırakmadım..sadece buraya bıraktım..nedeni= konuyu okuyan üyeler çok..yardımcı olabilirler
ciddenmi...
hemen derdine çözüm buluruz merak etme sen... töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ya bi git ya...çocuk musun sen..bi konu bıraktık okuyup bişeyler yazmak isteyen yazar...niye abartıp artist artist cevaplar veriyosun..küfür mü ettik?? yorumuma cevap da yazma
ay çok güldümmmkız dur ben sana anlatayım..
facede bir arkadaş..
sabah kapıcıya demişki bana domestos al.. kırmızısından diyee..
adam 1 kilo domates almış en kırmızısından
aminnnnn, hepimizeesalla len Allah sana alacak güç versınn
benım annem şuan abımın cocuklarına bakıo bakmak zorunda değil aslında bende bakma dıyorumda ana işte duramıoo
kıskandığımdan falanda değil
annem ev verdı evlerı var(hala annemın üstüne ama onlar oturuo)
düğünlerını ettı aılem takıları desen full herşeyı dört dörtluk oldu
sonra 9 yaşında kızı var 4 yaşında oğlu bu yaşına kadar hep annem baktı köye götrdü getrdı
babam emeklı her ıhtıyaçlarını aldı arada ben ve ablam yengeme kızıp ya para yollan o adamda emeklı ancak yeter maaşı derız gene yollamaz
kızı okul tatıl olunca hemen yollardı para yolla derdık 50 tl verırdı 60 tl bılet parası zaten
hep aılemı sömurdu hala öle
bu yıl dedım ama anne eğer bu yılda götrur bakarsan hakkımı helal etmem valla konuşmam dıye
ınanın cok nankör
aman babaanesın yap nolcek aman dedesın yap
durumları ıyı ve ev kadını oturup bakmaz
bu yılda tutturmuş evını dekor yapcekmış gene annem bakıoo kadın geldıınden berı
4 yaşındakı yeğenım uslu ama 9 yaşındakı kızı cıngene az annemı uzer cvp verır evı dağıtır döker toplamaz benım 60 yaşındakı annem arkalarından gezer
sonra annesı gelır kızna bı vurur oğluna b bağırır annem ağlayarak cıkar evınden
ben akşama kadar nazını cekıyom gelıo 2 dk cocuklara bağırır dıye zoruna gıder ağlar
bu yıl dedım ama sız sureklı bişiler etceksınız dıye annem senın cocuğıuna bakmak zorunda dğeil
bu yıl götrmıycek bakalım
abımdede acıma yok hıc hadı o el kızıda neyse öle işte
gecen gün ablama demış böcuku deme ablam anneme gtmışte bakmış cam sılıyoo 6.katt düşünün aradım
dedım ne işi var ya sılsın sanane
evını siler toplar h sonu gene gıttım yaa dıo hastayımda kaynanam bı corba etmedı annemede dememış et dıye diğer yengeme dert yanıo sende nasıl eltısın yap dıye hep bişiler bekler ayy bu durum benım canımı sıkıo bazen sırf annemı onlardan kurtulmak ıcın cocuk yapıp annemı yanıma almak ısıtyourm kaıdna ne bişi alılar ne ıhtıyacını sorarlar haftada 20 tl verırse verır onuda annem kızına verır okula gıder yaa öle işte
heryere bırakmadım..sadece buraya bıraktım..nedeni= konuyu okuyan üyeler çok..yardımcı olabilirler
ya bi git ya...çocuk musun sen..bi konu bıraktık okuyup bişeyler yazmak isteyen yazar...niye abartıp artist artist cevaplar veriyosun..küfür mü ettik?? Yorumuma cevap da yazma
ayy benim kaynana acaba diş buğdağının ne olduğunu biliyomudursanmam, hiç işi olmaz
bizim çaycı ablamızın yaptığını anlatam birde..
Patron umreden gelirken... Zemzem suyu getirmiş..
Geln misafirlere ikram ediyorlarmış..
Bir posta daha misafir gelmiş.. Patron.. Demişki.. Zemzem suyu getir diye..
Kadn bakmış zemzem suyu az sen tut damacanadan su karıştır çoğaltt..
Gülmekten yerlere yatmıştık
bura niye töbeeeeeeeee yardımcı oluruz diyemi yazıyor anlımızda
ayy bende hiç bişi almasın ısterım alırsada verrım ıhtıyacı olana
1 verır 10 alırlarda
kız bılmezse sen öğrett sımdıden
kızım etiketlerde azgın , paris, kokoş gibi kelimeler var ya belki ondan dolayıdır..
Ama 176 mesajı var önceden baya baya normal yazışmış sanmam fake olsun..ama bir tavsiyem var evlen geçer...
yav bu hamilelik hormonları beni mahvetti...
Her şeye ağlayasm geliyor Böcüğün annesine üzüldüm gözüm doldu, Güneşin oğluş hastalandı, Melodinin oğluşun babanesine takıldım ağlayacağım.(isimleri karıştırmadım umarım) Koketin etiketdeki bebe daracık yerde baş aşağı sıkışmış ona üzüldüm...Sütaş reklamındaki buzağıcık bir sürü koşuyor kamyonun arkasından annesini bulmak için ona üzülüyorum...
üüffss azcık komedik dizi seyredeyim gideyim de..
kız dur ben sana anlatayım..
facede bir arkadaş..
sabah kapıcıya demişki bana domestos al.. kırmızısından diyee..
adam 1 kilo domates almış en kırmızısından
kız koket koş kıza cvp ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?