Kokoşş Hatunlar Kulübü

hee pinensesler gibi hoş şimdide cibinliki vardıda çıkardımm temizlikte
yeni alcam herbişeyini kuzumunnn inş bakalımmm

alya link bende açılmıyor canım.
kopyala yapıştır ban tatlım.

MALZEMELER:
4 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
4 yemek kaşığı süt (hamura)
1 paket kakao (3 yemek kaşığı kullandım)
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 paket hazır çikolata sosu
1 paket kremşanti
1 su bardağı soğuk süt (krem şantinin hazırlanmasına)
1,5 su bardağı süt (piştikten sonra kekin üzerine)

YAPILIŞI:
Öncelikle kekimizi pişirelim. Yumurta ve şekerimizi mikser ile çırpalım. Üzerine un,kakao,kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip tekrar çırpalım. Sütümüzü de ilave edip son bir kere daha çırpalım.Dikdörtgen bir borcama karışımımızı döküp 180 derece fırında kekimizi pişirelim. Kekimiz piştikten sonra biraz soğumaya bırakalım.

Kekimiz ılındıktan sonra üzerine 1,5 su bardağı sütümüzü dökelim.

Kremşanti ile 1 su bardağı sütümüzüde çırpıp kekimizin üzerine güzelce yayalım. Buzdolabında en az 3-4 saat bekletelim. çikolatalı sosu tarifine uygun şekilde hazırlayıp kullanacağımız zamana kadar soğutalım…

çikolata sosunu kendiniz hazırlamak isterseniz aşağıdaki tarifi uygulamanız lazım, ben aşağıdaki tarifi uyguladım…hazır sostan daha güzel oldu…

çikolata sosu için:

2 çay bardağı süt
3/4 çay bardağı tozşeker
1 tatlı kaşığı nişasta (mısır nişastası kullandım)
1 çorba kaşığı kakao
200 gr çikolata
Öncelikle süt ile şekeri birlikte kaynatalım. Küçük bir kapta nişaşta ile kakaoyu az su ile eritelim. Kaynamış sütün içerisine döküp karıştıralım. Üzerine çikolatayı küçük küçük kırıp ilave edelim. Tüm malzemeyi iyice karıştırarak çikolataların erimesini sağlayalım. Piştikten sonra soğutalım.
Servis yaparken pastamızı kare kare kesip üzerine sos döküp sunuyoruz.

bu arada ben hazır kullanıyom çik sosou hemde bitterli bayılıyozm ben
meloş
Devamı: AĞLAYAN PASTA | yeşilkivi

Son düzenleme:
hımmm nekim ya bende doğtaşda kararsızımda iştee
çilek ağır basıyo banda

kuş ben doğtaşı hiç bğenmdeim..

çilek ona nazaran biraz daha güzel.. ama daha farklı modellerde bulabılırsın bence..

ama ikisinn içinde çilek daha şık

kuş ben doğtaşı hiç bğenmdeim..

çilek ona nazaran biraz daha güzel.. ama daha farklı modellerde bulabılırsın bence..

ama ikisinn içinde çilek daha şık

evet bulabilirimm araştırıyorumm
çilekde herkesde var zatiiii diye düşünüyorum bakalımmmm
ama beyaz kırık beyaz istyrmm benn

laaaaaaaaaa mobilya için destek ol bull araştır hadeee
alayım kocayı kandırdımm

tamam cnm bakalım benım tum mobılyalrm dogtastn hıcbırnden memnun kalmadımmmm butun memnunıyetsızlıgımıze ragmn hersy arzlı ozurlu cıkmstııı oyuzdn tovbelıyımmm ben dogtasaaa... cılek tekınıde begendımm gorsel olrk ama ııce arastrr guzl kızınaa en guzelı olsunn

ya bızde tatıldık ama egıtm kıtledı yenı sırketımz pofyaaa cok sınrlym normlde bole gunlrde hep tatıl olurdukk

alyam sağol not ettim hemen kopy ile.
Devamında nasıl. Sosu döküyorsun bitti demi?
Netten baktım yemek siteleri açılmıyor.
Bi çok şey yasaklandı.

ahhah benim kocada kaznırdı kızz hemen yemeğe giderdik çok güzel oluyor o parada ama hemen bitiyo zaten boşver haydan huyaaa

alyacım o kırmızının başka renkleri de var beyazı da ayrıca...

bu arada ağlayan pasta yapacağım çabuk söyle bacım...dikdörtgen borcam iyi mi gelir???

5 erkek evlat doğurmuş büyütmüş, pert olmuş gadın kokitam, çokmüş yaa :26:

ben de enginar hiç yapmadım ada, ama güzel görünüyo ellerine sağlık :)
duvar kağıdı çok ciciii

annam 5 miiii amaniii hepide erkek nasıl baş edilir kadını düşünebilyorum sen kız çocuğu et bari nekkk koşa koşa gelir hedik öğrenir de yaparda

alyacım o kırmızının başka renkleri de var beyazı da ayrıca...

bu arada ağlayan pasta yapacağım çabuk söyle bacım...dikdörtgen borcam iyi mi gelir???

gelir annem ben hep onda yaparım zatiii
hee gördüm renkleride

bak eğer güveç alıcaksan meloş kil den yapılmış güveç all muhteşem sote oluyor içinde o parlak güeç kapları güzel değil bana kaynana ermişti kendininkini aslında o vermedi ben aldımmm dedim bu kilden sote şeysni sen nie kullanmıyon oda dedi ben borcamda yapıom dedim iyi ben bunu eve götüryom bana lazım hayır diyemediii hahahhahaa

annam 5 miiii amaniii hepide erkek nasıl baş edilir kadını düşünebilyorum sen kız çocuğu et bari nekkk koşa koşa gelir hedik öğrenir de yaparda
hedik mi diyonuz benim baba tarafındada diş buğd hedik denir bacıcığımm hahahahha

hee benim hem sütlaç hemde güvecim kilden harbi güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…