doğtaş taki biraz abartı tabii de bence yine değişcene güzel bir pempeli oda alsın kızı karar versin azcık hem onun fikri hem alyanın ....
ben sadeden yana değilim bebek odası konusunda cıkksss çocuk çocuklunu doya doya renk içinde pozitif yaşasın hayat hep sade gitmiyo renkli kişilikli olsun
doğtaş taki biraz abartı tabii de bence yine değişcene güzel bir pempeli oda alsın kızı karar versin azcık hem onun fikri hem alyanın ....
ben sadeden yana değilim bebek odası konusunda cıkksss çocuk çocuklunu doya doya renk içinde pozitif yaşasın hayat hep sade gitmiyo renkli kişilikli olsun
ben boşa konuşyoım sen odayı kendine mi alyosun kızzz
eltimin bebesi kız, ölüyolar onun için.
ben kız etsem de hevesleri geçti artık
zaten söylüyo kadın "bunun yerini hiçç kimse tutamaz, hiç bir torunumu bunun kadar sevemem" diye.
aman sevmesin
eltimin bebesi kız, ölüyolar onun için.
Ben kız etsem de hevesleri geçti artık
Zaten söylüyo kadın "bunun yerini hiçç kimse tutamaz, hiç bir torunumu bunun kadar sevemem" diye.
Aman sevmesin
bak ekledim nasılll
hahhahaah elbiseyle olsun prenses tatlımmmm
yok kuzumm, üç numara eşim.eşin en küçüklerimi ?
hevesi geçtiyse geçti ala ala salla yaa gerekte yok zati onlara hevesi geçimiş mişşş
bakalım canım. Allah sağlıklı çocuklar versin de ben herkesin yerine de severim onları
valla her torunun yeri ayrı bence. Annemin ilk torunu oğlan.
Abimin çocuğu, benimki 3. Torun. Annem seviyor kuzumu.
Seninki olsun seviyor mu sevmiyor mu görür o zaman.
ben arkdaşımın eine gitmiştim çok özenmiştim annesi odasını pempe yapmıştı barbie vardı ozman nasıl üzülmüştüm benim anne ne renk yaptı sence krem abartsız sade ranzası bilmem neee nasıl içimde kaldı ....
işte çocuk psikolojisini anlamıyonuz ben çocuk etmedim ama çok okudum araştırdım renkli odaların çocuklara enerji verdiğini sosyal özgüveni yüksek içe dönük olmadını okudum belki hepsi bu demek değil ama renk cümbüşü olsun demiorum ama çocuk işte çocuklunu şimid yaşamasa gençken hiç yaşamıcakkiii
yaa bana bi kişide katılmaz haaa sade sade ne bu sadeee iş yatakla tülle yastıkla lambayla bitmiyoki çocuğun gözünbe bunlar değil oda tk görünür
beni anlamyın siz
biraz büyünce odayı heptenmi değişsin lannn..
sade alır süsler..
zaten... azcık değişime açık ol bacıcığım...
valla ben öyle kendi süslediğim her şeyden daha çok zevk alıyorum.. keşke burda ikea olsa
ben adanın yaptıklarına baktıkça imreniyorum...
az para ile çok şık şeyler...
kombinasyon çok önemlii...
laaaa kişiliği objelerle yaratıcaz bacıcığğım misal mor berjer vs ayrıntılar bende gizli merak etme düşünürüm öle şeler
heptende monoton olmicak soğuk
inan o berjer veya lamba yada perde onun umrunda olmıcak bu dediğimi zman geçince anlarsın
yok kuzumm, üç numara eşim.
1 numara evli, 2 bekar, 3 evli işte sonraki 4 ve 5 bekar
4 eltim olucak yaa :18:
aynen aynen canım geçerse geçsin, kendisi kaybeder.
ahahhahha sen şimcik ondan mı bebek odasını maviş aldınn
empati yaptın heeee çatlakkkk
haaa bu arada tütülerimiz de yapılıyo güneşşşşşşşşş
ayyy elti de zorr haaa aman çok samimi olmassın olur biter iyi olan kazansın seni...
2 numara atlmaış 3 numara evlisırayı beklememiş...
senin kadar güzel değildir eminim eltin salla sen eşin için değerlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?