Kokoşş Hatunlar Kulübü

haaa bu arada tütülerimiz de yapılıyo güneşşşşşşşşş

biraz büyünce odayı heptenmi değişsin lannn..

sade alır süsler..

zaten... azcık değişime açık ol bacıcığım...

valla ben öyle kendi süslediğim her şeyden daha çok zevk alıyorum.. keşke burda ikea olsa

ben adanın yaptıklarına baktıkça imreniyorum...

az para ile çok şık şeyler...

kombinasyon çok önemlii...

laaaa kişiliği objelerle yaratıcaz bacıcığğım misal mor berjer vs ayrıntılar bende gizli merak etme düşünürüm öle şeler
heptende monoton olmicak soğuk

eltimin bebesi kız, ölüyolar onun için.
ben kız etsem de hevesleri geçti artık
zaten söylüyo kadın "bunun yerini hiçç kimse tutamaz, hiç bir torunumu bunun kadar sevemem" diye.
aman sevmesin

eşin en küçüklerimi ?

hevesi geçtiyse geçti ala ala salla yaa gerekte yok zati onlara hevesi geçimiş mişşş

eltimin bebesi kız, ölüyolar onun için.
Ben kız etsem de hevesleri geçti artık
Zaten söylüyo kadın "bunun yerini hiçç kimse tutamaz, hiç bir torunumu bunun kadar sevemem" diye.
Aman sevmesin

valla her torunun yeri ayrı bence. Annemin ilk torunu oğlan.
Abimin çocuğu, benimki 3. Torun. Annem seviyor kuzumu.
Seninki olsun seviyor mu sevmiyor mu görür o zaman.

bak ekledim nasılll

hahhahaah elbiseyle olsun prenses tatlımmmm

ben arkdaşımın eine gitmiştim çok özenmiştim annesi odasını pempe yapmıştı barbie vardı ozman nasıl üzülmüştüm benim anne ne renk yaptı sence krem abartsız sade ranzası bilmem neee nasıl içimde kaldı ....

işte çocuk psikolojisini anlamıyonuz ben çocuk etmedim ama çok okudum araştırdım renkli odaların çocuklara enerji verdiğini sosyal özgüveni yüksek içe dönük olmadını okudum belki hepsi bu demek değil ama renk cümbüşü olsun demiorum ama çocuk işte çocuklunu şimid yaşamasa gençken hiç yaşamıcakkiii

yaa bana bi kişide katılmaz haaa sade sade ne bu sadeee iş yatakla tülle yastıkla lambayla bitmiyoki çocuğun gözünbe bunlar değil oda tk görünür

beni anlamyın siz

eşin en küçüklerimi ?

hevesi geçtiyse geçti ala ala salla yaa gerekte yok zati onlara hevesi geçimiş mişşş
yok kuzumm, üç numara eşim.
1 numara evli, 2 bekar, 3 evli işte sonraki 4 ve 5 bekar
4 eltim olucak yaa :18:

aynen aynen canım geçerse geçsin, kendisi kaybeder.

valla her torunun yeri ayrı bence. Annemin ilk torunu oğlan.
Abimin çocuğu, benimki 3. Torun. Annem seviyor kuzumu.
Seninki olsun seviyor mu sevmiyor mu görür o zaman.
bakalım canım. Allah sağlıklı çocuklar versin de ben herkesin yerine de severim onları
severseler torunları da onları sever, herşey karşılıklı :)))

ya ben anlıyorum seni
amaşimdiki çocuklar da sevmiyo biz gibi barbie falan kızz
ark çocuklarından biliyom
hem avize berjer cibinlik olucak halı perde süper olur dahada güzel
öbürtürlü
pespembe bayıyo bacıcığımm

bende yaparım şık kombinasyon ama oda bana değil bebeğe yapılıyor oyüzden onun olucağı bir odayı onun hayal gücü değişik şelerle süslemeyi tercih ediyorum

ben çocuk etmedim ama teyzemin eletlerine öle şeler alırdımki analarının aldıklarını beğenmezlerdiii hep renkli değişik oda figürleri hediyeler hatta çok abartılı
bir halı almıştım kuzenim nasıl sevinmişti...

laaaa kişiliği objelerle yaratıcaz bacıcığğım misal mor berjer vs ayrıntılar bende gizli merak etme düşünürüm öle şeler
heptende monoton olmicak soğuk

inan o berjer veya lamba yada perde onun umrunda olmıcak bu dediğimi zman geçince anlarsın

yok kuzumm, üç numara eşim.
1 numara evli, 2 bekar, 3 evli işte sonraki 4 ve 5 bekar
4 eltim olucak yaa :18:

aynen aynen canım geçerse geçsin, kendisi kaybeder.

ayyy elti de zorr haaa aman çok samimi olmassın olur biter iyi olan kazansın seni...

2 numara atlmaış 3 numara evli sırayı beklememiş...

senin kadar güzel değildir eminim eltin salla sen eşin için değerlisin

alyam gel sen beni dinle yap ikeadan kombinini...ayrıntılarla da renklendirirsin dediğim gibi...bak buraya...iyi araştır emme,istediğim yok diyip kapama sayfayı öyle bir şey çıkıyor ki aaaaaa oluyorsun
mesela ben bebek olduğu için hensvık tarzını seçtim ikeanın ama hemnes tarzına da bayılırım...zati şifonyeri hemnes...
ayakkabılık aldık yeni ayrıca o da hemnes durun onuda ekleyeyim bari :)))

Çocuk Karyolaları < Çocuk Ürünleri < IKEA Çocuk | IKEA Türkiye

haaa bu arada tütülerimiz de yapılıyo güneşşşşşşşşş

superrr hastasıyızz deddeee:):):)

bence odayı uzun vadede dusunmek lazm kızlarr yanı pembe mavı mor dırek ole renkler almammmda ben detaylarda kullanabılırm o renklerı ama tamammenn oleee odada ıstemzdm tamam cocugn zevkıne gore o renklerı kullansın detaylrdaaa alya amaaa

sadee bır oda takımı alsn derım ben mesela beyaz bır oda takımını ıstedıgı gıbıı renklendırebılr ısterseeee pembeeee kusturabılr odayı hahaha hiç olmazsa yavru kus sıklnca baska renklerde bıslr yaptrrrr... puf vs alır rengarenk ne bılmmm suan kafam calısmıiiii ama oda bakıyorum yavrum sanaaa suan bolbol haha

saol bebeyim, güzel görüyosun sen hep beniii

hepsi evlensin de, gelinlerin efendisi olucam bir gün

lan bu koket karusu aklıma geldi..

beyaz melek kızın odasını pespembe yapmıştı hiçç beğenmedim demişti..

şimdi mi pembe diye tutturdu....

koket garusu sana diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…