- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ahhah benim kocada kaznırdı kızz hemen yemeğe giderdik çok güzel oluyor o parada ama hemen bitiyo zaten boşver haydan huyaaa
ya günah ama yaa haram bee yanı bana göre
çekcem kulaklarını zatenn bugunn koysun cebıne eve bişi almasınnn
alya kolay mı lenn bence zahmetlı farklı tarıflerı mı dıokküstüne sos üstüne sos edıonnmeloş tembel edemez meloşş dövmee benı tmmm
alya ben doğtaşı beğenmedım cılek ehh işte ama daha g
bak eğer güveç alıcaksan meloş kil den yapılmış güveç all muhteşem sote oluyor içinde o parlak güeç kapları güzel değil bana kaynana ermişti kendininkini aslında o vermedi ben aldımmmDedim bu kilden sote şeysni sen nie kullanmıyon oda dedi ben borcamda yapıom dedim iyi ben bunu eve götüryom bana lazım hayır diyemediii hahahhahaa
Çilek > SL Flora
bide bu
DOĞTAŞ - Miss Yeni Nesil Odası
ama bu çok pempeli ondan kararsızımm
ama beğendimmm ayrıntıları
evet bulabilirimm araştırıyorumm
çilekde herkesde var zatiiii diye düşünüyorum bakalımmmm
ama beyaz kırık beyaz istyrmm benn
hedik mi diyonuz benim baba tarafındada diş buğd hedik denir bacıcığımm hahahahha
hee benim hem sütlaç hemde güvecim kilden harbi güzel olur
sen kedin istiyosun bak işte nekadar yanlış artık onun istediği önemli senin benim değil
ben pembeye hasret büyüdüm annem pembeyi hiç sevmezdi...
sen kedin istiyosun bak işte nekadar yanlış artık onun istediği önemli senin benim değil
ben pembeye hasret büyüdüm annem pembeyi hiç sevmezdi...
Alyamm şu da şirin, puf'a bayıldımm
Alfemo - Genç Odaları - Hearts Çocuk Odası Genç Odaları
biraz büyünce çocuk onu istemicek ama.. bence krem alıp alya onu çok güzel süsler..
pembeye hasret kalmaz kız.. nevresimi cibinliği pembe olur..
hem doğtaştakı bana çok basit geldi yatak resmen iki yaka üzerinde .. hiç sağlam durmuyor..
otursan kırılacak gibi...
çok basit yapmışlar yatağı ...
kızı büyüynce.. daha farklı figürler kullanır odada.. krem her türlü değişikliğe açık bence
hedik mi diyonuz benim baba tarafındada diş buğd hedik denir bacıcığımm hahahahha
hee benim hem sütlaç hemde güvecim kilden harbi güzel olur
ben doğtaş takini beğendim küçük bir kız çocunu çok mutlu eder diğeri de seni mutlu eder sade şıklığıyla bence kızcağız pempe sever pempe al...
hahahahah laaa zati pembe bi ambiyans olur birazcık fazla pempede öğğğ dedirtiyo
2 yaşındaki sebiye fikir mi sorayım alemsin
ya günah ama yaa haram bee yanı bana göre
çekcem kulaklarını zatenn bugunn koysun cebıne eve bişi almasınnn
alya kolay mı lenn bence zahmetlı farklı tarıflerı mı dıokküstüne sos üstüne sos edıonnmeloş tembel edemez meloşş dövmee benı tmmm
alya ben doğtaşı beğenmedım cılek ehh işte ama daha g
eltimin bebesi kız, ölüyolar onun için.annam 5 miiii amaniii hepide erkek nasıl baş edilir kadını düşünebilyorum sen kız çocuğu et bari nekkk koşa koşa gelir hedik öğrenir de yaparda
heee öle yapicim bacıcığımm
aslında pier cardinde gördüm çok pahalıdır sormadım
ama bişiy dimmi
adakız almış ya dolap şifonyer
onunkinden sadecer kulplar farklı hanii şu perdeleri taktığımız aparat varya avize gibi yuvarlak ondan bayıldım
ama kimbilir kaç paradır
resim koyammı sana durr
hahahahah laaa zati pembe bi ambiyans olur birazcık fazla pempede öğğğ dedirtiyo
2 yaşındaki sebiye fikir mi sorayım alemsin
bak ekledim nasılllikea varsa oralarda.. sende yap şekerim ikeadan odasını becerüklü karusun.. şık bir oda diz.. uygun fiyatlı..
çok duygusuzsun ben 3 yaşındaki herşeyi hatrlıom cnm
bence onunda fikri önemli sen kendin için beyaz sade bişi seçersen bencillik etmiş olursun çünklü her küçük kız prenses olduğunu hissetmek ister de gitt yaaa
biraz büyünce çocuk onu istemicek ama.. bence krem alıp alya onu çok güzel süsler..
pembeye hasret kalmaz kız.. nevresimi cibinliği pembe olur..
hem doğtaştakı bana çok basit geldi yatak resmen iki yaka üzerinde .. hiç sağlam durmuyor..
otursan kırılacak gibi...
çok basit yapmışlar yatağı ...
kızı büyüynce.. daha farklı figürler kullanır odada.. krem her türlü değişikliğe açık bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?