Kokoşş Hatunlar Kulübü

ahhah benim kocada kaznırdı kızz hemen yemeğe giderdik çok güzel oluyor o parada ama hemen bitiyo zaten boşver haydan huyaaa

ya günah ama yaa haram bee yanı bana göre
çekcem kulaklarını zatenn bugunn koysun cebıne eve bişi almasınnn

alya kolay mı lenn bence zahmetlı farklı tarıflerı mı dıokküstüne sos üstüne sos edıonnmeloş tembel edemezmeloşş dövmee benı tmmm

alya ben doğtaşı beğenmedım cılek ehh işte ama daha g

nerde laa güzeelleri göstertin matrka verinn o zaman
maskoyu mu gezeyim h.sonu cıks gezemem

kıs kocemin doğumgünü yarın.
Güvecim yok alamam da.
Borcamda yapıcam mecburen.

Bana tatlı deyin hele yarına.
Sütlü pratik bi tatlı istiyorum

Ben mi yapamam böcük
Merak etme o gün fotoğrafları çekip koyarım bol bol.
Sen inanmazsında hazırlık aşamasında yaparkende çekerim foto bol bol.
Doğumgününde o kadar çeşidi kim yaptı?
Tembel meloş

Son düzenleme:
evet bulabilirimm araştırıyorumm
çilekde herkesde var zatiiii diye düşünüyorum bakalımmmm
ama beyaz kırık beyaz istyrmm benn

sen kedin istiyosun bak işte nekadar yanlış artık onun istediği önemli senin benim değil

ben pembeye hasret büyüdüm annem pembeyi hiç sevmezdi...

hedik mi diyonuz benim baba tarafındada diş buğd hedik denir bacıcığımm hahahahha

hee benim hem sütlaç hemde güvecim kilden harbi güzel olur

hee diş hediği deniyor arapça galiba....diş buğd. ben burda duydum valla

kil çok lezzet verio bacıcığım kız bana tarif ver sebzeli bişi olsun tavuk asla olmasın kardeşim sebze yemesi lazım yemek etcem hadiii

sen kedin istiyosun bak işte nekadar yanlış artık onun istediği önemli senin benim değil

hahahahah laaa zati pembe bi ambiyans olur birazcık fazla pempede öğğğ dedirtiyo
2 yaşındaki sebiye fikir mi sorayım alemsin

biraz büyünce çocuk onu istemicek ama.. bence krem alıp alya onu çok güzel süsler..

pembeye hasret kalmaz kız.. nevresimi cibinliği pembe olur..

hem doğtaştakı bana çok basit geldi yatak resmen iki yaka üzerinde .. hiç sağlam durmuyor..

otursan kırılacak gibi...

çok basit yapmışlar yatağı ...

kızı büyüynce.. daha farklı figürler kullanır odada.. krem her türlü değişikliğe açık bence

heee öle yapicim bacıcığımm
aslında pier cardinde gördüm çok pahalıdır sormadım
ama bişiy dimmi
adakız almış ya dolap şifonyer
onunkinden sadecer kulplar farklı hanii şu perdeleri taktığımız aparat varya avize gibi yuvarlak ondan bayıldım
ama kimbilir kaç paradır
resim koyammı sana durr

bi arkadaşınkide bundan bukadar resim bak dolaba

Eklentiler

• $tütü dolap.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
hedik mi diyonuz benim baba tarafındada diş buğd hedik denir bacıcığımm hahahahha

hee benim hem sütlaç hemde güvecim kilden harbi güzel olur

ben doğtaş takini beğendim küçük bir kız çocunu çok mutlu eder diğeri de seni mutlu eder sade şıklığıyla bence kızcağız pempe sever pempe al...

hahahahah laaa zati pembe bi ambiyans olur birazcık fazla pempede öğğğ dedirtiyo

cıksssss pembe olmasınnn bnce bıkac sene sonraaaa sıkılcak pembedennnn...

laa eve almasın tabee....

ben yiyince diyodum nie bukdar WC gityom işte kolay para insanın dötünde bile durmuo

şaka felan o parayı faturaya ver gitsin...

annam 5 miiii amaniii hepide erkek nasıl baş edilir kadını düşünebilyorum sen kız çocuğu et bari nekkk koşa koşa gelir hedik öğrenir de yaparda
eltimin bebesi kız, ölüyolar onun için.
ben kız etsem de hevesleri geçti artık
zaten söylüyo kadın "bunun yerini hiçç kimse tutamaz, hiç bir torunumu bunun kadar sevemem" diye.
aman sevmesin

ikea varsa oralarda.. sende yap şekerim ikeadan odasını becerüklü karusun.. şık bir oda diz.. uygun fiyatlı..

bende kızda pespembe oda erkekde mavi oda eşya sevmiyorum.
Bende beyaz yada kırık beyaz renk en güzeli.
Genç odası olacağ için büyüyünce dekorlar kolay değişir.
Ilerde tekrar masraf yapmasına gerek kalmaz.
Ben odasını kahve-krem mobilya aldım.
Kızım olsa ben mor-lila renk kullanırdım.
Kendi fikrim tabi ki.
Salonum pembe-krem zaten

çok duygusuzsun ben 3 yaşındaki herşeyi hatrlıom cnm

bence onunda fikri önemli sen kendin için beyaz sade bişi seçersen bencillik etmiş olursun çünklü her küçük kız prenses olduğunu hissetmek ister de gitt yaaa

ikea varsa oralarda.. sende yap şekerim ikeadan odasını becerüklü karusun.. şık bir oda diz.. uygun fiyatlı..
bak ekledim nasılll

hahhahaah elbiseyle olsun prenses tatlımmmm

Son düzenleme:

doğtaş taki biraz abartı tabii de bence yine değişcene güzel bir pempeli oda alsın kızı karar versin azcık hem onun fikri hem alyanın ....

ben sadeden yana değilim bebek odası konusunda cıkksss çocuk çocuklunu doya doya renk içinde pozitif yaşasın hayat hep sade gitmiyo renkli kişilikli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…