Kokoşş Hatunlar Kulübü

ulen ada yapılır mı len bu
cnm cektı
bana yolla bakemm
ellrıne sağlık ya bişi dıycemm o tencere kapağının üstünde ne var ketıl mı nasıl duruyo öle:26:

teşekkürlerr sen de öylesinn

Günaydın herkese

gıt bak beğenmezsen çek fırçanımanyakk

fırça yetmez sopa çekerim.

dün görmedim ama akşam resim koyacağını düşündüm.
süper görünüyor ellerine sağlık.

günaydın kızlar!
eve gidince hazır yemek olması çok güzel yaaaaaaaa!
dün ilk kez eve gidip oğlum gelene kadar oturdum.
ben son günlerde çok kötüyüm alerji mevsimi başladı.
hapşurmaktan burnumun akmasından mafoldum.
iş yerimde daha feciyim. kitaplar beni mafediyor.
gözlerimi kaşımaktan kızarttım.bugün dr. çıkıp ilaç alayım.

adakız ellerine sağlık süper gözüküyor ama ben kare borcama yapıyorum hep bunu denedin bakalım sonucu sölersin borcam hk..

bende sen gibi bi bakmışım işe girişmişim aklımda yokken ahahahhah

Günaydınlarrr Hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hayırlı Cumalar olsunnn

Son düzenleme:
kızlarrrr bugün parfüm alcamda şöle yaza uygun fikir verirseniz sevinirimmmm

Günaydın hayırlı cumalar kızlar...
Hepinize başsağolsun dilekleri için teşekkür ediyorum..
Çok karışık rüyalar gördüm hayır olur inşallah bebeğim iyimi çok merak ediyorumSanki bişi olmuş gibi geliyo içime
Rüyamdada kırık beşik falan gördüm..

hello hatunlarrr nasılsınızzz bakalım.. bugun hasta olmam sebebıylennn erken uyandımmm wc ıhtıyacı ıcın hahaha
sonrada uyumadımmm saclarımı aksam yıkamıstım bugun duzlestırdımm kaktım guzelce gıyındım işyerındede makyajımı yaptımmm guzel oldum hıpnotıcımıde sıktım ama fazla sıkmısım butun ofıs bayılmakk uzere parfumummden haha son sıkıslarımmm yaz gelıyorrrr. napımmmm vedalasmaya calısıyorummm :):):)

neysee guzel sık oldum ama kahve topuklu ayakkbılrımı gıymıstmkı dugmelrndn bırı kopms esım gıyme sen bunu dedı:):)

sınır oldum goturp yaptrmıyrdaaa gıyme demesını bılıyorr

neyse ole işte ayakkabım harıc hersy guzel heheh hee birde parfum kokusu herkesıı bayıltcak hahaha koptum yaa

alya bebemmm ben valentınoya bayıldım yaz için onu dusunuyorum sende dene ıstersen ama ınrımlısını hıc bulamadımmm ben

kızlar buarada hayırlı cumarl olsun hepınızeee.....

dun bir gittm kayınvalıdeyeee oglum bir koştu bana sarıldı optu annecım dedııı tuttu kafamııı cevrdı sevdı dudamaaa yapıstı sok oldum yaaaaa...

hep bişilerlee ılgılenırdıı cocukkk ben geldıgımde ama k.v elınde yakında eskı halıne doner heheheheeh

hoşgeldinn sen böle düşündükçe görürsün rüyalar
dğün yoktun cenazeyemi gettin
nolmuş eniştenin ölüm nedeni ne tatlımm

hoşgeldin hatunum ne tesadüf bende bugün çok şık oldum erken uayandım ahahah wc için çamaşırları astımmm
saç baş makyaj laci takıldım bugünn
bak öğleden sonra çıkıp almayı düşünüyomm napsam güzel kokumu kullandın mı sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…