Kokoşş Hatunlar Kulübü

hımmm acele etme bu ay çalışsın bakalım

böcük kocam pilleri şarj etmeyi unutmuş.

sabah dedim senin yüzünden tatlı resmimi koyamıyorm.

dün görümceme sordum nasıl tadı diye güzel ama şekeri az olmuş dedi.

sabah eşimle yedik tadı iyi geldi bize.

burcumm
armani code yaz için cıksss
lacoste pink evde varrr sevmiyom yarıda öle duruyo
şu delicious mu ne onda bakemm
givencyde bakimm

givencyy pempe olan çok frehhh güzel kokyo da hangisi bilmiom denedim çok beğendim bende ondan alıcam galiba

ben duymadım canım yaaa
amor amor olabilir, gwency very ırrsetıble olabilir,armanı code ben hermevsim kullanıyorum,kenzo olabilir, dkny be delicious olabilir, lacoste olabilir ayyyyyy busuru var ıste nann
lacoste guzl aslında spor ama alya sevmıı galıbaaa:)
bende amor amoru kendıme yakstrmdm dedgnz gıbı her tende farklı oliii parfumlerrr

slmm hatunlarrr..
nasılsınız bakeemm
son günüm sizede by by deyim dedim

koketaamm canm benmm Allah bi avazda kurtarsınn seni kuzumm oğluşuna sağlıkla kavuş inşş

casper allah saglıklaa bebegını kucagına almayı nasıp etsın guzelce dınlen kendını yorma arada fırst bulrsn gır bıze yaz merakta kalmayalımmm

givencyy pempe olan çok frehhh güzel kokyo da hangisi bilmiom denedim çok beğendim bende ondan alıcam galiba

givency pempe var bikaç tane

isesitible
very issesitble
givency hot coutre
hangisi miroşşşşş üçüde pempiş

canmm allah razı olsuunn..
bulduğum her fırsatta gelirim canmm benmm merakta bırakmam sizi :)

Değilim :) Şey sorcaktım hani çoğu kişinin (takvimmi desem eklenti mi desem adını bilmiyorum) bişey oluyo altta doğumunuza ne kadar kaldığı,kaç kilo olup hedefin ne kadar olduğu,sevgilinizle ne kadardır beraber olduğunuz falan. O nerden yapılıyo arıyorum bulamıyorum ya :26:

hahhahahahhhaha annem yannış kişiye sordunn ben yaparım ama annatamam
başka arkadaş annatsınn
kızlar misfire yardımcı olalım please

slmm hatunlarrr..
nasılsınız bakeemm
son günüm sizede by by deyim dedim

koketaamm canm benmm Allah bi avazda kurtarsınn seni kuzumm oğluşuna sağlıkla kavuş inşş

saol cnm inş. dediğin gibi olur demek son gün uğurlama partisi yapıyolarmı

arada gir ama evdende olsa merak ederiz bebişin fotolarıda koyarsın doğduktan sonra...

4lü test derken ayrıntılıyamı gircen cnm? onu 18 inde yanı haftasında yapmıştı benim doktor nie erken yapıyorki?

tmm len dızılerı 1 güne ındırdım hergun çekerım
aman bıktım zaten kumaş pant.gömlektten gene başlıyok
neyse çalışsın yeterkı
nan hepsini orjinal almıyom kı bazıları doldurma

hee öle dıyın olm o zamn bende alım

olm sanada harbı yaranılmıoo az mı yemek bulaşık çamaır katlama
duvarları yıkcak deıller
2 günlüğüne gelmışler yeter o kadann

sen yaparsınn paklarsın neysemmm
yaz tatılınde
hımmm acele etme bu ay çalışsın bakalım
tabıkı cnm acele yok

hehe hergun bı bahaneyoksa kv yaptırıp bıze mı yutturcan lenn
şekerı az olmuşsa tatl demem ben
bak şüphelendım

4lü test derken ayrıntılıyamı gircen cnm? onu 18 inde yanı haftasında yapmıştı benim doktor nie erken yapıyorki?

tatlım bana 2 li test yapmadı sadece ense kalınlığına baktı yani kan almadı...4 lü test yapıcam dedi hem kan alacak hem ayrıntılı bakacak gene sanırsam

geldim laaa

mapıslık bitttiii

çok zor mapıslık çoookk

böcükkk hem mapılık bitti hm kocen iş bulmuş çok sefindm laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…