gecmiş olsun meloşşşş
all... dıye bır ılac var ıstersen ıcc yanı onerı yaska gercıde allerjını rhtltr ama sen yınede sırkt doktrnz varsa danıs ona tabee.. bend eparfum sıktm bogazm kasınyr ve agrıyorr napalım neyseee ıdare etcm bugn... mıray sanada
gecmiş olsun dıkkt et hastalanmaaaa dınlen vıtmn al bugn fazlacaa bencee
anlaşıln bu sabah sadece alya ve bennn enerjıkızzz:):)
güneşim iyiyim kuzum dikkat et kendine benimde gribim geçiyo gibi ama genizlerim tıkanıyo
koketcim bebek yoktu içinde abimin kızı beşiği götürüyodu elinde ama yamuktu beşik.park yatak gibi minik lacivet kırmızı bi beşikti.
bide dün cenazede birinin gelininin 3 aylık karnında ölmüş bebeği annem onu konuşuyodu ben yanında olduğunu unuttu.İyice aklıma düştü
ay davıdoftan sıkldm ben begenıyorum bende ama cevremde herkess kullanıyorr bırnn farklı olması lazım dımııı):):)
meloşş len yazını düzelt
davvidofffff fresh hemde etkiliyici ben alacam bacıcım şu miniğin eksikleri biterse doldurma alsmmı acaba okadar kalıcı olmuo doldurmada
geçmışı okudumda ne okudum bılmım heee
bende mutluyum eşim ptesı karşıdakı işe başlıycak ınş sorun cıkmaz
1 2 ay çalış taşınırık dedı
bende dün gazete ılanlarına bakarken bı yer gördum hatta bı kaç yer evıme cok yakın arıycam oraları
burda durmak ıstemım artık
Alyacım eniştem sabah namaza kalkmamış.Teyzemde kızının çocuğuan bakıyor 4-5 aylık.Çalışıyor ablam.
Teyzemde uyandırmamış yatıyo heralde die eniştemi.Neyse sabah 7.30 da çocuğu getirmiş ablamlar.Teyzem kahvaltı hazırlarmış eniştemi uyandırmaya gitmiş uyandıramamış.Hemen komşuyu çağırmış ambulans falan gelmiş..Ambulans doktoru gece 2 .30 gibi vefat etmiş demişTeyzem hiç farketmemiş.Demekki hiç acı çekmedi
Kalp krizi sanırım.Ani ölüm..Allah sabır versin çok acı hepsi perişanÇok iyi bi insandı eniştem bilgili kültürlü biriydi.Çok sevilirdi.Cenazesi doldu taştı maşallah.Allah kabir rahatlığı versin inşallah..Annem mezarlığa götürmedi beni dedi çocuğa ölü ağırlığı çöker gidilmez dedi.
water pool mu? ben onu seviom mavi şişe olan yaz için bide dedorantlar alıyorum bol bol onlar çok hoşuma gidiyo buz gibiii sexüüü kokuları olan var
kokişş davidoff çok kullandım bıktım ondan farklı bişiy istiyom yaaaaaaaa
güneşşin dediğine bakicamda
başka deyin bakemmmm
dışarı çıkcam alimmmm
yazımda ne var anlamadım?:26:
güneşim iyiyim kuzum dikkat et kendine benimde gribim geçiyo gibi ama genizlerim tıkanıyo
koketcim bebek yoktu içinde abimin kızı beşiği götürüyodu elinde ama yamuktu beşik.park yatak gibi minik lacivet kırmızı bi beşikti.
bide dün cenazede birinin gelininin 3 aylık karnında ölmüş bebeği annem onu konuşuyodu ben yanında olduğunu unuttu.İyice aklıma düştü
bocuk hadı hyrlısı hakknzda allah gonlunuze gore versın su mubarek gundeeee...
heeee mıray o dedgın ama ınan herkes kullanıyor artık adım attgm yerde herksss davıdof kokiiyy valla sıkldımm:)
heheheeh alya sen bıkac cesıt dene bnada fıkır verrrr valentınoya bı bak bklmmm
meloş alerse ...........t işte 2 s li yaz da sıleym yasak dıye bılyrm cunku sor mutlaka doktrunaa haaa ama en hafıfı bu ben ım ılk kullndgm ılclrdndıı sımdı daha degstı ılaclrmn adı tabesı
erdek çok güzeldir canım. bende çok seviyorum.
lens ben daha önce kullandım. hareli yeşil almıştım. 3 numara gözlerim.
şu an alerjim var alamam.
toza alerjim var zaten aksine çok tozlu bir ortamdayım.
yaza doğru köklü bir temizlik yaptırıcam.
kıs büyük değil mi yazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?