Kokoşş Hatunlar Kulübü

benimde boğazım kaşınıyor kulaklarım kaşınıyor. su içiyorum devamlı.
doktor var bakalım burdaysa yemekte giderim.
ilacın tam ismi ne? sorayım bakalım.
çok feci bir şey bu elimde mendille geziyorum.

canım etkilendiğini biliyorum ama takma kafana.
sen rabbime dua et.
yavrumu bana bağışla sağlık sıhhat ver de.
olumsuz düşünme.
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

geçmışı okudumda ne okudum bılmım heee

bende mutluyum eşim ptesı karşıdakı işe başlıycak ınş sorun cıkmaz
1 2 ay çalış taşınırık dedı
bende dün gazete ılanlarına bakarken bı yer gördum hatta bı kaç yer evıme cok yakın arıycam oraları
burda durmak ıstemım artık

ay davıdoftan sıkldm ben begenıyorum bende ama cevremde herkess kullanıyorr bırnn farklı olması lazım dımııı):):)

water pool mu? ben onu seviom mavi şişe olan yaz için bide dedorantlar alıyorum bol bol onlar çok hoşuma gidiyo buz gibiii sexüüü kokuları olan var

davvidofffff fresh hemde etkiliyici ben alacam bacıcım şu miniğin eksikleri biterse doldurma alsmmı acaba okadar kalıcı olmuo doldurmada

kokişş davidoff çok kullandım bıktım ondan farklı bişiy istiyom yaaaaaaaa

güneşşin dediğine bakicamda
başka deyin bakemmmm
dışarı çıkcam alimmmm

hayırlısı olsun çok sevindim. ne işi?

kızlar geçen AVM de gezerken baktım Givency di galiba hemde 50 TL di indirimli almadım ama onuda alabilirm belki tam yaz kokusu kadın sıktı elime felan eşim aldığında beni sordu bu koku ne ne güzel kokyon öle die yanaştı hatta

brckkkk allah rahmet eylesinnn güzel gündede vefat etmişşşş perşembe bugün cuma misafirdir o şimdii sorguya alınmazz

burcuuu laa hamşişmisin annem yakışır sanada bebikk

güneşim heeee enercikiz bugünnnn

esmaaaaaaaa
mapıstan çıkmana az kaldııııı annnemmmmmmmmm

böcükk tatlım hayırlısı olsun inşş hade gözünaydınn

Son düzenleme:

rahmetli dedem derdiki Allah herkes yatağında ölmeyi nasip etsin ozman iyi bir kulsun demektir derdi.... o hep dua ederdi ölüm beni uyurken bulsun derdi ....

Allah razı olsun canlarımm
ziraat bankası çağrı merkezındecok rahat laa 2 gün tatıl
bakalım ınş kocem sorun etmezde cıkmaz valla tırsıyomm hee süreklı eleman cıkıyormuş cok yoğunlarmış bıde hep üni.mezunu alıyolarmış acil elemana ıhtıyaç olduğunu ıcın lise mezunu almışlar o aradada bızde cıktık tabı sözlu ve yazılı sınavlarındanda eşim gectı
heydı ınş rast gıder işimiz bızde taşınırık
o zaman dünyanın en mutlusu ben olcemmm

water pool mu? ben onu seviom mavi şişe olan yaz için bide dedorantlar alıyorum bol bol onlar çok hoşuma gidiyo buz gibiii sexüüü kokuları olan var

kokişş davidoff çok kullandım bıktım ondan farklı bişiy istiyom yaaaaaaaa

güneşşin dediğine bakicamda
başka deyin bakemmmm
dışarı çıkcam alimmmm

heeee mıray o dedgın ama ınan herkes kullanıyor artık adım attgm yerde herksss davıdof kokiiyy valla sıkldımm:)
heheheeh alya sen bıkac cesıt dene bnada fıkır verrrr valentınoya bı bak bklmmm

meloş alerse ...........t işte 2 s li yaz da sıleym yasak dıye bılyrm cunku sor mutlaka doktrunaa haaa ama en hafıfı bu ben ım ılk kullndgm ılclrdndıı sımdı daha degstı ılaclrmn adı tabesı

bocuk hadı hyrlısı hakknzda allah gonlunuze gore versın su mubarek gundeeee...

esmamın gelmesıne son 36 dk
:124::122::119::119::92:

Son düzenleme:

iyi içinde bebek yokmuş işite takma kafana böle şeler bende çok takıp takıp doktora koşturyodum stres yapma sakın...bişeyi düşündükçe büyür kafanda kurar durursun artık ..:26: bende topiğe girer düşükleri okur okur etkilenirdim burda kızları sık boğaz eder akıntım oldu bişemi olucak die endişelenidirdim elimde değildi ilki düşük die korkuyordum çünkü...:26::26: rabbim ne isterse o olur sağlıkla gelir inşallah bebeklerimiz haaa bi rüya görmüştüm bebek düşmüştü kan felan görmüştüm hatta nenem derrr kan rüyayı bozar diyeee sonra kafama takmadım ama baya ağlamıştım eşim kızmıştı böle giderse düşücek yeter diyeee offf çok çektirdim hergün bişi okuyup ağlıyodum sonra bi süre girmedim topiğe iyi oldu bişi okumadım nette felan insan çok takıyor valla

calvin klein europa yıda merak ediyom almak istiyorum da yaz için olur mu
biliyonuzdur ödüllü parfüm o

kızz ben daha yeni göryom 2 albüm var gözükyodu bende diyom bunlar ne dio erdek merdekkk:44::44:

ide bu esmos nerelerde ya fecedede yok pehh dur bı whatsauptn yazım hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…