Kokoşş Hatunlar Kulübü

anladım canımmm ben yakışacagını dusunmustum ondan sey ettim

burda derken karşıyamı taşıncaksınız?:44::44:

calvin klein europa yıda merak ediyom almak istiyorum da yaz için olur mu
biliyonuzdur ödüllü parfüm o

ben duymadım canım yaaa
amor amor olabilir, gwency very ırrsetıble olabilir,armanı code ben hermevsim kullanıyorum,kenzo olabilir, dkny be delicious olabilir, lacoste olabilir ayyyyyy busuru var ıste nann

burda derken karşıyamı taşıncaksınız?:44::44:

evt cnm yanı ınş
bakalım ama okullar tatıl olmadan olmaz şuan taşınan falan yok zatenn okullar tatıl olunca mmıllet taşınıyoo genelde
bakcez
bu yazda burda olabılır ama
taşınmak için para lazım yenı eve para lazım falan
bıde eşim ınş iişinden memnun olur

ben duymadım canım yaaa
amor amor olabilir, gwency very ırrsetıble olabilir,armanı code ben hermevsim kullanıyorum,kenzo olabilir, dkny be delicious olabilir, lacoste olabilir ayyyyyy busuru var ıste nann

len sız parayı nerde buluyonusda oparfumlerı kullanıyons
eşimde bana lacoste almıştı gecen ayyacırım

sende dakkamı sayıyon laan esma için pohahahahhahaha

ben duymadım canım yaaa

burcumm
armani code yaz için cıksss
lacoste pink evde varrr sevmiyom yarıda öle duruyo
şu delicious mu ne onda bakemm
givencyde bakimm

inş. cnm çabuk alışır bak orası resmi yer iyi olmuş düzenli çalşır hem 2 gün tatil sesini çıkarmasın gitsin gelsin 15 gün çok dikerler gözünü ona sonra alışır.....

sen ede kocayı mutlu ett çek dizileri ,,,ütüle gömlekleri yap pastaları hoş et adamda orda dayasın accıkk yoğundur çünkiii

burcumm
armani code yaz için cıksss
lacoste pink evde varrr sevmiyom yarıda öle duruyo
şu delicious mu ne onda bakemm
givencyde bakimm

ben kullanıyorum bebış armanyı bende ağır durmuyor beyaz tenlı oldugumdan olabılır, cunku her tende durusu farklı oluyor bılıyosun
lacoste genel olarak dedım hanı spor oluyor onun kokuları bı tanesıne bayıldım ama hangı turuydu hatırlamıyom
dkny delicious yeşil elma kokusu bende var hoş kokuyor dene bı gıvencyde bak ama very ırrestıble olcak ha unutma

slmm hatunlarrr..
nasılsınız bakeemm
son günüm sizede by by deyim dedim

koketaamm canm benmm Allah bi avazda kurtarsınn seni kuzumm oğluşuna sağlıkla kavuş inşş

ben duymadım canım yaaa

kenzoo ben hiç sevmiiim kızzzzz lacoste ben seiom alya sevmiooo

Haklısın cnm ben ayın 16-17 sini bekleyeyim en iyisi.4lü testim yapılacak ozaman.şimdi boşuna hem strese sokuyorum kendimi hemde boşuna para vericem...
zaten ayın 15 ine kadar 50 tl paramız kaldı eşimlebakalım nolcek:)

bit kadar yazın olmm bee ne var dıon bıde

hadı ıyısın bak evın paklandı yemek hazırr
artık tatlıları dökturursun hee hanı resımmm

alla allah bende kocaman görünüyor ama? :26:

evim paklandı mı puhahaha

koptum valla. sen gözünde fazla büyüttün kv. baştan aşağı temizlik yapacak sandın.

yemek bulaşık çamaşırları katlamış hepsi bu.

allah razı olsun yeter bana bu kadarı.

pazar gidiyorlar anam gelecek yaparım ben kendim.

anladım canımmm ben yakışacagını dusunmustum ondan sey ettim
bebem sağol yakışır ama gözüm çok kaşınıyor çok ovalıyorum.
ondan dedim.

niye öyle küçük görünüyor anlamadım ki?
bende normal hatta büyük.
amin canım. narçiçeği hoşuma gitti benimde.

Canımmm meraba bişey sorabilirmiyim ya? :44:
sor pakemmmm

heeee bakem biii kuşşşş
bana code kışın güzel gidşyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…