erdek çok güzeldir canım. bende çok seviyorum.
lens ben daha önce kullandım. hareli yeşil almıştım. 3 numara gözlerim.
şu an alerjim var alamam.
toza alerjim var zaten aksine çok tozlu bir ortamdayım.
yaza doğru köklü bir temizlik yaptırıcam.
kıs büyük değil mi yazım?
geçmışı okudumda ne okudum bılmım heee
bende mutluyum eşim ptesı karşıdakı işe başlıycak ınş sorun cıkmaz
1 2 ay çalış taşınırık dedı
bende dün gazete ılanlarına bakarken bı yer gördum hatta bı kaç yer evıme cok yakın arıycam oraları
burda durmak ıstemım artık
yazımda ne var anlamadım?:26:
calvin klein europa yıda merak ediyom almak istiyorum da yaz için olur mu
biliyonuzdur ödüllü parfüm o
burda derken karşıyamı taşıncaksınız?:44::44:
ben duymadım canım yaaa
amor amor olabilir, gwency very ırrsetıble olabilir,armanı code ben hermevsim kullanıyorum,kenzo olabilir, dkny be delicious olabilir, lacoste olabilir ayyyyyy busuru var ıste nann
brckkkk allah rahmet eylesinnn güzel gündede vefat etmişşşş perşembe bugün cuma misafirdir o şimdii sorguya alınmazz
burcuuu laa hamşişmisin annem yakışır sanada bebikk
güneşim heeee enercikiz bugünnnn
esmaaaaaaaa mapıstan çıkmana az kaldııııı annnemmmmmmmmm
böcükk tatlım hayırlısı olsun inşş hade gözünaydınn
ben duymadım canım yaaa
amor amor olabilir, gwency very ırrsetıble olabilir,armanı code ben hermevsim kullanıyorum,kenzo olabilir, dkny be delicious olabilir, lacoste olabilir ayyyyyy busuru var ıste nann
Allah razı olsun canlarımm
ziraat bankası çağrı merkezındecok rahat laa 2 gün tatıl
bakalım ınş kocem sorun etmezde cıkmaz valla tırsıyomm hee süreklı eleman cıkıyormuş cok yoğunlarmış bıde hep üni.mezunu alıyolarmış acil elemana ıhtıyaç olduğunu ıcın lise mezunu almışlar o aradada bızde cıktık tabı sözlu ve yazılı sınavlarındanda eşim gectı
heydı ınş rast gıder işimiz bızde taşınırık
o zaman dünyanın en mutlusu ben olcemmm
esmamın gelmesıne son 36 dk
:124::122::119::119::92:
burcumm
armani code yaz için cıksss
lacoste pink evde varrr sevmiyom yarıda öle duruyo
şu delicious mu ne onda bakemm
givencyde bakimm
burcumm
armani code yaz için cıksss
lacoste pink evde varrr sevmiyom yarıda öle duruyo
şu delicious mu ne onda bakemm
givencyde bakimm
ide bu esmos nerelerde ya fecedede yok pehh dur bı whatsauptn yazım hehe
len sız parayı nerde buluyonusda oparfumlerı kullanıyons
eşimde bana lacoste almıştı gecen ayyacırım
ben duymadım canım yaaa
Haklısın cnm ben ayın 16-17 sini bekleyeyim en iyisi.4lü testim yapılacak ozaman.şimdi boşuna hem strese sokuyorum kendimi hemde boşuna para vericem...iyi içinde bebek yokmuş işite takma kafana böle şeler bende çok takıp takıp doktora koşturyodum stres yapma sakın...bişeyi düşündükçe büyür kafanda kurar durursun artık ..:26: bende topiğe girer düşükleri okur okur etkilenirdim burda kızları sık boğaz eder akıntım oldu bişemi olucak die endişelenidirdim elimde değildi ilki düşük die korkuyordum çünkü...:26::26: rabbim ne isterse o olur sağlıkla gelir inşallah bebeklerimiz haaa bi rüya görmüştüm bebek düşmüştü kan felan görmüştüm hatta nenem derrr kan rüyayı bozar diyeee sonra kafama takmadım ama baya ağlamıştım eşim kızmıştı böle giderse düşücek yeter diyeee offf çok çektirdim hergün bişi okuyup ağlıyodum sonra bi süre girmedim topiğe iyi oldu bişi okumadım nette felan insan çok takıyor valla
bit kadar yazın olmm bee ne var dıon bıde
hadı ıyısın bak evın paklandı yemek hazırr
artık tatlıları dökturursun hee hanı resımmm
bebem sağol yakışır ama gözüm çok kaşınıyor çok ovalıyorum.anladım canımmm ben yakışacagını dusunmustum ondan sey ettim
ohhh beee gözlerim çöktü zati uyumadım ala ala
kızzz oğlun çokkk datluuu meloş yaaaaa allahım bahtınıda güzel yapsın inş.
buarda sana nar çiçeği rengi çok yakışır o tonlar giy bence...
sor pakemmmmCanımmm meraba bişey sorabilirmiyim ya? :44:
ben kullanıyorum bebış armanyı bende ağır durmuyor beyaz tenlı oldugumdan olabılır, cunku her tende durusu farklı oluyor bılıyosun
lacoste genel olarak dedım hanı spor oluyor onun kokuları bı tanesıne bayıldım ama hangı turuydu hatırlamıyom
dkny delicious yeşil elma kokusu bende var hoş kokuyor dene bı gıvencyde bak ama very ırrestıble olcak ha unutma
kenzoo ben hiç sevmiiim kızzzzz lacoste ben seiom alya sevmiooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?