Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız sinirlenecek ne var..

neler diyoruz birbirimize..

bu tür şeyler için darılıcaksa.. yorum yapmayız..

birbirimize saymadığımız kalmıyor beee...

laa bitek sen deil ben şaka ettim alya böcük bide sen edince haa bide BCRK demişmidi hatrlamıom hepimiz fazlamı oldukki ben onu dedim:26::26:

neyse gelir herhalde...

meloşa ne dediniz ben kaçırdımmm

esmoş nie ban aldı dedim cvp vermediniz

koketa nan eşin parise giderken iyi kemiklerin kırılmıyodu o zayıflıkla
adam nereni tutsa elinde kalır kız

esmoşş söle neden ban aldın laaa ne dedinnnde

sorma bacıcığım çok yorulyodum ondan zayıfladım öyle herhaldeee:26::26: hoşuna gidiyodu öle zayıfff beni istediği gibi kaldırıyodu incecik bele sarılyosun düşünsene herif bana sakın kilo alma felan diodu kızzz gerçi şimdi de çok güzelleştin kalçalrın belirginleşti daa hoşuma gidion dio anlamadım getti işteee

hoş geldun bebeğim noldu laaaa

kız sinirlenecek ne var..

neler diyoruz birbirimize..

bu tür şeyler için darılıcaksa.. yorum yapmayız..

birbirimize saymadığımız kalmıyor beee...

yok laa işi vardır
ne darılcakk
ben onu tacız ederım teldennn

altın düşmüş gene laa bugn almam lazımmm
kuzenın cocuğu oldu yarın gtcezz
haftaya yeğenımın sünnetı alcez
diğer hafta öbür kuzen evlenıo alcez
geçen haftada diğer kuzene aldıydım
bıttım laa benn

ben öğlen yürücem galiba cnm istiyo ama yorulursam bilemedim dün yürüdüm azcık her tarafım ağrıdı:26:

yok ben melodiye bişi etmedim kızzz bişi dimedim:)

bende 52 kilola falan evlenmiştim ama gene iyiyim şükür kilo sorunum yok inşallah eski halime dönerim doğumdan sonra...
en korktuğum şey göbekkkk
istediği gibi nasıl kaldırıyodu:26:

smoker bilgin olsun et yemeği varmış yemekte ezogelin çorba felan bilemedim yesemmi...

annatamam kızzz kazennn abi kızarrrr poahahahahhahaha

anla artık sendeee yani beni taşıyodu demek istedim ayyy ne anladın sen öyleee poaahahahah kıoptummmm

smoker bilgin olsun et yemeği varmış yemekte ezogelin çorba felan bilemedim yesemmi...

O kader çok işim var ki bugün hemen yeyip çalışacağım tekrar..Birde bugün pazar kuruluyor ya buraya tam ortasında kalıyoruz nefret ediyorum kalabalıkta sürtüne sürtüne bir yere gitmekten...Dışardanda yemeyim artık dün ve evvelki gün akşam yemeği dışardan dı...Sıkıldım ...

kızlar gereksiz bir konu..

o yzüden söylemedim.. kendini kaf dağında gören.. zihniyetlerden dolayı...

oldu bitti deşmeye bile değmez...

kız sız arayı duzelttınızde tlden demı konusuyonuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…