laa tavsiye ettinde isim olarak yazmışsındır böle görsel ilk paylaştın ondan dikkat etmemişim yoksa biliyom parfümde zevklisin iyi burdaki atenedan bende alım olmazsa...bakalım kalıcımı doldurma ama bu geçen 50 TL inmiş iyimi sence fiyat ama ben alamadım
yazın yazın maşallah ben yazsam yazmassınız hıhhhhhhh
Selam kızlar....
Ben melodinin oğluşunu göremedim siz face den mi bakıyosunuz? Anladım ya?
Esma niye banlanmış çokkk merak ettim ?
Böcük eşinin işi hayırlı olsun sevindim inşallah sende gönlüne göre bir iş bulursun...
Brck tekrar başın saolsun... bende sürekli o tarz rüyalar görüyordum hala görüyorum takma kafana çok normal hatta bir yerde iyiymiş bilinçaltı temizlenip stresi atıyormuş...Hatta bir keresinde uzaylıların (!) karnımdan bebeği çıkarıp beyaz bir bulut gibi bir şeyle sardıklarını gördüm, dediler ki bunu meryeme de yaptık ...Ay töbe töbe totom çok büyüdü yaa hiç kapanmıyor artık..
Başka başka kaçırdığım bir şey var mı? ?
smoker mersı annemm
Sağol tatlım allah razı olsun..Brck tekrar başın saolsun... bende sürekli o tarz rüyalar görüyordum hala görüyorum takma kafana çok normal hatta bir yerde iyiymiş bilinçaltı temizlenip stresi atıyormuş...Hatta bir keresinde uzaylıların (!) karnımdan bebeği çıkarıp beyaz bir bulut gibi bir şeyle sardıklarını gördüm, dediler ki bunu meryeme de yaptık ...Ay töbe töbe totom çok büyüdü yaa hiç kapanmıyor artık..
Başka başka kaçırdığım bir şey var mı? ?
nannn yoğunum kokişşşyazmıom laa sana geride yorum ar şu parfüm dedik bişi demion karu burda değilmiş
olm sayfa sayfa okudm bıde zman ayırdımmm
len burcu meloşla bız küsmüyukte aranızda düzeldı dıonnn aramız cok ıyı laa demı lenn meloşş
küstü müyoksa
böcük la parfumlere heç yorum yapmıyon kanımca sen bu pintilikle kolonya kullanıyosundurrrrr yada hacı misslerinden
nannn yoğunum kokişşş
yazdım aklıma bakıcammmm
pahalı mı aceppp
annem ben açık parfüm kullanıyorum geneldede isimlerini bilmem..
yada avondan kayganam alır verir bana parfüm.neyi beğenirsem alırım yani ama pahalı şeyler olmaz genelde..
açık aldığım armonimiydi acaba bilmiyorum
beğenemedin mi hıhhhhhhh
kıs armonı açık parfumcunun adı herhallll
orjınal mı alacannn bacım 200-170 arasında değişiyi ama koket 50 tl ye görmüş kaç cc ki
hayır nan değil okadarda cahil değilim delü
açık parfüm isimleri numaraları var
acaba eşiminkimi emprio armanimi ne işte
siz daha iyi bilirsiniz
dılını kopartırım senın haaaaaaane sallıyon bakıyım ortalıkda
şaka yaptım nannn armonı heç duymadım da armanıyi biliyommmm
orjinal alıcam da
işte bide onca para verip pişman olmayayım diyomm
açık alsam baksammı diyom ama
açık parfüm mahvediyo benii yaaaaa
napsamkişii:26::26::26:
şaka yaptım nannn armonı heç duymadım da armanıyi biliyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?