Kokoşş Hatunlar Kulübü

laaa topık açıldığından berı bu parfumu hepiciğinize tavsıye ettim koketttt hafızanımı kaybettin evet athenadan aldım 3 sene felan oldu nerdeyse mikemmel kokuyor

Son düzenleme:

ben yürüsemmi bilemedim gözümde büyüyo sen yürüyonmu heee bilyom o pazarı kız negüzel meyveler oluyor o pazarda ahh keşke yakın olsa ben gider alırdım :26::26:

sende eve gidince nie yemek yapmıon laaa dışardan çok yeme ben patlıcan türlü yaptım dün güzeldi pilavla sende evde yap bari akşamalrı dışardan yeme

Selam kızlar....
Ben melodinin oğluşunu göremedim siz face den mi bakıyosunuz? Anladım ya?
Esma niye banlanmış çokkk merak ettim ?
Böcük eşinin işi hayırlı olsun sevindim inşallah sende gönlüne göre bir iş bulursun...
Brck tekrar başın saolsun... bende sürekli o tarz rüyalar görüyordum hala görüyorum takma kafana çok normal hatta bir yerde iyiymiş bilinçaltı temizlenip stresi atıyormuş...Hatta bir keresinde uzaylıların (!) karnımdan bebeği çıkarıp beyaz bir bulut gibi bir şeyle sardıklarını gördüm, dediler ki bunu meryeme de yaptık ...Ay töbe töbe totom çok büyüdü yaa hiç kapanmıyor artık..
Başka başka kaçırdığım bir şey var mı? ?

kızlar gereksiz bir konu..

o yzüden söylemedim.. kendini kaf dağında gören.. zihniyetlerden dolayı...

oldu bitti deşmeye bile değmez...

sen nerlerde takılyon laaaa nie bulamadık biz yorumu ala ala .....bende diom bu kız arada nere kaybolyo hem ora laf yetiştiryon demek

arkadasınn olursa görürsün canımmm

olm sayfa sayfa okudm bıde zman ayırdımmm

len burcu meloşla bız küsmüyukte aranızda düzeldı dıonnn aramız cok ıyı laa demı lenn meloşş
küstü müyoksa

kızım bı ara tartısma olmadımı laaa hatta bırbırınızın mesajlarına bıle yorum yapmama karaı almıstınızz töbe töbe hayır duzeldıgıne sevındım tabıde ben bı ara yoktum ya ne ara barıstınız anlamında sey ettim

Denk geldi bir akşam ben bir akşam eşim aşerdik bir şeylere...Dışarı çıktık...Normalde bende evde yapıyorum..Bende birini yollayıp meyve aldıracağım..

böcük demekki ben yokken aranızı duzeltmişsiniz sevindim

he meloşla sevışıyok artıkk
o yorum ettı bende mersı dedım öle iştee

meloşşşşşşşşş nerdesın lenn pasta mı yapmaya gıttınnn yok yok resım cekmeye gıttı kesın

Denk geldi bir akşam ben bir akşam eşim aşerdik bir şeylere...Dışarı çıktık...Normalde bende evde yapıyorum..Bende birini yollayıp meyve aldıracağım..

Her öğlen 30 40 dak yürüyorum cuma hariç hafta sonlarıda eşimle çıkıyoruz uzun uzun yürüyom ama artık karnım acıyor uzun yürüyünce...

yazın yazın maşallah ben yazsam yazmassınız hıhhhhhhh

laaa topık açıldığından berı bu parfumu hepiciğinize tavsıye ettim koketttt hafızanımı kaybettin evet athenadan aldım 3 sene felan oldu nerdeyse mikemmel kokuyor

laa tavsiye ettinde isim olarak yazmışsındır böle görsel ilk paylaştın ondan dikkat etmemişim yoksa biliyom parfümde zevklisin iyi burdaki atenedan bende alım olmazsa...bakalım kalıcımı doldurma ama bu geçen 50 TL inmiş iyimi sence fiyat ama ben alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…