hayy ağzını öpem evet işte geçen kadının sıktığı parfümn budu işteeee mükkemmel laa alya yroumları oku attım geride siteyi bak oku bakam beğencenmi...
bucu bunun doldurmasını aldınmı hiç atenadan
kızlar gereksiz bir konu..
o yzüden söylemedim.. kendini kaf dağında gören.. zihniyetlerden dolayı...
oldu bitti deşmeye bile değmez...
kız sız arayı duzelttınızde tlden demı konusuyonuzzz
O kader çok işim var ki bugün hemen yeyip çalışacağım tekrar..Birde bugün pazar kuruluyor ya buraya tam ortasında kalıyoruz nefret ediyorum kalabalıkta sürtüne sürtüne bir yere gitmekten...Dışardanda yemeyim artık dün ve evvelki gün akşam yemeği dışardan dı...Sıkıldım ...
senı böcük seniiii
kızlar gereksiz bir konu..
o yzüden söylemedim.. kendini kaf dağında gören.. zihniyetlerden dolayı...
oldu bitti deşmeye bile değmez...
Selam kızlar....
Ben melodinin oğluşunu göremedim siz face den mi bakıyosunuz? Anladım ya?
Esma niye banlanmış çokkk merak ettim ?
Böcük eşinin işi hayırlı olsun sevindim inşallah sende gönlüne göre bir iş bulursun...
Brck tekrar başın saolsun... bende sürekli o tarz rüyalar görüyordum hala görüyorum takma kafana çok normal hatta bir yerde iyiymiş bilinçaltı temizlenip stresi atıyormuş...Hatta bir keresinde uzaylıların (!) karnımdan bebeği çıkarıp beyaz bir bulut gibi bir şeyle sardıklarını gördüm, dediler ki bunu meryeme de yaptık ...Ay töbe töbe totom çok büyüdü yaa hiç kapanmıyor artık..
Başka başka kaçırdığım bir şey var mı? ?
olm sayfa sayfa okudm bıde zman ayırdımmm
len burcu meloşla bız küsmüyukte aranızda düzeldı dıonnn aramız cok ıyı laa demı lenn meloşş
küstü müyoksa
anlamadım lenn
meloş la mı
ee uzun süredır görüşüyokk bız zatenn teldenn:26:
ben yürüsemmi bilemedim gözümde büyüyo sen yürüyonmu heee bilyom o pazarı kız negüzel meyveler oluyor o pazarda ahh keşke yakın olsa ben gider alırdım :26::26:
sende eve gidince nie yemek yapmıon laaa dışardan çok yeme ben patlıcan türlü yaptım dün güzeldi pilavla sende evde yap bari akşamalrı dışardan yeme
kızım bı ara tartısma olmadımı laaa hatta bırbırınızın mesajlarına bıle yorum yapmama karaı almıstınızz töbe töbe hayır duzeldıgıne sevındım tabıde ben bı ara yoktum ya ne ara barıstınız anlamında sey ettim
böcük demekki ben yokken aranızı duzeltmişsiniz sevindim
Denk geldi bir akşam ben bir akşam eşim aşerdik bir şeylere...Dışarı çıktık...Normalde bende evde yapıyorum..Bende birini yollayıp meyve aldıracağım..
he meloşla sevışıyok artıkk
o yorum ettı bende mersı dedım öle iştee
meloşşşşşşşşş nerdesın lenn pasta mı yapmaya gıttınnn yok yok resım cekmeye gıttı kesın
laaa topık açıldığından berı bu parfumu hepiciğinize tavsıye ettim koketttt hafızanımı kaybettin evet athenadan aldım 3 sene felan oldu nerdeyse mikemmel kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?