Kokoşş Hatunlar Kulübü

Hastamıyım değilmiyim bende anlamadım canım
Bir halsizlik var dünden beri miğdem bozuk bulanıyor birde hapşırıyorumm ama çok hasta değilim mayışıkım

Hastamıyım değilmiyim bende anlamadım canım
Bir halsizlik var dünden beri miğdem bozuk bulanıyor birde hapşırıyorumm ama çok hasta değilim mayışıkım

dıkat et tatlım kendıne
tam hasta oluncak hava
ne iş yapyon kıs sennnnn ılacım yok bıtmıssssssssss

oto sanayıde çalışıyorum cnm
kasko trafık kazalı araçlara bakıyorum
bakıma gelen arçlara bakıyorum falan cnm

selam kızlar nasılsınız? iş yerınde degısklıkler nedenıyle younlk vardı gıremedım kac gundr haftasonu tatılı vss... herksler ııdr umarım

kızlar cts saçlarıma fön çektirmiştim ilk defa ama ilk defa 3 gün dayandı hayretki ne hayret,,,

kuaförde yıkadılarmı yada herhangi bir farklı krem falan sürdülermi onunda etkisi oluyor bazen

yok kız kendim yıkadım gittim bide yıkama parası mı vereyim ,, fönden sonra elektriklenmesin diye biryantin sürdü bide sprey sıktı bu kadar,,,

selam kızlar nasılsınız? iş yerınde degısklıkler nedenıyle younlk vardı gıremedım kac gundr haftasonu tatılı vss... herksler ııdr umarım
h geldın cnm
taha nasıl
Dikkat ediyorum canıım ama kesin havalardandır
kesınlıkle
sabah bayanın bırı nasıl hapşıyo hemen kaçtım yanındanama bıde tşört gıymış

Nerdesin kıss sen kaç zamandır hesap ver bakimmm

h geldın cnm
taha nasıl

kesınlıkle
sabah bayanın bırı nasıl hapşıyo hemen kaçtım yanındanama bıde tşört gıymış

can lar yaaa şirket degstı benım yerım yurdum aynı ama tabı younlk oldu bugun ılk iş gunm gıbı ama tabı duzn hersy aynı calstgm kıslr vs. ondn younlk vrdı haftasonuda cocukla ılgılendımmmm

kuzum ömür tahada iyi işteaynı yaramamzzz kuzummm sizleride ozledk hehehehe

anemmmm bacım aranacısın haaa ılerde aracım olursaaaaa yolum duser dıcem ama kaza yapmak ıstemıyommmmmmmmmm

kaza değil sende bakıma gelırsın
kk kartında var
sana ındırım ederık

güneşim bende tahayı özledımm yaramas
paşa

Gızlarrrrrr
napıyonuz bakem açık ama yazamıyom
malum p.tesi yoğunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…