Kokoşş Hatunlar Kulübü

bana komşu geliceksin yanii

hazal bu sene dolgu topuk kısa botlar moda, çok tatlılar yaa.. bende bitane var da, bir kaç tane daha edinmek istiyorum

Bende isityorum o botlardan alıcam bir tane

Kızlar denetçi geldi bugün şubeye yoğunuz biraz sık giremeyebilirim fırsat buldukça girerim

Nektar bende var o tefal actfry den ben çok memnunum patatesleri öyle söylenildiği gibi yapmıyor yani benim tefalim hiç yapmadı çıtır çıtır oluyor ve kim yediysede herkesz bayılıyor pat. ayrıca bir tek pat. değil patlıcan,tavuk,bonfile herşeyi çok güzel yapıyor sanki mangal gibi yapıyor o benim herşeyim çok seviyorum tefal actfry imi valla onun gibisi yok

Canım geçmiş olsun dualarımız sizinle inşallah iyi geçer bizede iyi haberlerini bildir canım

Canım geçmiş olsun dualarımız sizinle inşallah iyi geçer bizede iyi haberlerini bildir canım

benım yedıgımmm aynı buharda pişmiş gibiii yumusak dı ve tatsızzzz

ben de seni seviyorum süsülümm

pişirmeyle çok alakası varmış diyolar
hani patatesi ıslak koayrsan çıtır olmuyomuş, üff bilmiyorum :44:

Sana yapan pişirmesini bilmiyordur tatlım bende hiç öyle olmadı ki ilk çıktığından beri aldım kullanmıyorum hepte onu kullanıyorum

tanıtımını yapanalar dan tatmıstımmm mırayda beğenmemiş nessseee belkı de pişirmle alakalıdır olabulur yaneeee

Son düzenleme:
çok yoğunuz kızlar. bugun...

başımda ağrıyorr...

birden bir baş ağrısı başladı.. canımı sıktı valla...

başımda ağrıyorr...

gecmiş olsun bebeğinnnnnn bende reglı oldummmm ağrımmmmmmm varrrrrrrrrrrr

Sağol canım sanada geçmiş olsun bende bide dünden beri miğde bulantısı ve halsizlikte var dün çok halsizdim
Sanada geçmiş olsun Esmacığım ilaç al hemen

başımda ağrıyorr...

bende de 3 gündür var o baş ağrısı, 3 gündür ağrı kesici içiyorum.. bugün de hafif hafif ağrımaya başladı galiba
gecmiş olsun bebeğinnnnnn bende reglı oldummmm ağrımmmmmmm varrrrrrrrrrrr
ben de regl olamadım gerginim
bugün çabucak bitsin istiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…