bana komşu geliceksin yanii
hazal bu sene dolgu topuk kısa botlar moda, çok tatlılar yaa.. bende bitane var da, bir kaç tane daha edinmek istiyorum
günaydın kızlar nasılsınız??
hepinizi özledim ama günlerim koştur koştur geçti topiğe sahip çıkan dostlarıma minettarımm..
kardeşim için tıp fakültesinde tetkikler yapıldı bugün annem geldi şuan evde ve bugün yatış gerçekleşecek..bende öğleyin izin alcam bu hafta işe gelmicem yani..kardeşim toplam 8 gün hastanede yatcakmış bana hafta sonuna kadar izin verseler yeter zaten..Dualarınızı esiregemeyin lütfen riskli bir ameliyat olacak ...
günaydın kızlar nasılsınız??
hepinizi özledim ama günlerim koştur koştur geçti topiğe sahip çıkan dostlarıma minettarımm..
kardeşim için tıp fakültesinde tetkikler yapıldı bugün annem geldi şuan evde ve bugün yatış gerçekleşecek..bende öğleyin izin alcam bu hafta işe gelmicem yani..kardeşim toplam 8 gün hastanede yatcakmış bana hafta sonuna kadar izin verseler yeter zaten..Dualarınızı esiregemeyin lütfen riskli bir ameliyat olacak ...
Bende isityorum o botlardan alıcam bir tane
Kızlar denetçi geldi bugün şubeye yoğunuz biraz sık giremeyebilirim fırsat buldukça girerim
Nektar bende var o tefal actfry den ben çok memnunum patatesleri öyle söylenildiği gibi yapmıyor yani benim tefalim hiç yapmadı çıtır çıtır oluyor ve kim yediysede herkesz bayılıyor pat. ayrıca bir tek pat. değil patlıcan,tavuk,bonfile herşeyi çok güzel yapıyor sanki mangal gibi yapıyor o benim herşeyim çok seviyorum tefal actfry imi valla onun gibisi yok
benım yedıgımmm aynı buharda pişmiş gibiii yumusak dı ve tatsızzzz
ben de seni seviyorum süsülümmcanlarımmmm ben gidiyorummm kendinize cici bakın...annem fakültedeymiş iznimi aldım hemen verdiler allaha şükür ohh beee çok sıkıntı etmiştim..dularınızı eksik etmeyin...hepinizi sevyorum kokoş kalın mucuxxxxxxxxxxxxxxxx
pişirmeyle çok alakası varmış diyolarBende isityorum o botlardan alıcam bir tane
Kızlar denetçi geldi bugün şubeye yoğunuz biraz sık giremeyebilirim fırsat buldukça girerim
Nektar bende var o tefal actfry den ben çok memnunum patatesleri öyle söylenildiği gibi yapmıyor yani benim tefalim hiç yapmadı çıtır çıtır oluyor ve kim yediysede herkesz bayılıyor pat. ayrıca bir tek pat. değil patlıcan,tavuk,bonfile herşeyi çok güzel yapıyor sanki mangal gibi yapıyor o benim herşeyim çok seviyorum tefal actfry imi valla onun gibisi yok
Sana yapan pişirmesini bilmiyordur tatlım bende hiç öyle olmadı ki ilk çıktığından beri aldım kullanmıyorum hepte onu kullanıyorum
hazalım nereye gettınnnnn yawwwwwwwww
tanıtımını yapanalar dan tatmıstımmm mırayda beğenmemiş nessseee belkı de pişirmle alakalıdır olabulur yaneeee
Burdayım burcum denetçiler habire evrak istiyorlar dövicem ben bunları
Sen gel ben sana yapim yede gör bakalım nasıl oluyormuş tatlım :)
senin elinden yerım kıs fıstıkkkkkkkkk
bugun sevişemedık:86::86:napıysınız
Keyfin nasıl yerindemi canım. Bende sanki biraz grip hali var hapşırıp duruyorum yaa
bugun sevişemedık:86::86:napıysınız
gecmiş olsun bebeğinnnnnn bende reglı oldummmm ağrımmmmmmm varrrrrrrrrrrr
çok yoğunuz kızlar. bugun...
başımda ağrıyorr...
birden bir baş ağrısı başladı.. canımı sıktı valla...
gecmiş olsun bebeğinnnnnn bende reglı oldummmm ağrımmmmmmm varrrrrrrrrrrr
bende de 3 gündür var o baş ağrısı, 3 gündür ağrı kesici içiyorum.. bugün de hafif hafif ağrımaya başladı galibaçok yoğunuz kızlar. bugun...
başımda ağrıyorr...
birden bir baş ağrısı başladı.. canımı sıktı valla...
ben de regl olamadım gerginimgecmiş olsun bebeğinnnnnn bende reglı oldummmm ağrımmmmmmm varrrrrrrrrrrr
bende dunnn ... hasta oldumm....
hiç halim yookk.. sabah iyidim oysa şimdii kıpırdıyamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?