belki senin buraya yolun düşer bebeyimmçektirir koyarız tabii :98:
ufff miray naptın sen 600 tlben de şu 1 şaık yağ ile pattis kızartan fritözden istiyorum bakalım nezaman edinicem
inşallah canımmm..sen gel de bi
İNŞALLAHHH bacımmmm gel bız senle ortakoye gıdelım bı hafta sonuu yakana kırmızı karanfıl takkk ende tabe kumpır yılelım cıngene vapuruna bınelımmm sonnammm wafle yerızzz gezerızzz
ben onun tadına baktım hıc gusel olmuyor damak tadı tabıkıııı benım kıne uymadı
valla yirim sizi sağolun bacılarım,,
kızlar dün umutsuz ev kadınlarını izlediniz mi inanılmaz güzel yaa
butun gun sınarstıııı rasmennn ama bennnn vaz gecmedımmmmmmmmm
yok ben 2 dizim var ö.bi gerçer zman ve hürrem var ondan gayri izlemiom bişi haa bide ferihaya bakıom ama o da beni sinir ediyo slak kız yaaa
bağğğğğğğğğğğğ oluyom agrıdannnnnnnn bende bı ılac alayım barım
ya bu umutsuz kadınları izle bi accayip güzelll
ağlıyorlarmı hepsi mutsuzmu??
bucu majezik iç ben öle yapıom ohh süper keser bide sıcak bitki çay iç...
bi kaşıkla olan dimi bende beğenmedim oyüzden ondan almadım patates değil sanki...
yok kızz ne ağlamsı komedi filmi gibi bişey tam izlenmelik =))
rodide indirim varmış kızlar ne alırsan 5-10-15 miş bizim işten bi arkadaş çok güzel şeyler almış 5 liraya
ohaa bende istiyom tüm bunlarıııı haa liste yapcam topkapıyada gidelim bide ortaköyde incik boncuk pazarı vardı ora gidelim...bide adalara gitmedim ben orayada götürün beni...
inatçı seniiii,,,,
canlarımmmm ben gidiyorummm kendinize cici bakın...annem fakültedeymiş iznimi aldım hemen verdiler allaha şükür ohh beee çok sıkıntı etmiştim..dularınızı eksik etmeyin...hepinizi sevyorum kokoş kalın mucuxxxxxxxxxxxxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?