Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızz hamişş olursam uçağa binidrirmi bizimki acaba??:44:

karnım biraz büyümüş olur beni öyle görürsünüz belki..

İNŞALLAHHH bacımmmm gel bız senle ortakoye gıdelım bı hafta sonuu yakana kırmızı karanfıl takkk ende tabe kumpır yılelım cıngene vapuruna bınelımmm sonnammm wafle yerızzz gezerızzz

ohaa bende istiyom tüm bunlarıııı haa liste yapcam topkapıyada gidelim bide ortaköyde incik boncuk pazarı vardı ora gidelim...bide adalara gitmedim ben orayada götürün beni...

valla yirim sizi sağolun bacılarım,,

kızlar dün umutsuz ev kadınlarını izlediniz mi inanılmaz güzel yaa

yok ben 2 dizim var ö.bi gerçer zman ve hürrem var ondan gayri izlemiom bişi haa bide ferihaya bakıom ama o da beni sinir ediyo slak kız yaaa

bucu majezik iç ben öle yapıom ohh süper keser bide sıcak bitki çay iç...

kızlar izin almaya gitcem şimcik ama çok kasıldım bee nefret ediom bu durumdan bir hafta verirler inş...ben çıkyom gelcem yine kaybolmayın...

rodide indirim varmış kızlar ne alırsan 5-10-15 miş bizim işten bi arkadaş çok güzel şeyler almış 5 liraya

ohaa bende istiyom tüm bunlarıııı haa liste yapcam topkapıyada gidelim bide ortaköyde incik boncuk pazarı vardı ora gidelim...bide adalara gitmedim ben orayada götürün beni...

aaaaa sen gel ben senı buyuk adaya gotıreyımmm ayayorgı kılısesıne cıkarız bısıklerte bınerız faytona bınerızzzzzzzzzz

canlarımmmm ben gidiyorummm kendinize cici bakın...annem fakültedeymiş iznimi aldım hemen verdiler allaha şükür ohh beee çok sıkıntı etmiştim..dularınızı eksik etmeyin...hepinizi sevyorum kokoş kalın mucuxxxxxxxxxxxxxxxx

BEBEĞİM kendıne ıyı bak bızıde habersız bırakma oldumuuuuuu ALLAH yardımcınız olsun acıl şifalarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…