Kokoşş Hatunlar Kulübü

çok iyi olur cinsellikle ilgili merak ettiğim soruları sorarım.
bugunden yaz burcu soru bir : geçenlerde nette görmüştüm adamın biri çorapla korunuyormus, korunma oranı yüzde kaç

poaahahhahaha temelin bir fıkrası var aklıma geldi ....

Temelin 8 tane cocugu varmis ama hepsi de birbirinden salak,
gerizekaliymis.Temel ve karisi Fadime doktora gitmisler.Durumu anlatmislar. Böyle böyle biz artik cocuk istemiyoruz demisler. Doktor bunlara 1-2 kutu prez...vermis. Nasil kullanilacagini falan anlatmis yollamis. Neyse bunlar kullana kullana bir Gün prez. kalmamis
Temel kara kara düsünmeye baslamis . Ne yapsak ne etsek diye Fadime Dur ben sana dantelden örüvereyim demisOlcüyü falan almis
1-2 gün icinde örmüs. aradan 9 Ay gecmis Temel ile Fadimenin 1 cocuklari daha olmus. zamanla cocuk büyümüs, 9-10 yaslarina gelmis. Ama nasi bi cocuk zeki mi zeki, firlama mi firlama . Önceki 8 ine hiç benzemiyo. Tum sinavlarda birinci, sporda tum sehrin en iyisi, Köyün en zeki,atilgan cocugu olmus.
Bir gün Temel kahvede otururken sormuslar :

-Ya Temel senin 9 cocugun 8i deli mi deli bu sonuncusu nasi oluyor da

bu kadar akilli oldu?

Temel gerine gerine cevap vermis :

-Suzme o, suzme. poajahahahahKAakjshkjHSJABSJADBH

uzun zamandır yoktum..
unuttunuz sandım nasıl hatırladın kız burcu helal sana...
kokoş olma yolunda ilerliyorum
h geldın hacı
keşke ben de böyle olsam.
eşim de ben de pek eli açığız.
hele eşimm.. babannemin bi lafı var "şeyi kopsa onu da birine verecek" aynı o misal..

hahakoptum laa
genç ıken bişiler sahıbı olur ınsan çemkır bacım sen
ben sevmiyorum hakanı da ivana yı da benim sevdigim şansal dı o da gitti ondan sonra izlemedim zaten.

he ben onu ızlemımkı karıştı yarışmalar

ehehhehee eskiler bizden iyimiş desene

sevin beni evet sevin sevgi pıtırcıklarım

paris derken şöle yatan bi smile ayaykları haada olabilir bol memikli olabilir dötü büyük olup şaplak atılan olabilir yada erkek smile ile garu smile bişi yapıo olabilir uygun bişi ayıpçı olmasında mapıslara düşmeyelimmm

parfümü bidaha memişe sıkmıyım ozman bilek kulak arkası bide popişe sıkarım

guzelmiş nannnnnnn

heee aynen ole bacımm bu ısı gece yapsada beynımızı sulandırmasa ne ıyı oludu

amann kısım sıkta nerene ıstersen sıkkkk salla getsınnn

ne sıkkkkyrsunuz bööhöhöh

haaaaa profıle aldanıptaaa gelirsennn moku yersın bacım ben onu ara bır desıfre olmamak adına değişiyom yarında toktor olacammmm ilaç milaç sormayın haaaa

cakmaaaaaa senıı sımdı esma sendn aradaaa sparola ıstckk habern ola:)

küçültme şarkısı varmıı ki acepppppppppppppppppppppppppppp:26::26::26::26:

laaa senindemi büyük?

bitane kız vardı üni. de yurtta bi ara boş bulundum bluzu çıkardım döndü hayranlıkla bakıo : aaaa siz isk. kızların göğüsleri hep büyük oluyor neden die sormazmı ehemn giydim üstümü ...

dedim trakyalılarında poposu büyük olyormuş onlarınki nedense bizimkide ondan dedimm...

memito demişken bi tane memito büyütme şarkısı mı ne vardı ben onu dinliyordum, nerdeydi kız o şarkı
yine dinleyecem büyüsün benim cicşlerim ohhhhhhhh
töbe allam o nasıl bir şarkı öyle, nekadar caalım ben yaa konuya hiç vakıf değilim

süpermiş

taam miroş akşam eklim, anladım ben ne istediğini iş yerind eolmaaaaz ama, yarın değişirsin sen de

he kız niye ki acabaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…