çok iyi olur cinsellikle ilgili merak ettiğim soruları sorarım.
bugunden yaz burcu soru bir : geçenlerde nette görmüştüm adamın biri çorapla korunuyormus, korunma oranı yüzde kaç
h geldın hacıuzun zamandır yoktum..
unuttunuz sandım nasıl hatırladın kız burcu helal sana...
kokoş olma yolunda ilerliyorum
keşke ben de böyle olsam.
eşim de ben de pek eli açığız.
hele eşimm.. babannemin bi lafı var "şeyi kopsa onu da birine verecek"aynı o misal..
ben sevmiyorum hakanı da ivana yı da benim sevdigim şansal dı o da gittiondan sonra izlemedim zaten.
memito demişken bi tane memito büyütme şarkısı mı ne vardı ben onu dinliyordum, nerdeydi kız o şarkı
yine dinleyecem büyüsün benim cicşlerim ohhhhhhhh
eet benim babanne de biraz nenen gibi
brck ben de çok seviyorum kokinin o huyunu
yani şimdi bebeyim paris avatarı nasıl bildiğin paris mi, bildiğimiz eyfel mi.. öyle ayıpçı eyfelden bahsediyosan bilmim benama normalinden bulurum sana du bakınayım
birde memitolara parfüm sıkmayın, göğüs kanserinin %70 nedeni parfümmüş
deriye mümkün olduğunca sıkılmamalıymış..
lannn cevp versenize..
çok iyi olur cinsellikle ilgili merak ettiğim soruları sorarım.
Bugunden yaz burcu soru bir : Geçenlerde nette görmüştüm adamın biri çorapla korunuyormus, korunma oranı yüzde kaç
h geldın hacı
hahakoptum laa
genç ıken bişiler sahıbı olur ınsan çemkır bacım sen
he ben onu ızlemımkı karıştı yarışmalar
poaahahhahaha temelin bir fıkrası var aklıma geldi ....
Temelin 8 tane cocugu varmis ama hepsi de birbirinden salak,
gerizekaliymis.temel ve karisi fadime doktora gitmisler.durumu anlatmislar. Böyle böyle biz artik cocuk istemiyoruz demisler. Doktor bunlara 1-2 kutu prez...vermis. Nasil kullanilacagini falan anlatmis yollamis. Neyse bunlar kullana kullana bir gün prez. Kalmamis
temel kara kara düsünmeye baslamis . Ne yapsak ne etsek diye fadime dur ben sana dantelden örüvereyim demisolcüyü falan almis
1-2 gün icinde örmüs. Aradan 9 ay gecmis temel ile fadimenin 1 cocuklari daha olmus. Zamanla cocuk büyümüs, 9-10 yaslarina gelmis. Ama nasi bi cocuk zeki mi zeki, firlama mi firlama . önceki 8 ine hiç benzemiyo. Tum sinavlarda birinci, sporda tum sehrin en iyisi, köyün en zeki,atilgan cocugu olmus.
Bir gün temel kahvede otururken sormuslar :
-ya temel senin 9 cocugun 8i deli mi deli bu sonuncusu nasi oluyor da
bu kadar akilli oldu?
Temel gerine gerine cevap vermis :
-suzme o, suzme. Poajahahahahkaakjshkjhsjabsjadbh
heee aynen ole bacımm bu ısı gece yapsada beynımızı sulandırmasa ne ıyı oludu
amann kısım sıkta nerene ıstersen sıkkkk salla getsınnn
haaaaa profıle aldanıptaaa gelirsennn moku yersın bacım ben onu ara bır desıfre olmamak adına değişiyom yarında toktor olacammmm ilaç milaç sormayın haaaa
küçültme şarkısı varmıı ki acepppppppppppppppppppppppppppp:26::26::26::26:
ne sıkkkkyrsunuz bööhöhöh
Cakmaaaaaa senıı sımdı esma sendn aradaaa sparola ıstckk habern ola:)
töbe allam o nasıl bir şarkı öyle, nekadar caalım ben yaa konuya hiç vakıf değilimmemito demişken bi tane memito büyütme şarkısı mı ne vardı ben onu dinliyordum, nerdeydi kız o şarkı
yine dinleyecem büyüsün benim cicşlerim ohhhhhhhh
poaahahhahaha temelin bir fıkrası var aklıma geldi ....
Temelin 8 tane cocugu varmis ama hepsi de birbirinden salak,
gerizekaliymis.Temel ve karisi Fadime doktora gitmisler.Durumu anlatmislar. Böyle böyle biz artik cocuk istemiyoruz demisler. Doktor bunlara 1-2 kutu prez...vermis. Nasil kullanilacagini falan anlatmis yollamis. Neyse bunlar kullana kullana bir Gün prez. kalmamis
Temel kara kara düsünmeye baslamis . Ne yapsak ne etsek diye Fadime Dur ben sana dantelden örüvereyim demisOlcüyü falan almis
1-2 gün icinde örmüs. aradan 9 Ay gecmis Temel ile Fadimenin 1 cocuklari daha olmus. zamanla cocuk büyümüs, 9-10 yaslarina gelmis. Ama nasi bi cocuk zeki mi zeki, firlama mi firlama . Önceki 8 ine hiç benzemiyo. Tum sinavlarda birinci, sporda tum sehrin en iyisi, Köyün en zeki,atilgan cocugu olmus.
Bir gün Temel kahvede otururken sormuslar :
-Ya Temel senin 9 cocugun 8i deli mi deli bu sonuncusu nasi oluyor da
bu kadar akilli oldu?
Temel gerine gerine cevap vermis :
-Suzme o, suzme. poajahahahahKAakjshkjHSJABSJADBH
taam miroş akşam eklim, anladım ben ne istediğini iş yerind eolmaaaaz ama, yarın değişirsin sen deehehhehee eskiler bizden iyimiş desene
sevin beni evet sevin sevgi pıtırcıklarım
paris derken şöle yatan bi smile ayaykları haada olabilir bol memikli olabilirdötü büyük olup şaplak atılan olabilir yada erkek smile ile garu smile bişi yapıo olabilir uygun bişi ayıpçı olmasında mapıslara düşmeyelimmm
parfümü bidaha memişe sıkmıyım ozmanbilek kulak arkası bide popişe sıkarım
laaa senindemi büyük?
bitane kız vardı üni. de yurtta bi ara boş bulundum bluzu çıkardım döndü hayranlıkla bakıo : aaaa siz isk. kızların göğüsleri hep büyük oluyor neden die sormazmı ehemn giydim üstümü ...
dedim trakyalılarında poposu büyük olyormuş onlarınki nedense bizimkide ondan dedimm...
kaç numara hocam söyle de bilelim lazım olacakoo çorabın yapıldığı iplikkk numarasına göre değişir bacımmmm
laaa senindemi büyük?
bitane kız vardı üni. de yurtta bi ara boş bulundum bluzu çıkardım döndü hayranlıkla bakıo : aaaa siz isk. kızların göğüsleri hep büyük oluyor neden die sormazmı ehemn giydim üstümü ...
dedim trakyalılarında poposu büyük olyormuş onlarınki nedense bizimkide ondan dedimm...
laaa senindemi büyük?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?