Kokoşş Hatunlar Kulübü

hadi kokişler ben kaçıyorum azıcık ders çalışam akşama gelirim. yarın da bi iş görüşmem var dua edin azcıkın bana da gireyim işe de azıcık zengin olayım ben de... yaz geliyor alacak çoook şey var

la bu memiş buyuten şarkıda neyın nesı sabahatan akşama dınlerım yanııı

kızz avatr değill yaptığın şu oynak smile gibi istiyom ne yi değişcem:44::44:

lan böcüüükk..

burcu....

ne oldu meloş garusu küstümü... anlatsın biri bana heleeeeeee

okudum konuyu saçma sağan bi konu yaaa keşke benim konularımda k.v ile öyle basit bir tatlı konusu olsa bana ayırmassa ayırmasın kadın zati önüme tabak koymuyor onu bırak özel bi yemek yapmıyor yemek yapmıo lann kahvaltı kuruyo ben bunlara desem karıya tümden yüklenmem lazım ozman bana bişi ayırmasın etmesinde ben gidince gerişlirim zati bişi dicek die ama kendimi öle şartlandırmıom bugün gittiğimde bişi olmıcak die avutyorum ama garu hep gafçı ben napimm laaaa.....

millette ne kaynanalar var oğlumu hoş etsinde huzurlu etsinde beni sallamasın isterse dienler var..sinemaya giden alışveriş edip gelinede hediye alanlar var neyse elimizde bu var bu kaynanayı bulamayanlarda varmış diyelim avunalım

lan miroşşş sen büyüdün haaa...

valla afeerim sana...

ulen ada yapılır mı len bu
cnm cektı
bana yolla bakemm
ellrıne sağlık ya bişi dıycemm o tencere kapağının üstünde ne var ketıl mı nasıl duruyo öle:26:

alemsin canım yaw açar açmaz bunu okudum ve nasıl güldüm
evet şekerim kettle var,benim mutfağım minnağın da minnağı olduğu için bazen böyle eşyalara akrobatik hareketler yaptırabiliyorum onlar da alıştılar düşmüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…