geride bişi sordum cvplasana nan sülümanın eşşeğimi osuriii burdaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/510055-kaynanaya-simdi-yapmali.html
kızlar nevgülümün konusuna bakarmısınızzz
kaç numara hocam söyle de bilelim lazım olacak
töbe allam o nasıl bir şarkı öyle, nekadar caalım ben yaa konuya hiç vakıf değilim
süpermiş
taam miroş akşam eklim, anladım ben ne istediğini iş yerind eolmaaaaz ama, yarın değişirsin sen de
töbe allam o nasıl bir şarkı öyle, nekadar caalım ben yaa konuya hiç vakıf değilim
süpermiş
taam miroş akşam eklim, anladım ben ne istediğini iş yerind eolmaaaaz ama, yarın değişirsin sen de
hadi kokişler ben kaçıyorum azıcık ders çalışam akşama gelirim. yarın da bi iş görüşmem var dua edin azcıkın bana da gireyim işe de azıcık zengin olayım ben de... yaz geliyor alacak çoook şey var
he kız niye ki acabaaaaaaa
kızzzz ben dün perdicele kavga ettim poahahhahaha son perdeciyide kaçırdım
miroyla meleoş bakmasın mumkunse
meloş getti laann şaka etmiyin artıkım kız gaçtı getti :44::44:
k.v konularını okumayı aslında sevmiom geriyo beni bana garı eylikte yapsa giremez gözüme
okudum konuyu saçma sağan bi konu yaaa keşke benim konularımda k.v ile öyle basit bir tatlı konusu olsa bana ayırmassa ayırmasın kadın zati önüme tabak koymuyor onu bırak özel bi yemek yapmıyor yemek yapmıo lann kahvaltı kuruyo ben bunlara desem karıya tümden yüklenmem lazım ozman bana bişi ayırmasın etmesinde ben gidince gerişlirim zati bişi dicek die ama kendimi öle şartlandırmıom bugün gittiğimde bişi olmıcak die avutyorum ama garu hep gafçı ben napimm laaaa.....
millette ne kaynanalar var oğlumu hoş etsinde huzurlu etsinde beni sallamasın isterse dienler var..sinemaya giden alışveriş edip gelinede hediye alanlar var neyse elimizde bu var bu kaynanayı bulamayanlarda varmış diyelim avunalım
ulen ada yapılır mı len bu
cnm cektı
bana yolla bakemm
ellrıne sağlık ya bişi dıycemm o tencere kapağının üstünde ne var ketıl mı nasıl duruyo öle:26:
lan böcüüükk..
burcu....
ne oldu meloş garusu küstümü... anlatsın biri bana heleeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?