Kokoşş Hatunlar Kulübü

Günaydın

biz ne kadar birbirimize benziyoruz kızz bu sölediklerin benimde gıcığıma gider kaç kavanoz kırdım ben öyle kocaya açtıryom artık hiç uğraşmıyorum...

perde geldi takıldı çoooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel oldu nefis oldu oda ama beyaz acayip yoğun oldu odada halıyı yaza alcam esma kendimi sıkmama gerek yok belki onu maili bişi alırım herşey beyaz oldu

Günaydınlar kızlarrr nasılsınız bakalım....

Nan koket odan mavi dolu hala beyaz oldu heryer dio yaa
Ne kadar renkli bi garusun yaaaaa

nekk sana samimi bir duygumu sölemek istirem..

şu avatardaki kızzz kadar güzelsin maşallah...

allah sahiine bağışlasın laaaa
esmooooş seni yerim sabah sabah nasıl bi mutlu oldumm
teşekkür ederim çook
sen de çok güzelsin diycem, ben dedim diye nezaket gibi görüncek demiyorum o yüzden. ama öyle yani
Günaydın cnm hoşgeldinnn
hoşbuldum, naber brck.. bebik nasıl?

gunaydın kılzar......

çok yoğun bir hafta sonundan yorgun esma...

ya dinlenmk için veriorlar şu pazar gününü..

ben daha çok yoruluyorum yaaa...

bende 2 gün çok yoruldum kardeşimle cmtesi gezdik ondan önce mutfağı temizledim.

dünde kek yaptım k.v aradım dedim eşimin cafeye geç ben kek yaptım kardeşle giçicem sonra o gidicek otobüsle taam dedi..

geldi arkdaşıla bi kek yaptım pufff gibi oldu eşim ve kardeşim hazır sandı kako ile çattala karıştırılmış olan sade bir kek ama tadı müthişti nese k.v dönüp keki yerken yedi yedi sonra dioki ben aslında kakolu sevmem güzel yapmışsında kakolu güzel olmuyor demezmi dedim ben böyle biliyom sade yumurta kokyo gibi olyo bende öle sevmiom

arkdaşı bile dedi çok lezzetli eşim dedi misss gibi çok lezzetli v kardeşimde aynını söledi hazır gibi puff gibi dediler garuu kıskandı sonra yemeyi bıraktı kendinin yaptığı kolum kadar börekleri biz yiyip laf sölemiyoz ama amannnn işte bak iyilikte yaramıyo beee

kız brckk

aldınmı kıyafett..

götürdünmü kayganananaaa
yok cnm hiç bişi beğenemedim yaaa bi tek tunik aldım taytla giymeye okadar
gitmedimde zati:)
dün tayt aldım bizim ordaki pazardan m dedim adam l vermiş bugünde giymiş bulundum büyük gibi biraz...ama bende genişlerim demi
hoşbuldum, naber brck.. bebik nasıl?
iyiyim güzelim nasıl olsun geldik gene ya:))
bebik iyidir sanırım bende meraklardayım ama ben iyiyim şükür..
Günaydın millet....Nasınnız?
günaydın cnmmm

Son düzenleme:

la boşverr bak ne güzel yapmışsın aferim sana

sakın kocana annen kekimi beğenmedi yok böreklerine laf ediommu deme

yolarım senii sen gerekn cevabı vermişsin zaten..

bırak kıskansın çatlasın.. yaptıkça kafeye gçtür kaynanaıda ara..

ahahahahahahah

yiyn yer yemeyennn oğluşunun. p..sini yer aferim la taktikler güzel.. kocana bişe demediysen

yaa defacto ya bende

pazar günü ne zorun varda kalktın 7 de yaaa kızım yatsana bak hamişim artık 8 buçuk ayaktayım yoksa 11 e uyurdum ben...
çok renklidi hoşuma gitti ama hamişlik psikolojisi hiçbişe alamadım bir elbise beğendim şifonlu altında astarı var desenli gördünmü bilemm karpuz kol ama göbüş büyüdü elbise dizde nasıl yapsak nasıl olur die düşündüm ve almadan moral bozukluğu ile çıktım ....

kızlar artık sadece aldığım hamiş kotum ve birkaç tişörtüm oluyor bitanede elbisem ben giycek bişi bulamıyorum göbüşüm çok büyük değil ama bilyosunuz zayıftım kıyafetlerim hep 34 beden olacak hiç bişi yok baharlık olarak yeni aldığım hamiş tişörtleri LCW den onlarda işyerine komik olur yemin ediyorum kıyafet bulamadım dün ütü yaptım eşime kendime ütüleyecek bişi bulamadım :26::26::26:

hep elbise alsam sonra kim giycek onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…