evine gelsem.. elimi yıkamadan lavabodan çıkarım desene..
hayatta açamm sıkı kapanan çeşme yeminleee
kavanoz açamm.. birde elim acır gerilir kırasım gelir o kavanozu..
kavanoz çeşme ciddi sinir yapar kızlar bendene acayip karıyım orda onu kırmak isterim..
ıyyy şimdi bile gıcık oldum.. açamamm hayatta
İyi haftalar kokişler, günaydııın Eki Görüntüle 385953
İyi haftalar kokişler, günaydııın Eki Görüntüle 385953
esmooooş seni yerim sabah sabah nasıl bi mutlu oldummnekk sana samimi bir duygumu sölemek istirem..
şu avatardaki kızzz kadar güzelsin maşallah...
allah sahiine bağışlasın laaaa
Günaydın cnm hoşgeldinnn
kız bundan nerde satılyo bende istiyorum ilk defa görüyom:44:
Günaydın millet....Nasınnız?
canoo.. iskenderunda züccaciyelerde oluyor..
antalyyı bilmiorum ama
gunaydın kılzar......
çok yoğun bir hafta sonundan yorgun esma...
ya dinlenmk için veriorlar şu pazar gününü..
ben daha çok yoruluyorum yaaa...
burdada hava kapalı kızlar..
yağmur yağmak üzere..
ve ben babetle geldim işe
yok cnm hiç bişi beğenemedim yaaa bi tek tunik aldım taytla giymeye okadarkız brckk
aldınmı kıyafett..
götürdünmü kayganananaaa
iyiyim güzelim nasıl olsun geldik gene ya:))hoşbuldum, naber brck.. bebik nasıl?
günaydın cnmmmGünaydın millet....Nasınnız?
bende 2 gün çok yoruldum kardeşimle cmtesi gezdik ondan önce mutfağı temizledim.
dünde kek yaptım k.v aradım dedim eşimin cafeye geç ben kek yaptım kardeşle giçicem sonra o gidicek otobüsle taam dedi..
geldi arkdaşıla bi kek yaptım pufff gibi oldu eşim ve kardeşim hazır sandı kako ile çattala karıştırılmış olan sade bir kek ama tadı müthişti nese k.v dönüp keki yerken yedi yedi sonra dioki ben aslında kakolu sevmem güzel yapmışsında kakolu güzel olmuyor demezmi dedim ben böyle biliyom sade yumurta kokyo gibi olyo bende öle sevmiom
arkdaşı bile dedi çok lezzetli eşim dedi misss gibi çok lezzetli vkardeşimde aynını söledi hazır gibi puff gibi dediler garuu kıskandı sonra yemeyi bıraktı kendinin yaptığı kolum kadar börekleri biz yiyip laf sölemiyoz ama amannnn işte bak iyilikte yaramıyo beee
ctesı 5te cıktım ikea ya gıttık bişiler aldımhatta bebeler için beşiğe ve tavana asılan süslerdende aldım fol yok yımırta yok ama aldık işte
sonra yemek yedık (köfteci ramızden tavık ızgara başka bı yerden lahmacun ve burgerden pattes yedım hatta tatlıda yerdımde neyse dedımonuda evde yerık)geze geze ayaklarım ağrıdı
sonra 11 gıbı yattık
pazar 7 de uyandım debelen debelen 11 ettımeşimhıc uyanmıoo ayu yaa
gün bıttı
sonra kahvaltı ettık eşim dışarı cıktı ıddaa oynamaya 2 saat gelmedı meğersem adam maç ızlıyormuş sankı evde ızlenmıoo neyse ayağımın altında dolanmadı.
sonra bende mutfak camını sıldım bulaşıkları attım
3 makına çamasır attım renklıler nevresımelr beyazlar derken sonra temızlık yaptım saat 3 te evden cıktık
çarşıya gıttık ordan bişiler aldık defactoda uygun süper desenlı tşörtler var bılgınız olsun sonra bjklı bı arkadaşımızla buluştuk yedık içtık sonra gezdık.eve gttık 7 gıbıydı
yemek ettım sonra 8 den 9 a kadarda yaprak sardım sonra bişiler yedıkk falan 11 de yattım
tabı umutsuz ev garularına baktımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?