Kokoşş Hatunlar Kulübü

esmoş laaa sana bısıydıcem sız o karuyla nı-olduda bırden kapıstınızzz bayağ agır laflar etmıs sana

cnm herkezin kendi kalitesi...

hiç açmana gerk yookk.. üzerime alınmadım bile ben..

oda böyleee işte.. mahalle ağızlı..

naptın hafta sonu uyudun dimi hıhhhh evden de çıkmamışındır kesin

Bu hafta sonu Cumertesi gezdik tozduk, bebek için bişiler baktık.Pazar günü sabahtan alışverişe başladık ama listemi baya tamamladım...Kendim için çanta gecelik gibi şeyler kaldı almadığım...

yaw 1 haftadır soruyom nan esmoş nerdeee tartışmış die offff hamileyim meraklıyım yaaa

esma burcu sağolun kızlar!
dişten belki ama içim rahat etmiyor.
kuzular hasta olunca ne hal ne keyif kalmıyor.
sabah sabah eşime çemkirdim.

gunaydın cnmmm teşekkur ederım ya bızım butun aıle allerjık annemde ole ebnım allerjık astımımm var ben cok sıkıntı cekıyorum ole mevsımsel allerjı olsa ıyı kotu ıdare edermdee bazn korktızonlu ılacclr kullanmak zorunda kalıyorum..

.ondan vardır dıye dusnmuyrmda kan sonclarndada allerjıyle ılgılı seyler vardı doktor sımdılk zaturre dedııı ama sonrasnda bakcıaktı o nedennle dedım bırde surklı tekrarladıgı ıcın neyse ıns yoktur bızmkındedee....

gunaydın gunesım napan yaş kaç oluyor bakalım

saolun kızlarrr
bucuu yası hecc karıstırmaa 30 1 kaldı dıyelımmm hehehehe sen kac yasnda olınn sende mı goc garususun demekkk

bocuk nıce senelere cnm sen daha kuccukksun:)

meloşş buaradaa gecmıs olsun nedne öle oldukı acabaa...

dıs te olabılr mıdeyıde ustmus olabılır bebıklerın derdı hıc bıtmıyor garıplrım

yarın doğum günüm

niye doğdun laa tutumlu böcükkk pasta alma çok para evde kendin et yanında çay masrafsız doğum günü ....

pişşt elektirk 85 geldi hedefim 50 di ama olmadı p..ştlar bilmem ne vergisi 16 TL yazmışlar zaten töbeee ama 200 e göre 85 çok iyi...sevindirirk oldum

yok kocamın canı sıkkın işler hiç yolunda değil ve 2500 ödemesi var yapamıcak bu hafta zor yani bide bu tür şelerle onun canını sıkmaya değmez..elemanıda bıraktı giti diğer elemanlarla tartışıp duryodu en iyi elemandı ama çok dedikodu yapmış eşimlede arası kötü olmuş bırakmış gitmiş eşimin canı tümden sıkkındı gitsin yeni birini alıcam diodu ama üzülmüştü...ağlayan pasta yapıcam bakalım güzel olur götürürüm yine göürümceme götürürüm o yesin kaynana kakolu sevmmiyo onu yemez beğenmez kesin ...bende bol bol kako koyarım laa

ellerine saglık kuzuum, kıskanmış evet kolum kadar börek muabbetine kopuyorum her okuduğumda yaa
sen bu mutfak işini iyi kıvırmaya başladın

yaa nek gerçekten öle ama okadar kalınki ben zaten su böreği semem aynen öyle yapıo

güzel oldu kekim puff gibidi ev hala mis gibi kokyo ben pastalara sarcam son ay yicem bol bol bebişim şeker gibi olsun

Melodi ve Güneş oğluşlarınıza çok geçmiş olsun...Ama bağışıklıkları güçleniyor derler ya hastalanınıca minikler....:26:

len senın kafa çalışmıyy hee
d günü benım neden pasta edım kocem alsın
hempastayı hazr alırım en küçüğünden fırında yakmam daha tasarrflu olur malz.kaç para tutar kımbılır

banada 35 tl gelmışşdün elekt.battanıyeyı cıkardım ama hava soğdu şansıma neyse ısınırlaa gerek yok gerı takamam

h sonu 400 tl yakın pra harcadım neremcımrı
kocem bakalım ne etcek bana gercı işe daha bugun gıttı dünde aldık bişiler almasada olur paşamm

abooooo kuccuksun lan ben 25 ımde daha yenı evlencektım hahahaa ben yaslanmısımm peh peh peh:)

lenn 30 a ne kalmış anamm yaa:18:yaşlanıokkk
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aslında varya öle derken sokcan ağzına keki al sana sade kek ahahhahahaha

len onun şekerı neyımyokmu
de senın şekerın var şunun bunun var yeme dokunur dıycenn laf bıle edemıycek yaptıklarına

meloş güneş paşalarınıza gecmıs olsunnn havalardanda olabılırkuzularım yaa
len meloş gene yalan oldu demı bızım resım

şu sütü biraz içirmesen:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…