Kokoşş Hatunlar Kulübü

ellerine saglık kuzuum, kıskanmış evet kolum kadar börek muabbetine kopuyorum her okuduğumda yaa
sen bu mutfak işini iyi kıvırmaya başladın

Koketaa kaygananın yaptığı kol böreği olmasın kız kolum kadar dion ya

iskenderunda komşuculuk çok değerlidi,r insanlarımız ise çok güvenilir ahh ulann özledim memleketi...

günaydın kızlarr nasılsınızzz?

guzle bır hafta dılıyorum hepınızeee...

oglumn hastalıgı tekrarrrladıı cok morlaımz bozuk mecbur krese yolldım bakalımm...

bıtkısel bişiler yaptık ama sanırım benm cocumda benm gıbı allerjıkkk bı kapsamlı baktırcamm ona.

saclrınıda kısacık yaptırdık budefaa hayatta kız dıyemezlerr dırekk erkek goruntusunuu aldı yavrum kuzum benımmm yımırta kafa dıye sevdık butun haftaaa oda kendıneee yımırtaaa tafaa dıyor sımdı:)

bocukkkk bnmde cuma gunu doom gunum hahahahahaha hadı kutlaşak sımdıdeennn:) su hala olayınıda anlayamdm yaf s senn halanmı onun halasımııı ama bukdr dert etmeyın

Günaydınlar kızlarrr nasılsınız bakalım....

Nan koket odan mavi dolu hala beyaz oldu heryer dio yaa
Ne kadar renkli bi garusun yaaaaa

1.cisi geride laf etmişin doğum yaparsa nekdara geriden gelir düşünemiom dieee laa ben doğumdayken tel ile bağlanırım merak etme

2.cisi laa oda takımı beyaz unuttunmu mai çekmecelerde var oda fildişi perde beyz üzerine puantiye turkuaz var beyaz yoğun oldu halıda beyaz olmaz çok beyaz oldu valla nese annem gelsin o karar verir süper anne benimkisi ei garunun benimkinden güzel çok zevklidir ben bakarım dedim hade bakalım bekliyoruz

ben renkli bir garuyum evet oğluşumda inş. bene çeker oğlum büyüsün ona da aşılıcam renkli olmayı bak eşim hayatta renkli tişört giymezdi bi tişört aldım nar çiçeği okdar yakışıklı olduki giyince bide gittik eflatununu aldık onuda giydi çoookkk beğendi artık hep renkli tişört alıyor

iskenderunda komşuculuk çok değerlidi,r insanlarımız ise çok güvenilir ahh ulann özledim memleketi...

ahh ahh annemlerın ordadaöle

nıce yıllara cnm
yok eşimin halası

günaydın kokoşlar!
hiç halim keyfim yok. sabah çocuğum iştahsızdı bişey yemedi az süt içti.
tam altını aldım giydirdim servisin gelmesine az kaldı.
içtiği sütü kustu. baştan aşağıya tekrar soyup giydirdim.
servis gecikti allahtan yine.
pazartesilerin bu yönünü çok seviyorum.
eşim dün gitti istanbul'a.
oğlum bütün gün baba diye sayıkladı durdu.
her defasında anlattım nereye gittiğini ne kadar anladı bilmem.

GÜNEŞ geçmiş olsun oğluşuna.
inşallah alerji değildir.
ben ve eşim de alerji var. umarım oğlumda olmaz (
bugün ruh gibiyim oğlumu öyle görünce tüm enerjim gitti.
elim yağım tutmuyor.

anammmm vallaha görmüş geride ettiğim lafııı

odanın son halini çekte bi görek kızzzz

zaten yakışıklı olur senin adam her haliyle yakışıklı zati sana göre.heralde paristen yeni geldin seni seniiiiii gene yaguşuklu falan dedine göreeee

güneşim oğluşuna geçmiş olsunn cnm

Son düzenleme:

senın paşa gene formundaaa bı mıçıyo bı kusuyo

gunaydın gunesım napan yaş kaç oluyor bakalım

nekk sana samimi bir duygumu sölemek istirem..

şu avatardaki kızzz kadar güzelsin maşallah...

allah sahiine bağışlasın laaaa

laa ben yazdım bunu okudum bu kız nekdar sempatik ve güzel dimi nekk bizim oralarda olsa düşünsene rahat vermezler kıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…