Kokoşş Hatunlar Kulübü

hhaha yok yok sana msj atan değil cnm..

eee kim ozman yaaaa sende kesin durmamışsındır laf sölemişindir hemen

defactodaki çantayı dion demi bende çok beğendim aay babetler çok hoştu elbise olsaydı keşke alırdım iyi olurdu yaaaa benim ucuz ve şık elbise bakmam lazım heryer pahalı sezon yeni açılyo

bak söledin haa sayfa nosunu yazdım kenera bence kzıın olucak olmamış bebeğe don biçyoz bizde

bahar erkekleri gerçekten etkiliyo :26::26::26: iyidir ama olsun tam gaz devam ettikçe edesin gelir hahahaha tabiii esma değilsennn

lan oğlum burda normal olmayan sensin...

ben değilim..

kim var burda karnı burnunda 3 kere parise giden sen....

demmekiii normal olmayan sensin.....

esmaa gibiydim ben, bu ara miraylaştım

garuya bak olm sen 1 0 öndesın bee paşan var

aplaa dıyem mı

zorumdur bıraz
kolayın kıymatı olmazkı

HAHA EVET HAYATIMNN rengı o bınımmmm

anam bebelr için ucuz şeyler kullanman yazık yaa
bence kesın ondan
bimden alcen şeyden nolcekkı
prıma kullan nolursa olsun 3 kuruş fazla olsun
yazık ya

ne dedım ben o bezı aldm bakınca anldm bes para etmez dıyeeeee neyse bırdaha kullnmyn ben huggıess orgnaık kullnyrm cunku prımada pişik yaapbılyr hasssas popolara sıkayet eden cok duydumm... ayrıca ıslak mendılde cok onemli cok ıslak olmuckk onuda unı baby kullnıyorm dogdugndn berı yenı dogann ama napım ondn baska kullndgm annn yaraya donuyor poposu yırummunnn

bunlar var bunlarıda beğenmedim iğrençler ben şifon elbie bakcam hem bu garuların memişleri kçük benim memikler büyük sığmak zor olur sıkar gibi bunlar

hane şifon sefmıordun laa...

mannak karı.. biz şifon sefıok diince ben sefmiom diordun..

nessem limangoda hm uygun.. hemde güzel hamiş elbisler var bak bakalm

evet şifon bluzlarım ar onları semiommm ben giymiom öyle duruyor birsürü var ama şifonun altına bişi giymek bayıyor bu dediğim elbise böle altı kumaş gibi olanlardan öle giyerim ama çok çiçeklide sevmiom nasıl bulurum bilmem artık hem pahalıda olmasın para lazım artık

zaten sevmediğim herşeyi giymek zorunda kaldım baksana göbüş çıktı şurdaki karılardan büyük bneim göbüş tayttan bile nefret ediom artık

valla çok şık elbiseler var hamişlerinde giyeceği..

benm eşimden yasaklı oldukum için tadını çıkaramadım hamişliğin..

ama kot etekler bile var hamile için... üzerine bir bluz deri ceket of beee..

nasıl şık duruyordu... ahhh ahhh...

elbiseler... hele...

hane şifon sefmıordun laa...

mannak karı.. biz şifon sefıok diince ben sefmiom diordun..

nessem limangoda hm uygun.. hemde güzel hamiş elbisler var bak bakalm

haha harbı la sıfon sevmıyorum dedınn sımdı sıfon bakıyon mırayy halada sevmdgm seyı gıymk zorunda kalıyorum dıyorsun kım zorluyor senı te allmm almaa o ılk elbıse sade olablrrr ama cok klasık

zaten sevmediğim herşeyi giymek zorunda kaldım baksana göbüş çıktı şurdaki karılardan büyük bneim göbüş tayttan bile nefret ediom artık

Yaa öyle deme kız şurda 2 ayın var tadını çıkar çok kilo almadın cici cici bir sürü şey giyebilirsin göbüş büyük olsun ki bence değil onun içinde yavruşun var...tamam bende tarzımın çok dışında giyiniyorum şu an mecbursun bir yerde ki sen ben kadar kilo almadın.Ben göbüşümün ve hamilelik hallerimin her gün istinasız fotosunu çekiyorum... gebe.com dada güzel şeyler var baktın mı?
Ha bu arada biz arabayı babamızın ısrarı ve teyzemin sponsorluğuyla sunny aldık...

Son düzenleme:

doğru söyledin ama seninki çok hassas ondan oldu diye düşündüm. huggies güzel ama bel bantları esnek dedil. bir tek pehlivanda 38 lik pakette hem yanı beli esnek buldum. prima pişik yapmadı böyle. ama yaz için huggies düşünebirim.
ıslak mendil huggies mavi kapaklı alıyorum. o ıslak değil fazla.
bakalım kreşe ne yapıcaz.
ya bana burdaki arkadaşlarım çok laf söyledi.
kreşe pahalı mendil ama kullanmazlar dediler.
bide çocuğunu öyle narin alıştırma erkek adam diye dalga geçtiler.
ama şimdiye kadar hiç bu kadar uzun sürmedi.
ben o nedenle kakasından diye düşünüyorum.
akşam geldiğinde kakasını yapmış oluyor. temiz bez takıyormuş öğretmeni akşam.
yolda yapıyor kakasını eve gelene kadar 1 saat kakayla duruyor ve üzerine oturuyor.
kaç akşamdır böyle (

e GEBE DEĞİL YAAAA...gebe.com

patronumda bana dio git gebeye al kendine bişilerr
dicektim sölemesi kolay para akmıo sizin gibi

kızlar cumartesi kot tulum denedim bi tane harikaydı yaaa...
üfül üfül ince buz mavisi straplez göğüs kısmı mavi işlemeli spor bişi boldu bide paçaları lastikli..
44 tl dedi alacaktım hemen ama yazın giyemem şiştiğimde...
baktığında olur gibi ama popodan ve karından geçerken baya bi zorluyodu ama çok aklımda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…