Kokoşş Hatunlar Kulübü

Hamile tulumumu?Normal mi?

kocem aradı sonunda mutlu gıbı
aman aman sorun olmasında taşınak yaahergun ölüm gıbı bu işe gelmek sıkıldım iice

GÜNEŞ sen agoraya gidiyorsun orda lcw var değil mi?

KIZLAR istanbul beşiktaşta bebek mağazası var mı uygun fiyatlı.
pazarlar var biliyorum ama eşim bi yere bakmış çok pahalı dedi.
bi tşört 35-40-50 tl diyor.

Hamile tulumumu?Normal mi?

yok tatlım normal tulumdu..
ama salaş olduğu için olabilir die düşündümde fermuarlı yapsalarmış olurmuş ama alttan giyilince olmuyor ama içimde kaldı:)giyebilirdim bi kaç ay çünkü...
bahçıvan vardı ama denemedim istemedim.
dün lcw de bide kumaş denim dedim kocaman geldi yaaa ben hamile pant giyemicem galiba

cnm kışın alırsın hamiş pantolunu şimdi alma..

salaş pantolanlar al...

kot etekler... üzeri lastıklı olanlar var.. yaza

cıvıl cıvıl elbieseler..

karnın çok buyuunce alırsın.. tayt tunıkle super kobınler oluyor.

tayt hırkaa da süper oluyor..

kapriler... etekeler.. yazın hamişlik güzel olur cnm...

var cnm hemde kocamannn...

2 tane dıye bılyrm amaaa sen bakk yıne

buarada huggıes nasıl esnek deılkı benım aldıgım esnekkk ztn prımayla arada fark yok hemn hemn aynı ben huggıese baktm hala pişiği z daha yenı gectım aslındaaa...
yanı esnek ama bılmıyorm sen hangısını alıyorsun ben memnunnm. buarada numrmzda buyms 5 numaraya gecıcez sanrm

evet tatlım bugün taytla hırka giydim hırkanında önünü açtım içimede eflatun bi badi giydim toto hizasında.
işte salaş pantolon bulamıyorum cnm hep kot hep kot beli lastikli denk gelemedim henüz hala arayıştayım...
sezon biraz daha açılsında daha güzel şeyler gelir inşallah.

evet brck çok pahalı yaaaa!
hani dedim çocuğuma babası istanbul dan bi cici alsın.
zaten havaalanına doğru yola koyulmuştur.
havaalanından 4 saatte sarıyere gitmiş.
izmirden buraya 1 saatte geldim diyor.
istanbuldan soğudum çok kalabalıklaşmış insan seli resmen diyor.

baktım agoraya şimdi, lcw varmış. bizim evden gitmesi daha kolay oraya.
canım huggies ben arada alıyordum. prima bulamayınca yada ıslak mendil veriyordu.
aldıklarımda bel bantları esnek değildi. sadece arkası lastikliydi. o nedenle almadım.
pehlivanoğlunda eşim almış onun hem bel bantları hem arkası lastikliydi.
seninki hangisi acaba resim eklesene:26:

brck bende hamile pantolonu almadım hiç. baharda tayt tunik yazın da elbise giydim.

brck bende hamile pantolonu almadım hiç. baharda tayt tunik yazın da elbise giydim.

yazlık elbisem hiç yok ben elbise etek giyen biri hiç değilim
kışlık elbiselerim var onlarda dar penye kalınlar zaten..bakalım artık bi şekil uydurucaz.

yazlık elbisem hiç yok ben elbise etek giyen biri hiç değilim
kışlık elbiselerim var onlarda dar penye kalınlar zaten..bakalım artık bi şekil uydurucaz.

elbise sana çok yakışır. bahaneyle hamişlikte giy. çok tadlu olur.

evet cnm belı esnek oda yeterlı benm ıcın yanı sorun yasamıyorummmm huggıes organıkn aynsndn bahsedyrzdur

evet cnm belı esnek oda yeterlı benm ıcın yanı sorun yasamıyorummmm huggıes organıkn aynsndn bahsedyrzdur

kafam karıştı. organik olan yeşil paketli değil mi?
sadece arkasında lastik var. yan kapatma bantları lastiksiz.
yanları esnek değil diye sevmedim onu.
eşimin aldığında hem yan hem bel bantları esnekti.
bakalım stoğumuz bitsin o zaman huggies alabilirim.

Bende civcivime bunları aldım şimdi netten....Birde öğlen arası kot şort tulum almıştım ama netde onu bulamadım....Sizede göstereyim dedim, topic hareketlesin...

Son düzenleme:

cnmmm neden kafan karstı ben anldım esınınn aldıgın yan bantlrı esnekmıs ben genl anlmda esnek oldugunu dusnup huggıesde ole deıdm ama yan bantlr deyınce iş deyıstı benm kullandgm sadece bel bantı esnekk aynı urndn bahsedıyoruz dedım ama yan bantlarn esnek olması benm ıcın cok onemli deıl demek ıstedım bır tarafın esnek olması yetıyor bızeee onemli olan totmuzzz pişik olmasın iyi gelsınnn ... her taraftn esnek olsa ne olck dusncesı benmkıı hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…