Kokoşş Hatunlar Kulübü

tamam o zaman ben seninde fikrini alırım. senin ki çok narin popişli. belki bize iyi gelir. arkadaşlarım hep almışlar. mutlaka evde bulunması lazım dedi.
bepanteni yeni aldım. çantasına koydum kreşte sürsünler. nivea filan sürmüşler. sevmiyorum öyle her markayı sürmeyi. belki oda yaptı. şimdi prima bez ile dalin mendili bitsin bakalım. hala devam ederse huggies yolayacağım.
neden oldu bilemiyorum.
kasından mı başka merke bezden mi ıslak mendil mi deneye deneye bulucam.

bimin bezini kullandın ya..

ondan olabılırmı...

anam bebelr için ucuz şeyler kullanman yazık yaa
bence kesın ondan
bimden alcen şeyden nolcekkı
prıma kullan nolursa olsun 3 kuruş fazla olsun
yazık ya

yuhhh 400 TL haarcadın dmek kafanmı güzeldi

şekeri yok lannn cin gibi bi lokumlar götüryo sormaaa baklava alıyo oğlu ona bide fıstıklı beğenmiom dio cevizli al çok pis boğazdır tatlıyı lokumu reçelleri felan çok sver tam datlu delisi ...arkdaşı beni övünce şöle güzel olmuş böle lezetli dio ahhh ahh ben ne pastalar yapardım sordukmu diceksin olmıcak...:18::18:

acaba süt midesinimi bozuyor ondan dedim bende cırcır oldum yaaa çok süt içmekten herhalde:26::26:

yoo gayet yerındeydı sonra eşime dedım cok harcamayak taşınınca para lazım olcek
öle durdum yanı
yaz gelınce alışveriş cılgınlığı edım ya
he bıde canta beğendım 25 tl cok şık grı gıbı bı renk varya koyu o ve mercan renklı bıde babet buldum mercan cok şık ama vazgectım

anam bebelr için ucuz şeyler kullanman yazık yaa
bence kesın ondan
bimden alcen şeyden nolcekkı
prıma kullan nolursa olsun 3 kuruş fazla olsun
yazık ya

doğru söylüyorsun ama 3 gün sonra bez gelecek ekonomik olalım dedik.
Gördük günümüzü. Ilk kez ucuz bez aldım bide çok övmüşlerdi.
Hep prima kullandım molfix ve huggieste kullandım.
Hiç böyle olmadı.
Dişten kakasıda değişik ya o da sebep oluyor diyorum. 6 gündür yine prima kullanıyorum.
Kv. Allah razı olsun 3 paket bez aldı çocuğuma.
Poposunu öyle görünce üzüldü.
Eşimde diyorki anneme söyliyelim bimden alsın daha çok olur dedi.
Dedim hayır poposuna iyi gelmezse kalır onca bez.

evet elbise almam lazım gerçi mayısın ilk haftasından sonra ayrılmış olurum 3 hafta felan sonra işte bu hafta doktor vericek raporu bakalım 3 hafta çalışır isticem ...
evet ama beğenemiyorum napimmm yaaaa

senin kzıı beklerim sen söz ver kız edicem die...maviş maviş off senin küçüklüğünü görmüştüm öyle olurr hhahaaa

çalışmalr yazın dimi

dün gitti daha valla kardeşim var didim didim dinlemedi zate kardeşte son ses oyun oynuyordu içerde daha güzel oldu gaçamak ablasını götüryo adam parise bundan güzeli varmı

kardeşim tekrar gelicek umarım yine sorun olmaz 20 sine doğru ama ozman çalışmaya gelice bu adamı nasıl alıştırcaz bilmem çok sıkıntıya giriyo malesef

neden mutsuzsun hayırdır ne oldu iş yerimi?

kokişim bizim parisler bu ara çoğaldı, kocişime bişiler oldu bahardandır diyorum ama bebiş planı yok, gerçi biraz Allaha emanet bizim korunma şeysi ama hayırlısı taam kuzumm, kız edersem senin oğluşa vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…