ben kaçıyorummm bacılar operım hepciğinizi
hay ağzın bal yesin ya..aynı ev arkadaşı gibiyiz..mesela bi vardiyası var gece 2 gibi eve geliyor..ve diyelimki günlerden cumartesi
yani benimde erken kalkma derdim yok..
yemeğini hazılıyorum falan sonra 1saat falan konuşuyoruz,sonra uykum geliyor haliyle hadi yatalım diyorum,daha yeni geldim işten diyor,bilgisayarı açıcam diyor..beni uyut öyle gidersin dyorum..
bikaç kere yaptı sağolsun ama beni uyuturken kendide uyuyakaldı,ondan beridir artık beni uyutmayıda redediyor..
yani uyutma derken..hani tek uyumiyim,sarılıyım kocama öyle uyuyim..huzur içinde uyuyim istiyorum ama artık onuda yapmıyor..
sabahın 5inde geliyor yatağa tabi dolunayda pireler uçuşuyor...geldiğini farketmiyorum bile..
biraz daha özveriyi haketmiyormuyum kızlar?yoksa sabahın 5ine kadar bendemi uyumayayım?:26:
işini sevsede sevmesede bundan başka bir yolu yok..o bu işi yapmak zorunda..eğer ekmeğini kazanmak istiyorsa..
ama çalıştığı işe baksana adamın pili bitiyodur lannn gece bi sabah aman insanın düzeni nasıl olur bide o açıdan bak adam hep gündüz evde olsa yada hep gece anlarım biyere gitmek istememesini normal karşılıyorum ...
çocuk isityor ama sölemiyordur çocuk sevio...parise hiçbi erkek hayır demez ama onu parise götürmesini bilcen olay orda hadi parise gidelim demekle olmazkiii zemini hazırlıcan iki koklaş amaç sexü giyinmekte değil ama mesela ben bazen evde mini etek dar tişört dolaşır sütyen giymem bide altına çekerim renkli çoraplar bazen farklı olacan ki adamın gözü dönsün aahhh ahhh çok şee var daha
ben bugün parisemi gitsem laaaa
virmemmmm banane böcükkkkk
parise hiçbi erkek hayır demez ama onu parise götürmesini bilcen olay orda hadi parise gidelim demekle olmazkiii zemini hazırlıcan iki koklaş amaç sexü giyinmekte değil ama mesela ben bazen evde mini etek dar tişört dolaşır sütyen giymem bide altına çekerim renkli çoraplar bazen farklı olacan ki adamın gözü dönsün aahhh ahhh çok şee var daha
zaten niyetin belli la kocanı metediyon sevip duruyon
kavga falan etmemeyi becerirseniz kesin sen paris yolcususun bu akşam
geçmişte 3 aylık ilişkimi hala unutamadı
oysa biz çıkmaya başlayalı 1yıl 1 ay olmusken
bide hiç iltifat etmez birşeyimi takdir etmez oldu bu aralar
beni rencide mi etmek istedi yoksa ben mi alınganlık
yaptım bilmiyorum konusurken nasıl geçtiyse arada
'ben insanlığa bakıyorum tipe değil tipe baksam'tarzında birşeyler
dedi o an çok tuhaf oldum sanırım beni beğenmiyo artık
çok tşk ederim değerli yorumun içinhmmm annem zor bir durummuş yaa..yani beni şuanda cehennem ateşinde yakan kocam bile sevgiliyken böyle şeyler demezdi..
hep narin bir çiçeğe nasıl bakarsın öyle davranırdı..
dış güzelliğinde çok önemli olmadığını belirtirdi,halbuki ozamanlar çokdaha havalıydım ve güzeldimde,hani güzelliğim
onun için bonusmuş yani,çirkinde olsam o benim kalbimi seviyomuş falan derdi..
seni daha şimdiden böyle üzen ve acaba bendemi bişey var diye düşüncelere sevk eden biri sanki ilerde daha çok
canını sıkar canım..
ben şuanda evliyim..benim için bile yolun sonu demek değil bu..
bigün canıma tak eder boşarım,gider kendime yeni bir sayfa açarım amaseninki kadar kolay olmaz bu..
madem flört ediyorsunuz bence onu kaybetmekten bukadar korkma..
seni beğenmiyorsa yada sana bunu hissettiriyorsa keyfi bilir..
bir kızı 1000kişi ister 1 kişi alır..
bence biraz zaman ver kendine kafanı topla ve sana gerçekten değer verdiğini hissettiğin insanlarla görüş..
paris yolcusu kalmasın:)ohoooo kızım bizde yapıyoruz herhalde ama bu adama sökmüyor..ama çalıştığı işe baksana adamın pili bitiyodur lannn gece bi sabah aman insanın düzeni nasıl olur bide o açıdan bak adam hep gündüz evde olsa yada hep gece anlarım biyere gitmek istememesini normal karşılıyorum ...
çocuk isityor ama sölemiyordur çocuk sevio...parise hiçbi erkek hayır demez ama onu parise götürmesini bilcen olay orda hadi parise gidelim demekle olmazkiii zemini hazırlıcan iki koklaş amaç sexü giyinmekte değil ama mesela ben bazen evde mini etek dar tişört dolaşır sütyen giymem bide altına çekerim renkli çoraplar bazen farklı olacan ki adamın gözü dönsün aahhh ahhh çok şee var daha
dolunay adam bilgisayarı karısı gibi görüyor.
Yani bağımlılık olmuş onda.
Yani bana böyle söylese git o zaman bilgisayarınla uyu derim.
Yeni geldin eşinle sarıl yat demi?
Peki sen kontrol ediyor musun nerelere giriyor.
Brck haklı evde bilgisayar pek iyi değil.
alyaaaa whatsapp indirdim nasıl bulcam esmayı laaa
bana da varsa unutmanın formülünü verin kızlar yaa
ip flan ne varsa verdim galibaşimdi elim boş zihnim karmakarışık
pilavımı yapayım anacım...
ohh sevgiliyken dertlerimiz böyleydi,aradı,aramadı,ayrıldık,küstük...
şimdi pilav yapayım,çorba da yapsam mı,amannnn beyazlar birikmiş...davlumbazı silmeyi unutmuşumbunlar sardı dört bir yanımı ayol...
haydin görüşürük...
indirmemişsinn, ben sana davet ettim yap bakim
..
Ay dolunay içim şişti, yüreğim kabardı bugün bacım yaa tüm topiğin %80ini işgal ettin
uzun uzun yazmayın okuyamıyorum benim şefim beni dikizliyo
venüsüm rica ederim.sen sakın arama bitanem,o muhakkak arayacaktır..benim eşim cafeden yazları 5 te geldiği oluyor çok giyinipte onu beklediğimi bilirimmm hatta giyinip salonda uyaya kalırdım gelir mıncık ederdi beni...
onla ilgilendiğini farkettir bence sölemek yetmiyor bazen.....
hayır iş önemli benim eşim eşini sevmiyordu ve çok mutsuzdu benle ilgilenemiodu hep yoğundu otelde gecelere kadar bazen sabahlara....ben hep şikayet ediodum konuştuk ayrıl başka bi iş yap dedim olmaz böle dedim çok yedim başını oda istedi ve bıraktı şimdi kendi işini yapıyor ona ben destek verdim sevmediği bi işte zorla çalışmak zorunda değil tabii başk çıkar yolu varsaaa....
çok tşk ederim değerli yorumun için
sonra onu yanlış anladığımı o an ağzından çıktığını vs buna
benzer şeyler söyledi ama sinirli de olsa insan sevdiğine demez
ya öle birşeyler fikri böyleymiş ki bana da demiş oldu
biz sevgili olmadan önce 6 ay peşimden koştu
sanırım biraaz hırs kurbanı oldum elde edince de bütün hevesi geçti
bnm için zor olacak sallaması çünkü çıktığımızdan beri ilk kez 3gündür
ayrıyız ve çok içim yanıyo
artık ne yaparsa yapsın dönmücem gururumu inciltti
indirmemişsinn, ben sana davet ettim yap bakim
..
Ay dolunay içim şişti, yüreğim kabardı bugün bacım yaa tüm topiğin %80ini işgal ettin
uzun uzun yazmayın okuyamıyorum benim şefim beni dikizliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?