nan kabartma tozu gibi aynı öyle bi paketta nan instant maya yazıyo üstündeeeeeeeeeeeeeeee
aslanlarda böle işte
güzel güzel küsülmüyo
senin herifi çözdün ya dolunayada el at
Nan koptum gene nan koket seni çok seviyorum
Ipleri eline vermişin dio yaa
Sen neyi verdin aceba nan
http://www.trendyol.com/75-mL-Escada-Absolutely-Me-Bayan-Edp-737052377926/UrunDetay/7695/944339
bunu alacağımmmmmmmmmmmmmm sizce nasıl???
burcuuu cnm fotoyu silsene alıntıdan...
pirincimi ıslatayım yaw
http://www.trendyol.com/75-mL-Escada-Absolutely-Me-Bayan-Edp-737052377926/UrunDetay/7695/944339
bunu alacağımmmmmmmmmmmmmm sizce nasıl???
burcuuu cnm fotoyu silsene alıntıdan...
pirincimi ıslatayım yaw
7 teyze biri annem 8 kız , 2 dayı ....
nasıll özendimmbizimde 6 kız 2 dayı
pohahaha neneme sor kaç yaşındasın dee 72 der her sene 72 hiç değişmez tartışamazsın canını sıkar 76 yaşında boyuda 185 miş halbuki en fazla 175 felan eskiden çok uzunmuş kendini hala uzun sanıyor
annem de koç burcu, hakkaten zorlar yaaburcu benim de hostes olan kız kardeşim koç burcudur...kıl aldırmaz burnundan gerçekten,inatçı,dediğim dediktir...anammmm erkeğide öyleyse iyi anlaşıyorsunuz iki koç ya ben olsam katlanamazdım sanırım zor çünkü...
alyammmmmmmmmmm
allah rahmet eylesin canım, amaa deden yaşasaymış senin teyze ve dayılar çoğalır kokişin nenesini sollarmış belkimm :)yok benim ananede iş varmış annem 93 yaşında falan kaybettik bi kaç ay önce toprağı bol olsun çok severdim canım o benimmm
ama annem 7 yaşındayken dedem ölmüş.ozamandan beri bekar düşün yani.senin nene gibi azgın değil nan
evet teyzeleri büyüdü paşamSağ olun...
alyacım beyaz tenliyiz kokusu bize uyar diye düşündüm...
burcuuuu sildin mi bacım???
O pirinci hala ıslatmadım...
hee zoruma gıder ama benım ıstedğim konuy evırp cevırelım çözüme kavussun o ustunu kapatıp hiç bişey yokmus gıbı davranmaya calışır genelde benı sınır eder
sağol tatlımmmallah rahmet eylesin canım, amaa deden yaşasaymış senin teyze ve dayılar çoğalır kokişin nenesini sollarmış belkimm :)
tavuk daha faydalı canım. ona mayonezsiz veririm.
çocuk pek gelmez bize. küçük çocuğu olan yok bizde.
nöbet poğaçası tuzlu içine zeytin filan konuyor.
valla süper oldu tavuk salatası.
biberli sos tavuk için mi patates için mi? :26:
heyyyy ALLAHIMMM bu çocukların anasıda var demiiiii onlarda yıcekkk
burcu bana yeshonun nosunu versene bende vardı ama ö.m kutumu boşaltınca gtmış
zaten bencede cocuklar pek bişi yemicek önce anaları düşünmek lazım :18::18:
ah daha dün akşam bahsettim ona olan aşkımı...hoşuna gdiyor keratanın ama ahhh tam buz kalıbı ya..
sus da demiyor ama çok sinirli bakıyor..kızım ben buadama varya manyak gibi aşıktım..
aynı işyerindeydik..ben memur o ise işçi idi..hatta bazen ona emir verme yetkim bile oluyordu ama ben tatlılıkla söylüyordum tabi..
ben aşkından geberiydum ama hiç belli etmedim oda seviyomuş ama çekingenliğindn yanaşamıyordu..
ve tam 4 sene platonik aşk yaşadım onunla..eli elime değmedi..4yıl...
birgün neolduysa mail atmış bana..adım ve soyadımdan meydana gelen bi mail adresim var,aklına gelmiş
bu benim dolunayın mailidir diye..
orda bişeyler yazmış falan..sonra mailine cvp verdim telefonlaşmalar derken biz sevgili olduk..
sevgili olur olmaz evlenme teklifi aldım..(hayalimdeki gibi olmasada)hep evlilik vardı hayalimizde..
neler neler yapacaktık..sıcacık yuvamızda...ben mis gibi yemekler yapacaktım ona..o sarılıp öpecekti beni mutfakta..
bu hayallerin pek azı gerçek oldu...hep zaman problemi vardı eşimin..sürekli evde tek takılıyorum..
yinede sesimi çıkarmıyorum ama nelere katlandığımı bilmiyor..bende böyle patlıyorum işte..
ozman bacıcığımm sen baştan ipleri vermişin adam senin ona hemen yaklaşcanı barışcanı biliyor senin sınırını biliyor seni kaybetmekten korkmuyor demek
gel annemmmm gell...tüm kokoşlara kapımız açık:13:mrb kızlar beni de alın aranıza
senin herifi çözdün ya dolunayada el at
nan koptum gene nan koket seni çok seviyorum
ipleri eline vermişin dio yaa
sen neyi verdin aceba nan
banada bi el atsın ya hakikaten,bu saatten sonra alamazmıyım o ipleri heee ne diyonuz kıslarr..çokmu geç yoksam:18:
herzman ne problemi vardı :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?