Kokoşş Hatunlar Kulübü

senin herifi çözdün ya dolunayada el at
nan koptum gene nan koket seni çok seviyorum

ipleri eline vermişin dio yaa
sen neyi verdin aceba nan

esma gitti senmi başladın nannn

benim damarıma basarsa sonucuna katlanır ama bilirde bunu eşim ipi değil elinde halatı olsa napcak halatı boynuna dolarım beni gererse

kız ona gülmüyom koketin zati başı kel.oda eşinden dertli
ilacı olsa başına sürer kızcağız
ama sana akıl vermeye çalışıyo kıyamam
bide ipleri eline vermişsin dio yarıldım

oyy koketamm sendemi annem gel birlikte vuralım başımız duvarlara...
geçmiş ola...sevdiysek ölelim mi arkadaşımmmmmm:105:

bana da varsa unutmanın formülünü verin kızlar yaa
ip flan ne varsa verdim galiba şimdi elim boş zihnim karmakarışık

esma gitti senmi başladın nannn

Benim damarıma basarsa sonucuna katlanır ama bilirde bunu eşim ipi değil elinde halatı olsa napcak halatı boynuna dolarım beni gererse

ahahahah kızdırmayın miroşuuuuuuuuuuuuuuu

kız ona gülmüyom koketin zati başı kel.oda eşinden dertli
ilacı olsa başına sürer kızcağız
ama sana akıl vermeye çalışıyo kıyamam
bide ipleri eline vermişsin dio yarıldım

esmayı göremiyorum beğen butonu nerde esma nerde tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

dadlum ben eşime kırıcı konuşuyomuşum onun sıkıntısı bu..
ama sor bakalım niye kırıcı konuşuyorum?

yatak odasına sürüklemesem gelmez,çocuk isteğime burun kıvırır,gezelim desem moralimi bozar sonra hadi gezelim der..
bugünün işini yarına bırakma huyu ise beni benden alıyor...

çok fazla biraraya gelemiyorsunuz adamın seni özlemesi lazım.
Ya ben çocuktan önce yanımdan ayrılsın istemezdim.
çocuk olunca haliyle iş artıyor.
Bütün zamanı işlere ayırıyorum. Yorulunca yatakta tv izliyoruz konuşuyoruz.
Kendi istedilklerini yaparken sana da zaman ayırmalı.
O zaman aynı evde yaşayan 2 arkadaş olursunuz.
Hani kadının zoruyla bişeyler yapan adamlara kızarım ben.

adma zaten işe boğulmuş sosyal hayatı kalmamışki senle nasıl ilgilensin bu işi seviyormu yani

oyy koketamm sendemi annem gel birlikte vuralım başımız duvarlara...
geçmiş ola...sevdiysek ölelim mi arkadaşımmmmmm:105:

ama kocalarımız farklı bacıcığımmm banada kocam çok sinirlidir ailecidir ama bana ilgi gösterir ne bilim küsmez ben küserim ona izin vermez duygusaldır üstüme düşer allah var şimdi ama eşim diyorum yaa aslan burcu havalı agresif kararsız ama tam bi aşk adamıdır offfffffffffffff bide ATEŞLİDİR ..

koketcim dolunay diyorki beraber dışarı çıkalım istemiyor.
çocuk itemiyor parise gitmek aklına gelmiyor.
Adam nerdeyse silah zoruyla yapıyor.

hay ağzın bal yesin ya..aynı ev arkadaşı gibiyiz..mesela bi vardiyası var gece 2 gibi eve geliyor..ve diyelimki günlerden cumartesi
yani benimde erken kalkma derdim yok..

yemeğini hazılıyorum falan sonra 1saat falan konuşuyoruz,sonra uykum geliyor haliyle hadi yatalım diyorum,daha yeni geldim işten diyor,bilgisayarı açıcam diyor..beni uyut öyle gidersin dyorum..
bikaç kere yaptı sağolsun ama beni uyuturken kendide uyuyakaldı,ondan beridir artık beni uyutmayıda redediyor..
yani uyutma derken..hani tek uyumiyim,sarılıyım kocama öyle uyuyim..huzur içinde uyuyim istiyorum ama artık onuda yapmıyor..
sabahın 5inde geliyor yatağa tabi dolunayda pireler uçuşuyor...geldiğini farketmiyorum bile..
biraz daha özveriyi haketmiyormuyum kızlar?yoksa sabahın 5ine kadar bendemi uyumayayım?:26:

adma zaten işe boğulmuş sosyal hayatı kalmamışki senle nasıl ilgilensin bu işi seviyormu yani

işini sevsede sevmesede bundan başka bir yolu yok..o bu işi yapmak zorunda..eğer ekmeğini kazanmak istiyorsa..

akşama bi paris seferi var gene o havalarda bu garu

Dolunay eşinin en büyük sorunu bilgisayar ve oyun bağımlısı olması..
bilgisayar bi çok yuvayı dağıtıyor maalesef..

işte bende aslan burcuyum ve küs kalmayı sevmiyorum,tamam tadında olacaksa bende trip atıyorum ama bakıyorum ilgi falan göstermiyor..
o da susunca işler büyüor sarpa sarıyor..en son bağırıp çağırıyom tabi,başka türlü iletişim kuramıyoz

sevgilimdi tatlım ya sallayayım o zaman da işte zor gibi
canım sorununuz neydi?

ilerde daha büyük badirelere yol açacak gibiyse vallahi unut gitsin bak evlenince öyle kolay kurtulamıyosun canım..

Dolunay eşinin en büyük sorunu bilgisayar ve oyun bağımlısı olması..
bilgisayar bi çok yuvayı dağıtıyor maalesef..

yani..bizimkide ancak böyle sosyalleştiğini düşünüyor..

koketcim dolunay diyorki beraber dışarı çıkalım istemiyor.
çocuk itemiyor parise gitmek aklına gelmiyor.
Adam nerdeyse silah zoruyla yapıyor.

ama çalıştığı işe baksana adamın pili bitiyodur lannn gece bi sabah aman insanın düzeni nasıl olur bide o açıdan bak adam hep gündüz evde olsa yada hep gece anlarım biyere gitmek istememesini normal karşılıyorum ...

çocuk isityor ama sölemiyordur çocuk sevio...parise hiçbi erkek hayır demez ama onu parise götürmesini bilcen olay orda hadi parise gidelim demekle olmazkiii zemini hazırlıcan iki koklaş amaç sexü giyinmekte değil ama mesela ben bazen evde mini etek dar tişört dolaşır sütyen giymem bide altına çekerim renkli çoraplar bazen farklı olacan ki adamın gözü dönsün aahhh ahhh çok şee var daha

ben bugün parisemi gitsem laaaa

dolunay adam bilgisayarı karısı gibi görüyor.
Yani bağımlılık olmuş onda.
Yani bana böyle söylese git o zaman bilgisayarınla uyu derim.
Yeni geldin eşinle sarıl yat demi?
Peki sen kontrol ediyor musun nerelere giriyor.
Brck haklı evde bilgisayar pek iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…