esmoş geçmiş olsun bacım
bnmde akşam misafirim vardı yoruldum be bacular.. ayağımıda çarptım mor.. acıyor..
ahh ahh
hayırdır inşallah kız.. bende dün rüyamda iş gördüm.. hep..esmacım rüyamda seni gördüm ama esmersin kara kuru çok başka birisin yane sen diilsin..
patronumla arkadaş çıkıyosun aynı sitede oturuyosun zengin muhitte.evine geliyoruz ama bi kaç kişiyle evinde doğru düzgün eşya falan yok üzülüyorum
diyorum nolursun söyleme patronuma kk ya takıldığımı falan tuhaf bi rüya çokta hatırlayamıyorum
esmoş geçmiş olsun bacım
..
Günaydın herkese
ben servisi kaçırdım anca geldim, hava nassssıl buzz :96:
kocemın toplantısı varmış10 dan aşağı gelemezmış len bu herıf benı aldatmasın
ee doğum günüm hala bişi demedı
aman meloş sen konuşma benden dayak yenn hee
gitmedim laaa alyanın verdiği tarifi yaptım mayalı hamuru bide pattis salatası yaptım kimyon attım ahh midem mahfoldu karnım şişti gaz oldu kötüleştim laaa eşim yedi yemeği gitti neymiş anasının yaptığı şu pişi varya ondan sanmış buda güzelmişte ama o onu sevyomuş bide parismi vercem hiçte 1 buçuk saat uğraştım heryerim tutuldu bide beyefendi ben pişi kızarmış hamur varya ondan sanmıştım bu ne dedi dedim yeme sen bide dört tane yedi laf söledide sonra yedi güzelmiş hıhhh paris yok ona yatıcam şimdide oda cafeye gitti
h içi ne mısafırı laa
ay gecmıs olsun kuzum
bende cok yorgunumm cok
5 5:30 gıbı kalkıyorum kahvaltı hazrla sonra koceme işyrınde öğlen yıycenı köfte kızarttım gene pattesle doldurdum koca ekmeğenapım
ama bıraz moralım bozuldu
herkes cok sosyetıkmış tek ekmek göturen eşim
ordan al dıom ama cok pahalıymış herşeyy ve 12 tl verıyolar günlük
ıdare etcez napak
Günaydın kızlar:)
vallahi cnm bilmiyorumki hayırlara çıksın inşallah..hayırdır inşallah kız.. bende dün rüyamda iş gördüm.. hep..
mütahitlerle çalışıormuşum.. oteller yapıormuşuz falan.. şaşırdım bak.. kıçımız açık kalmış...
demek eşyam yok zengin muhitte oturyom ama fakirim haa....
çok üzüldüm bilyomusun totom belim heryerim ağrıdı ağlattı beni bide neymiş pişi çok seyomuş dedim yeme yiyorum işte die 4-5 tane yedi sonra gelio öpüo küstüm geldi gönlümü alıyor dedim git annein pişileri yeee yaranılmaz lann buna
çok fark var evet cnm malesef dedim eşime çok bencilsin nsaıl uğraştım bu yaptığıun günah dedim hamile halimleee...
pattis salatı öldürdü beni...bidaha yapmam
Günaydın nekçimmmmmm
koket benim kaldı biraz cnm akşamm kaşıklarım onu ben mideye falan bakmam seviyorum hihi:)
benimde kaldı ama saklamadım soğanı çok kokar mahfeder beni döktüm mecburen keşke kimyon koymasydım oda yaktı midemi bi şurup bi salata mahfoldum gece
benimde kaldı ama saklamadım soğanı çok kokar mahfeder beni döktüm mecburen keşke kimyon koymasydım oda yaktı midemi bi şurup bi salata mahfoldum gece
gunaydın canlarımmmm bugun bende yapacam o poğaçalardannnn
Günaydın kızlar......Daha kahve içmedim hiç ayılamadım....
Burcuu bacımm hoşgeldinnn naaptın kız akşam çözdünüzmü
heee sodexo kartı demiii eniştem dede var oda deniz bankta çalışyodu garular çok sosyetikti
okdar evrim geçirmedi daha
h.sonu gidin işte yemeğe:)eşinin işhayatı yüzünden kendi doğum gününü kutlamamazlık etme canım..
sizi gidi aşk böcükkleri sizi
cm çok güzel.. çok sefindm..
çalıştır kocanı bol bol.. çok güzel bir iş..
çook güzel ya....
bende yapıcaktım vazgeçtim.. yoksa yapsammı sabah eşim işe götürür yanında..
ama bende yerim kilo yapıor düğün yaklaşıor.. bilemedim şimci..
bende çaymı içtim kahve saatıne var daha.. ama ayılamadım.. yoruldum dün..
eşimin dayısı anneannesi falan geldiler
Günaydın kızlar......Daha kahve içmedim hiç ayılamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?