- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
yarın eklicen haa ona göreee söz verdin
yesin senin yaptıkların daha güzeldir hazır yemek iyi değil erkekler hazır yemek sevmez zati
cıks konuşmam merak etme.
hay allahım bu adam deli eder insanı. hamile karın uğraşmış yapmış. o hala anasının pişisini övüyor. bi akşamda annen pişi yapsın gidelim dicektin.
onlardan garu olmaz. üstleri başları sosyetik evlerine gitsen yemek yapmayı beceremezler. totolarını sıksında ev yapımı mis gibi yemek yesinler.
ne garip insanlar var. evde sanki yemiyorlar.
günaydın canım!
günaydın kuzum hoşgeldinnngunaydın canlarımmmm bugun bende yapacam o poğaçalardannnn
günaydın tatlışşşGünaydın kızlar......Daha kahve içmedim hiç ayılamadım....
yavrum bi kereden bişi olmaz hemen kilo yapmaz:)bende yapıcaktım vazgeçtim.. yoksa yapsammı sabah eşim işe götürür yanında..
ama bende yerim kilo yapıor düğün yaklaşıor.. bilemedim şimci..
canım soğan felan dokunmustur sana yaaaa
günaydın kızlar!
oğlum ishal oldu(
öğretmeni dün fazla kaka yapınca kendi doktorlarını aramış. bana da yazmış ne yemesi gerektiğini. bide hep öğretmeninin kucağında durmak istemiş.
diş çıkartması mevsim geçişi nedeniyle olabilirimiş. 3-4 günden fazla sürerse dr. götürün demiş.
sabah uyandığında kakasını yapmış uyku tulumuna kadar batmış.
sabah sadece muz yedirdim. sonra yine kaka yapmış.
üstü başı batmış tabi. servisi arayıp beklemesini söyledik.
sütü bıraktık gece sadece toz mamamsından verdim.
aslında vermesem iyi olur ama içmedenuyumaz.
bugün pirinçunundan muhallebi yapayım bari tok tutsun.
poposuda hala geçmedi. kreşe bepanten gönderdim öğretmeni hep sürmüş.
evdede ben sürüyorum hametanla ama geçmiyor.
moralim bozuldu.
Günaydın nekçimmmmmm
koket benim kaldı biraz cnm akşamm kaşıklarım onu ben mideye falan bakmam seviyorum hihi:)
benim de canımı çektirdiniz dünden beri, taze soğan aldım dün, bu akaşm ben de yapıcam pattis salatasıbenimde kaldı ama saklamadım soğanı çok kokar mahfeder beni döktüm mecburen keşke kimyon koymasydım oda yaktı midemi bi şurup bi salata mahfoldum gece
evet taze yeşil soğan koydum öldürdü gece beni bide çok gaz yaptı kendimden iğrendim vallla
benim de canımı çektirdiniz dünden beri, taze soğan aldım dün, bu akaşm ben de yapıcam pattis salatası
ben tuppere koydum tatlım taze soğanla yapmıştım ertesi güne güzel oluyo bazen pattis salatası tam özlüyo kendini:)
tupperde bişi olmaz..kimyon ağır gelebilir ama cnm ben pulbiber ve karabiber koyuyorum sadece..
ahh ahhh maydonozda güzel giderdi ama yasak tabi bize..
günaydın kuzum hoşgeldinnn
günaydın tatlışşş
yavrum bi kereden bişi olmaz hemen kilo yapmaz:)
bende haftada bi kere yapmayı düşünüyorum eşim işe götürüyo hiç değilse 2 gün kahvaltı masrafı olmaz.dışardakiler nasıl yapılıyo hem allah bilir...
bende yapıcaktım vazgeçtim.. yoksa yapsammı sabah eşim işe götürür yanında..
ama bende yerim kilo yapıor düğün yaklaşıor.. bilemedim şimci..
bende çaymı içtim kahve saatıne var daha.. ama ayılamadım.. yoruldum dün..
eşimin dayısı anneannesi falan geldiler
hoş buldukk bu akşam eve gelmeden aradı bı kac kez hıc tavız vırmedım tersledım sonrada o da patladı bagardı bana telde eve geldı sut dokmus kedı gıbı konusmadım onlan sabah gene dolanıyodu etrafımdaaaa
geçmiş ossun canım yaaa senın paşanınn bağısakları tam gaz çalışıyiiii
evet taze yeşil soğan koydum öldürdü gece beni bide çok gaz yaptı kendimden iğrendim vallla
maydonoz dedinde neneme dedim başlarda nene maydonoz hamileye yasakmış doğrumu nenemin tarlaları vardır dönüm dönüm maydonoz yetiştirirler diyoki ben hamileken demet demet koparır yerdim hiçte bişi olmadı FASAFİSO BUNLAR KİM DEDİYSE YALAN DEMİŞ dedi... bende salatalarıma arada yemeklerime koydum bilmiorum saçma gibi geldi banada.nenem tecrübeli valla dio bide kim dediyse götür beni kırım kafasını
günaydın kızlar!
oğlum ishal oldu(
öğretmeni dün fazla kaka yapınca kendi doktorlarını aramış. bana da yazmış ne yemesi gerektiğini. bide hep öğretmeninin kucağında durmak istemiş.
diş çıkartması mevsim geçişi nedeniyle olabilirimiş. 3-4 günden fazla sürerse dr. götürün demiş.
sabah uyandığında kakasını yapmış uyku tulumuna kadar batmış.
sabah sadece muz yedirdim. sonra yine kaka yapmış.
üstü başı batmış tabi. servisi arayıp beklemesini söyledik.
sütü bıraktık gece sadece toz mamamsından verdim.
aslında vermesem iyi olur ama içmedenuyumaz.
bugün pirinçunundan muhallebi yapayım bari tok tutsun.
poposuda hala geçmedi. kreşe bepanten gönderdim öğretmeni hep sürmüş.
evdede ben sürüyorum hametanla ama geçmiyor.
moralim bozuldu.
of sorma yaaaaaaa! yazık kuzuma halsiz düşmese bari.
canım sen soğanları az yağda öldür bence.
ben patates salatasına hep kavurup koyuyorum.
yaw onu içme bunu içme bişi olmaz arada kaçamaklardan...ne kahvesi laa içme kahve kafein var çay iç açık olsun...bana bak kafein plasentadan bebeğe geçyomuş bilgin olsun...
gunaydın kuşum hoşgeldinngünaydın kızlarrr...
hehe yap cnm yapp eşim tam patates canavarı benim yaa..her çeşidini koy yemem demezbenim de canımı çektirdiniz dünden beri, taze soğan aldım dün, bu akaşm ben de yapıcam pattis salatası
:26::26::26:güneşimmm ...
sağol kuşum......
tamm kocame yapcem o poğaçalardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?