Kokoşş Hatunlar Kulübü

yarın eklicen haa ona göreee söz verdin

yesin senin yaptıkların daha güzeldir hazır yemek iyi değil erkekler hazır yemek sevmez zati

söz vermedım ınş unutmam facede var la
bakceksenn

benımkılerın ıcıne sevgımıde katıyommm hem

olmaz tabee
................

akşam senı arıycaktım vazgectımm
zuzu ve cemre ıle konuştukkk

Son düzenleme:
gunaydın canlarımmmm bugun bende yapacam o poğaçalardannnn
günaydın kuzum hoşgeldinnn
Günaydın kızlar......Daha kahve içmedim hiç ayılamadım....
günaydın tatlışşş
bende yapıcaktım vazgeçtim.. yoksa yapsammı sabah eşim işe götürür yanında..
ama bende yerim kilo yapıor düğün yaklaşıor.. bilemedim şimci..
yavrum bi kereden bişi olmaz hemen kilo yapmaz:)
bende haftada bi kere yapmayı düşünüyorum eşim işe götürüyo hiç değilse 2 gün kahvaltı masrafı olmaz.dışardakiler nasıl yapılıyo hem allah bilir...

geçmiş ossun canım yaaa senın paşanınn bağısakları tam gaz çalışıyiiii

Günaydın nekçimmmmmm
koket benim kaldı biraz cnm akşamm kaşıklarım onu ben mideye falan bakmam seviyorum hihi:)

benimde kaldı ama saklamadım soğanı çok kokar mahfeder beni döktüm mecburen keşke kimyon koymasydım oda yaktı midemi bi şurup bi salata mahfoldum gece
benim de canımı çektirdiniz dünden beri, taze soğan aldım dün, bu akaşm ben de yapıcam pattis salatası

maydonoz dedinde neneme dedim başlarda nene maydonoz hamileye yasakmış doğrumu nenemin tarlaları vardır dönüm dönüm maydonoz yetiştirirler diyoki ben hamileken demet demet koparır yerdim hiçte bişi olmadı FASAFİSO BUNLAR KİM DEDİYSE YALAN DEMİŞ dedi... bende salatalarıma arada yemeklerime koydum bilmiorum saçma gibi geldi banada. nenem tecrübeli valla dio bide kim dediyse götür beni kırım kafasını

melodi oğluşuna geçmiş olsun cnm.
iyi bak öğretmenleri ne güzel ilgileniyolar

deniycem bacımmmm İNŞALLAH güsel olurrrr

yapma laann prova edion kilo yapar bunlar

kız baya uzamış akşam konuşsaydınız nie uzattın bukdarr canın sıkılır ...

geçmiş ossun canım yaaa senın paşanınn bağısakları tam gaz çalışıyiiii

of sorma yaaaaaaa! yazık kuzuma halsiz düşmese bari.

evet taze yeşil soğan koydum öldürdü gece beni bide çok gaz yaptı kendimden iğrendim vallla

canım sen soğanları az yağda öldür bence.
ben patates salatasına hep kavurup koyuyorum.

bacım maydonoz sole ıdrar sokturcu ve kadın hastalarında ıltahap sokturucu olarak kaynatılıp içiliyor o sırada okadar etkılıkı cocugu bıle duserebılır hamılelığın ılk zmanlarında ama kaynatılıp içildiğinde diye biliyorum ben ole bı parca 2 parca ıle bısey olmaz kanımca

geçmiş olsun cnm bu ishal çok sürdü bi doktora gitsen tekrar:44::44:

ne kahvesi laa içme kahve kafein var çay iç açık olsun...bana bak kafein plasentadan bebeğe geçyomuş bilgin olsun...
yaw onu içme bunu içme bişi olmaz arada kaçamaklardan...
arkadaşım hamileliğinde sürekli türk kahvesi içti:)
gerçe ben normalde kahveyi sevmem içmiyorumda ama..
günaydın kızlarrr...
gunaydın kuşum hoşgeldinn
benim de canımı çektirdiniz dünden beri, taze soğan aldım dün, bu akaşm ben de yapıcam pattis salatası
hehe yap cnm yapp eşim tam patates canavarı benim yaa..her çeşidini koy yemem demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…