Kokoşş Hatunlar Kulübü

gunaydın canlarımmmm bugun bende yapacam o poğaçalardannnn
Şart oldu artık bende yapacağım onlardan.2 gündür dişimi sıkıyordum ama bugün yapacağım.....
[QUOTE=MeLoDi;24044164]günaydın kızlar!

oğlum ishal oldu (
Ya senin paşanın sindirimimi iyi çalışıyor acaba? Yoksa normal mi bu bebeler çok mu yapar...Geçmiş olsun canım...Albümde fotolarını gördüm Allahım Maşallah yaa çok tatlu...

ne kahvesi laa içme kahve kafein var çay iç açık olsun...bana bak kafein plasentadan bebeğe geçyomuş bilgin olsun...
Doktor günde bir fincana izin vedriyor.Türk kahvesinin bir fincanndaki kafein çok azmış geçmiyormuş plesantadan..
günaydın kızlarrr...
Günaydın...
benim de canımı çektirdiniz dünden beri, taze soğan aldım dün, bu akaşm ben de yapıcam pattis salatası

Evet evet ondanda yapıcıiimm..

Her geçen gün kk da kendi yeteneklerimi aşıyorum çoklu alıntı yapabiliyorum tanrım çok mesudum...

Son düzenleme:

hoşbulduk yiiruumm:)

oyyy kıyamam ben sana..çok geçmiş olsun bebişine..
zor dimi çocuk büyütmek..ahh Allah yardımcınız olsun,dediğin gibi inşallah havalardandır,
sonuçta onların bünyeleri daha alışık değğil böyle geçişlere ama alışacaklar inşallah...
sen üzülme melodimmm ,poposunun ışırırım ben onuunn hiçbişeyi kalmaj

kız burcuuuu annem nasıl ketum bişeysin yaa....adamı delirttin kız yeter yani..valla sıkı takipçinim hee

evt öle bişi cnm
hee herkes sosyetık kocem köylu kaldı yanlarında

h sonu yeğenımın sünnetı var ama ayarlıycazz artık

sımdılık güzel cnm hep böle olur ınşş
evet canım ayarlayın yani..bırak karısı için bişeyler düşünsün
hemde senin gibi garuya naaapsa azz

türk kahvesini aç karnına sabahleyin içtiğinde şişkinliğini alır bağırsaklarını çalıştırır. ama günde bir kez içcen. bana da bir doktor önermişti kadın için faydalıymış

cnm türk kahvesinin vucuda faydaları çok..

aşırı tüketilmediği sürece.

bana doktorum kahveyi yasaklamadı..

hatta bir fincann yararlı olduğunu söyledii

güneşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gel öpte geçsin yirum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hahaha parmagınımı opemm yiiruummm:):)

türk kahvesini aç karnına sabahleyin içtiğinde şişkinliğini alır bağırsaklarını çalıştırır. ama günde bir kez içcen. bana da bir doktor önermişti kadın için faydalıymış

turk kahvesı hastalıgı var bendede gunde en az 2 kere ıcmem sart ama neskafe vs hayatta ıcmemmmm

bocukum uzulma laaa kocan orda ne ıs yapıyorrrrr hem benımde tıcketım varrrr kıssss

bu ticketler çok işe yarıyor..

cnmm koylulukle alakası yk..

çoğu insan dışarı yemeği yiyemezki... o nedenle desin..

haaaa birde şu varrr..... yakınlarda park falan varsa orda yiyebiler.. ben dışarı yemeği yiyemıorum.. yağlar beni rahtsız edior desin

kapak olsun onnara.. onlar evde yapan olmadıkıdan hazır yioyr bacıcıcğım

melodi oğluşuna geçmiş olsun cnm.
iyi bak öğretmenleri ne güzel ilgileniyolar

sağol canım. evet o yönden öğretmeninden çok memnunum.
hep kucağında tutmuş. bırakınca ağladı ama ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim yazmış.

geçmiş olsun cnm bu ishal çok sürdü bi doktora gitsen tekrar:44::44:

bakalım düzelmezse götürücem. diğerleri ishal değildi.
diş çıkarttığı için oldu.
ama bu seferki tam ishal (
kuru degıl taze koymussss

tazeyi de biraz yağda öldürse dokunmaz.
annem öyle yapıyor onunda midesine dokunur çiğ soğan.

bacıcığım.... ayakımı gardoba çarptım serçe parmak..

mosmor oldu.. şişti korkuyom valla ayakabıda mahf etti

offff çok kötü olur. geçmiş olsun.
dr. gitseydin keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…