Kokoşş Hatunlar Kulübü

ne yapıcan parisi yaa.. paris sana gelsin kuju yaaaa

dimi yaa:)
ama ne bilim eşime üzülüyom adam karnımı seviyo öle uyuyo:)
hiç paris falan demiyo bebeğe bişi olacak die korkuyo
koketi anlatsam ne düşünür acaba
ki benim kocada çok paris meraklısıydı bu arada adam bu hale nasıl geldi hee:)

Son düzenleme:
saol bebeğim ben körisiz yapıyorummm oda gusel oluyor yaneeee yalnız pataes puresı tarıfın cok gusel nekk bunuda eklemek ıstedım
dimmi :)))
şnitzellerin yanına da süper oluyo burcumm bir sürü yemeğe eşlik ettiriyorum ben onu

Son düzenleme:
cnm türk kahvesinin vucuda faydaları çok..

aşırı tüketilmediği sürece.

bana doktorum kahveyi yasaklamadı..

hatta bir fincann yararlı olduğunu söyledii

Kafein Tablosu

- Bir fincan filtre kahve / yaklaşık olarak 120 mg. kafein
- Bir fincan espresso / yaklaşık olarak 100 mg. kafein
- Bir fincan cappuccino / yaklaşık olarak 100 mg. kafein
- Bir fincan Türk kahvesi / yaklaşık olarak 60 mg. kafein
- Bir bardak demleme çay / yaklaşık olarak 20 – 110 mg. kafein
- Bir kutu icetea / yaklaşık olarak 70 mg. kafein
- Bir kutu kola / yaklaşık olarak 30 – 50 mg. kafein
- Bir kutu diet kola / yaklaşık olarak 40 – 50 mg. kafein
- Bir kutu meyveli gazoz / yaklaşık olarak 0 mg. kafein
- 60 gr. çikolata / yaklaşık olarak 10 – 50 mg. kafein
- Bazı ağrı kesici ve soğuk algınlığı ilaçlarının bir tanesinde yaklaşık olarak en az 30 mg. kafein vardır.

kafein yine var ama ben yinede tüketmem faydaları bilyorum ama gebe değilken içerim gebeyken hergün 60 mg kafein x 30(1 ay günde 1 kez içildiğinde oda ) 1800 mg kafein

bende 5,30 kalkayım diye saati kuruyorum. ertele ertele 6 oluyor.
bigün başarıcam ama
akşama yemek yok bende pattes salatası yapim.

bende 5,30 kalkayım diye saati kuruyorum. ertele ertele 6 oluyor.
bigün başarıcam ama
akşama yemek yok bende pattes salatası yapim.

Melodi ben paşana geçmiş olsun dedim ama arada derede kaldı okumadın sanrım atladığımı düşünme diye bir daha yazıyorum...Tekrar geçmiş olsun dişleri çıkınca rahatlarsınız inşallah...

koketcim benimde bildiğim ilk 3 ay maydonoz nar gibi şeyler bitkisel çaylar filan yasak.
3 ay riskli bir dönem ya ondan sonra serbest.
narı bende yedim deli gibi.

ben canım çekmişti ilk aylar nenemin gönderdiği koca 2 narı yedim hiç bişi olmadı bilmem çekirdeğidir bence zrarlı yönü...

valla ben nenemin yalancısyım bana göre herşeyin fazlası zarar arda bir iki yedinmi bişi olmaz gibi ben yemeğe koydum maydonoz hatta maydonozlu puaça çok severim çok yemiştim ilk aylar bazen o zarar bu zarar okuya okuya insanın kafası karışyor... tabii şimdi testler var herşey test ediliyor zararları felan ben şu zararlı diyodum kaynana gülyodu ne alakası var die nenem aynı keza.....:44:

canzone perte fransızca parçasını dinlesenize çok güzel yaaa kendimden geçtim valla tam aşk parçası:130:

yokkk laa töbe denemem ben yapamiyım onuuu siz yapın gönderin ahahah bi yemek kaşığı köri koydum dedim acaba yetermi nese dedim az olsun baharatı

az olsunnnnn

sağol canım görmedim kusura bakma.
Iyiki yaz dönemine denk gelmedi. Hem sıcak hem ishal düşünemiyorum.

maydonoz çiğ belki zararlı olur. Narıda çekirdeklerini yemem ben.
Işte insan korkuyor bişey olur diye.
Hamileyken bizim işyerinde kokteyl vardı. Canım buz gibi kola istiyor. 4 aylık filan hamileyim. Herkes sakın içme diye önüme atladı. Dedim canım istiyor buz gibi. Bir bardağın yarısını iç dediler. Herkesin gözü üstümde içemedim tabi. Sonra dr. Sordum içebilirsin dedi abartmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…