burdayımmmm işim çokktelim kapalımı bakem biii
kuşşşş akşam yazamadım sana azra geldi onla uğraş oyna falan derken uyumuşuz kuzumla
paris sözüm vardı oda yatttı ahahahhahahah
esmaaaaaaa ayacını mı çarpttın şekerimmmm yafsss geçmiş olaaa
akşam kimdi misafirinnnn kızzzzzz
kız kapalı deel dedim ya bu zıkkımodada niyeryse çekmiyoo anlayın laaaaaaaaaaaa
hoşbuldumm tatlışuımmmm
bendede koca karın vardı ahahhahaahah
Sabah beri midemden gelen ekşi suyun haddi hesabı yok zehir geliyo sanki
Bide kızlar benim karnım hiç büyümüyo sanki neden ya..azıcık bi çıkıntı var okadar..normalmi?
bende eve gidince dünya iş yapıorum ama parise gitmiyorum
işle çocukla pilim bitiyor.....
bnmde ole 7 aylıkken yoktu karnımm sonra bırden cıkıverdı heeheama benm bebek ztn mınk dogmustu malsf
hahaha benmde karnm 7 aya kadr nerdyse yok gibiydi..
yastık koyucaktım nerdeyse
kuzum dur daha erken, çıkar merak etme.. Miroşun da öyleydi hatırladığım kadarıyla
benimde öyleydi laaa 20. haftama kadar kızlar bilir göbüşüm yoktu kaç killodun sen?
bende eve gidince dünya iş yapıorum ama parise gitmiyorum
Işle çocukla pilim bitiyor.....
Kızlarrrrrrrrrr okudumda geçmişiiii
miroşş bi poğaca yapmış diye yorulmuşşş
parisi iptal etmişşş
dimek bu garu evde iş yapsa parise gitmezzzzz
kendinizi aynı kefeye koymayınnnn
gerçi şimdi hamiş ama olsunnnn
Nan ben eve gelince bir araba iş yaparım yemek çocuk bide parisssssss ahahahhahahah
kızz benimdemi minnak doğcak yoksa
güneş ama göbüşüm baya yükseldi kaç kilo doğdu ömürtoşş
pire gibiburda zati böcükkk süper dimi esmaaaaaa
maşallah garu pire gibiiiii
öyle kötü şeyler getirme aklına, hiiç bir şeyi yoktur kuzununay acaba diyorum bebeğime bişimi oldu diede düşünüyorum allah korusun yaaa pazar günü nöbetçiymiş doktor 16.haftamız tam pazar günü bakalım yolundamı herşey..cinsiyette öğreniriz.
57 kiloyum cnm
bişiy dicemmm şu 4 yılı devirmiş evliliğimide 2-3 sabahtır kahvaltı hazırlamadımm
benim koce hem dün parise gitmedik diye hemde k.valtı hazırlamadım diye kalkıp yolculamadımm diyee
sabah mızıklanıyoduuu ahahhahahah
bugün yoğun ama hiçde aramadı adam tripmi yapıyo acepppp
Kızlarrrrrrrrrr okudumda geçmişiiii
miroşş bi poğaca yapmış diye yorulmuşşş
parisi iptal etmişşş
dimek bu garu evde iş yapsa parise gitmezzzzz
kendinizi aynı kefeye koymayınnnn
gerçi şimdi hamiş ama olsunnnn
Nan ben eve gelince bir araba iş yaparım yemek çocuk bide parisssssss ahahahhahahah
bişiy dicemmm şu 4 yılı devirmiş evliliğimide 2-3 sabahtır kahvaltı hazırlamadımm
benim koce hem dün parise gitmedik diye hemde k.valtı hazırlamadım diye kalkıp yolculamadımm diyee
sabah mızıklanıyoduuu ahahhahahah
bugün yoğun ama hiçde aramadı adam tripmi yapıyo acepppp
hade laaa göbeğim büyüdü totom ağrıdı belim ağrıdı dedim görmedin mi hamiş değilken neler ederdim ben yorulmazdımüstünede paris çekerdim
BURDA ZATİ BÖCÜKKK SÜPER DİMİ ESMAAAAAA
MAŞALLAH GARU PİRE GİBİİİİİ
Pireeeee çok şeker tabir oldu hahhahahhapire gibi
öyle kötü şeyler getirme aklına, hiiç bir şeyi yoktur kuzunun
mızırdanmasınmı birde.adama ne paris nede kahvaltı.bizde dün akşam parise gitmeyi düşündük ama ikimizinde çok uykusu geldi.Bu paris olayıda güzelmiş.
alya kotu alıstırmıssın adamı 2 gun yapmaynca böle olur yiruumm... Bız kahvaltı yapamıyoruzz ama hazrlasmda ıstah yok oyuzdeenn napalım
böcük hastasınım
ben 7 buçukta sürünüyorum yataktan kalkarken, ağlaya ağlaya tutuyorum wc nin yolunu
kız 5 te kalkıp köfte kızartıyo, maşallllllllaaaaahhhh
bende 5 dk dahı olsa ytamam hemen kalkarımbende 5,30 kalkayım diye saati kuruyorum. ertele ertele 6 oluyor.
bigün başarıcam ama
akşama yemek yok bende pattes salatası yapim.
yaz gelsın bıde sen benı görböcük fena yaaaaa nasıl buluyor bu enerjıyı anandmadımmmmm
len bı dua etdereyi görmeden paçaları sıvama lennn
bende atasözü manyağı oldumm hahhahaha
BURDA ZATİ BÖCÜKKK SÜPER DİMİ ESMAAAAAA
MAŞALLAH GARU PİRE GİBİİİİİ
pire gibi
öyle kötü şeyler getirme aklına, hiiç bir şeyi yoktur kuzunun
böcüğü hamişliğin 8. ayında görcem bakalım
laa hamişken son ayda hamur yoğurdunmu doğru de bakalım hemde ben kolaya kaçıp simit gibi değil paskalya gibi çift kıvırdım uzun sürdü...
hamişken sen çalışmıyodun bikere esmada çalışmıyodu eve git alışveriş et taşı sonra hazırla yoğur kıvır bittim laaa
ay acaba diyorum bebeğime bişimi oldu diede düşünüyorum allah korusun yaaa pazar günü nöbetçiymiş doktor 16.haftamız tam pazar günü bakalım yolundamı herşey..cinsiyette öğreniriz.
57 kiloyum cnm
heeeeeeeeeee bacıcığım kötü alıştırdım adamıııı haklısın
değişmem lazımmmm şart ahahhahaah
böcüğü hamişliğin 8. ayında görcem bakalım
laa hamişken son ayda hamur yoğurdunmu doğru de bakalım hemde ben kolaya kaçıp simit gibi değil paskalya gibi çift kıvırdım uzun sürdü...
hamişken sen çalışmıyodun bikere esmada çalışmıyodu eve git alışveriş et taşı sonra hazırla yoğur kıvır bittim laaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?