bacım maydonoz sole ıdrar sokturcu ve kadın hastalarında ıltahap sokturucu olarak kaynatılıp içiliyor o sırada okadar etkılıkı cocugu bıle duserebılır hamılelığın ılk zmanlarında ama kaynatılıp içildiğinde diye biliyorum ben ole bı parca 2 parca ıle bısey olmaz kanımca
yok la canım sıkılımıyıııı sonradan bana bagırmasaydı barısırdım ama hakkını kaybettiii
bu ticketler çok işe yarıyor..
cnmm koylulukle alakası yk..
çoğu insan dışarı yemeği yiyemezki... o nedenle desin..
haaaa birde şu varrr..... yakınlarda park falan varsa orda yiyebiler.. ben dışarı yemeği yiyemıorum.. yağlar beni rahtsız edior desin
kapak olsun onnara.. onlar evde yapan olmadıkıdan hazır yioyr bacıcıcğım
bizimde vardı ticketimiz 135 tl
kahvaltılarımızıda alırdık 15 gün tok 15 gün aç gezerdik
günlük en az yemeğimiz 10 tl tutuyodu öğlen yemeğimiz..
herşey çok pahalı çünkü burda..aydada 26 gün çalışınca.
şimdi dışarıdan yemek geliyor daha iyi oldu böyle
yaa bizmde yenı tıckete gectukk brckk alısamadım ama kardayım daha oncee yedgımzn fısını getryrduk parayı sırkt oduyorduk ama tıcket laa elımde bazı aylr para kaliii:):) hatta 2-3 aydrr 200 tl tıkcet bırkmıss nasıl oldu anlmdmmm:):)
hahaha parmagınımı opemm yiiruummm:):)
turk kahvesı hastalıgı var bendede gunde en az 2 kere ıcmem sart ama neskafe vs hayatta ıcmemmmm
ya ticketimiz olunca her gün ne yicez die kafayı yiyoduk düşünüyoduk :)yaa bizmde yenı tıckete gectukk brckk alısamadım ama kardayım daha oncee yedgımzn fısını getryrduk parayı sırkt oduyorduk ama tıcket laa elımde bazı aylr para kaliii:):) hatta 2-3 aydrr 200 tl tıkcet bırkmıss nasıl oldu anlmdmmm:):)
uykum var ayağım acıyor çok sorunluyum ben bugun...
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh hey gidi gençlik
Birde bazen ayak serçe parmağı ayrılır ve masaya koltuğa felan vurursun ya.....Abovvvv o ne eziyettir yaaa...:26:
haaaa birde şu varrr..... yakınlarda park falan varsa orda yiyebiler.. ben dışarı yemeği yiyemıorum.. yağlar beni rahtsız edior desin
günaydın bacım.. kahveni içtin herhal
zatn bende ayrıldı gardroba çarptım anneemm
köylü halkın efendisidir....!!!
evet canım ayarlayın yani..bırak karısı için bişeyler düşünsün
hemde senin gibi garuya naaapsa azz
bocukum uzulma laaa kocan orda ne ıs yapıyorrrrr hem benımde tıcketım varrrr kıssss
bizimde vardı ticketimiz 135 tl
kahvaltılarımızıda alırdık 15 gün tok 15 gün aç gezerdik
günlük en az yemeğimiz 10 tl tutuyodu öğlen yemeğimiz..
herşey çok pahalı çünkü burda..aydada 26 gün çalışınca.
şimdi dışarıdan yemek geliyor daha iyi oldu böyle
anamm benim paşum kelmi nannnn bana niye tikıt vermiyollar..
neyse eşimede 3ayda bir 180 tllik alışveriş çeki veriyolar ohhh şişim indi
anamm benim paşum kelmi nannnn bana niye tikıt vermiyollar..
neyse eşimede 3ayda bir 180 tllik alışveriş çeki veriyolar ohhh şişim indi
ya ticketimiz olunca her gün ne yicez die kafayı yiyoduk düşünüyoduk :)
şimdi hazır yemek geliyo mecbur yemek zorundasın:)
ne kadar yükleniyoki sizin paran artıyo..benim bi ramazanda artıyodu:)he 1-2 ayda sefertası getiriyodum evden yemek ozamanda artıyodu para sonra işte tabldota geçtiler:)
benım 3 sene once calıştığımyerde 230 tl fılandı sımdıkı yerde 200 oldu oda gecen yıl arttı bende dısarda yedıgımde rahatsız oluyom laa bıde hergun yıyecek bişay bulamıyo kı ınsan bız alışverıs yapıyos arkadasla mıgrostan oğlenlerı kahvaltı yapıyoss tıcektta bana kalıyor gecen ay 400 tl bırıkmiştı bazen canım yemek yapmak ıstemeyınce akşam dısardn soluyos hafta sonu dısarı cıkınca harcıyoss
içiyom şimdi....Gözünden süzülen bir damla yaşı görebiliyorum çarpma anında.....Oovvv yooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?