Kokoşş Hatunlar Kulübü

benım gıbı tıtız olmakta başa bela dedım ya bı bardak olsa tezgahta uyyaamam aslında genış olmak lazımm bıraz
sen cok ıyı bı annesın bence herkes anne olamaz cnmm
tebrık edıom senı

sağol cnm.. yok bardak falan olur.. evim pis olmaz asla..

ama sizin kadr irdelemm.. yane..

esmoşşşş yapıyom ama gel birde bana sorr
evet titizim ama elimde değil inann
bazen bende herşeyi önemsememek istiyom olmuyor amaaa

kız sen gibide ben belkide olamazdımmm o hamişlikde neler yaşamıssın annemm yaaaaaaaa

benım gıbı tıtız olmakta başa bela dedım ya bı bardak olsa tezgahta uyyaamam aslında genış olmak lazımm bıraz
sen cok ıyı bı annesın bence herkes anne olamaz cnmm
tebrık edıom senı

ahahahahh böcük aynı kafadayız
bizde biraz salsak daha iyi olcazz
kocam bana çok kızıyoo
seninkide kızar mııı
dün akşam evde yine pire gibiyimm
kocam diyo yoruulmaz mısın
canınnn değerini bilmezmisin oturrr
relaks olllll
sus deyom sen ne anlarsın kadın işinden

çok kuzu yaa... rabbime binlerce kez hamd olsun..

benm yanımda oldu.. yolda bile doğurabilirdim yani..

ama çok şükür.. maddi sıkıntılar yüzünden çalıştım.. ayaklarım davul gibi olurdu..

şikayet etmedim kız hiç şimdii koket garusu dedi diye diyorum..

o zmanlar deli cesaret varmış diorum ..

hakikaten rabbimin gücü yani...

haftam dolmuş normal doum beklniyor ben çalışıyrum..

hahahah ya yaolda doğursaydım..

çok şükürr ele güne resil olmadan doğurdum rabbimin yardımı ile..

ay ben de çok fena oldum, esmoş sana kocaman bir maşallah

esmoşş valla bende hamıskennn sabah aksam kusark ısegıdp gelıyordumm ızın tarhm geldı burda dogurcan deıdler yınedeee uzattım ıznımııı hatta ozmn ısler cok youndu bole oturmyrdumda yerlerdee boylu boyunca projeler afdersınz esssek gıbı calsıyrdum evımın ısını tam takır yapıyordummm ..hatta oyuzdn erken dogurdum parıslerrr hıc aksamadn devamdı hehee bana ne olduysa cocuktn sonra oldu ztnnn ... yoksaa ooooo son aylrmda mantı acmıslıgım var malumm hamurrr yogur ac kes hehe mantı sık kolay ıs deıldr oda tek basına yaplck kdr hahahaha ama cocum ıstyrdu napımmm:):)
of ofıse turk kahvesı ıcın makına aldık anamm kahvelr bana yapsck peffff keske bır bayandaha calssaydı surda

ya benim ve eşimin tek hatası bişeyi yerine koymamak zamanında. sonra iş büyüyor.
özellikle eşim çok dağınık.
ceketini çıkartır bi yere koyar. ayakkabısını çıkartır kutusundan giyer kaldırmaz.
dolabından bişey alırken alttan çekerse üsttekiler bozulur.
bazen hiç ellemiyorum öyle kalıyor aradığını bulamayınca kendi toparlıyor.
bulaşık oluyor yorgunsam bırakırım.
bide 9 dan sonra enerjim kalmıyor.
yazı dört gözle bekliyorum.

banada kızıo bi dur otur faln ama aklım işte kalır bıde zaman cok önemlı akıp gıdıyoo helede şimdı 1 saat gec gıdıyom ama daha bı önemlı.ama bu temızlık işinden kaytarsak ı olur aslında.mesela her gırdığm işte enayı gıbı temızlık yaptım.nıye cunkü baskasının yaptığını beğenmedm

kocem bişi cıkarsa üstunden ılla ya yerıne asılcak yada atılcak sepete.yada masanın üstunde asla kağıt falan olmuycakk gıbı eşim cok cekıyoo benden

hoşbuldum canım.iyiyiz hepimiz çok şükür.hafta sonu bende oturma odamın camını perdesini falan yıkadım.dip köşe temizlik yaptım işte.kaç makina çamaşır yıkadım sayamadım.makinada yıkanacak yolluk paspas kilim nevresim ne varsa yıkadım. kaygananın dolabını odasını da bi güzel toparladık yerleştirdik.daha camlarınıda silmeyi düşündüm kocem kızdı bana.senin neyine şimdi cam silmek diye.bu hafta sonu havalar güzel olursa onlarıda halledecem inş.yavaş yavaş yapacam artık.

heeeeeeee annem hemide ne kolikkkkkk
dr artık gelmeyin her gece hergece dediydiiii
bizdecare olur diye giderdikkk
9 ay çektimm
4-5 ay ama felaketttt

anam bebelerınzzz kolıkmıydı benm ole sorunm olmadı ben busene cektım bebemn rahtszlıklarndn bır hamıleyken cok cektım bırde bu sene ama olsun herseye degerrr tabı sıkayetcı deılımmm varsın işlermde eksık olsun bır sekılde halledıyrz heheeh

böcek ve alya bir haftalığına bana gelin gaz verin bana yaaaaw.
gelip sürtüncem bana da bulaşsın enerjiniz.

len pasaklı dıyıncede kızıyon hee bak ben sana ılk günden berı ne dıomm planlı garu olur.
Kocen atarsa sen toplakı iş büyumesın gene sana kalacak,dışardan gelen kocesı dağınık demez.karısı der.bak bişeyı cıkardın mı as.ütün varsa bırıktrme kurudkça yap
..sabah 10 dk önce kalk evı topla
.ve bulaşıkları bırakma asla

len senden garu olmaz

ona görreee... oyle bir işyerınız varsa... maddi yonden rahtlayıp doğurun..

zengin koca bulamadıysanızz

benimkisüü zengündüde nolduuuuuuu
zırttttttttttt öle demeyinnn gızzzzzzzzzz
hayırlısı olsunnnnn deyinn

esmaaaaaaaa wats up oldu heyooooooooo aldınmı msjımı

ona görreee... oyle bir işyerınız varsa... maddi yonden rahtlayıp doğurun..

zengin koca bulamadıysanızz

ayyy evettttt canım yaaa

benımkıde solenır dudur sonra toplarsın gel tv seyredelim diyeee ama yokk ben sofrayı toplamadan bulasıkları kaldırıp ocakla tezgahı silmeden oturamam bırı benı habıre durter sankıı

amaaannn iş biter mi yaw.her tarafı pırıl pırıl etsem gene iş arasam bulunur yani.bu yüzden kendimi çokta sıkmam.çokta dağıtmamaya bakarım.orta hal işte.herşeyin fazlası zarar misali.

bi orta kahvede bana güneşimmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…