Kokoşş Hatunlar Kulübü

sabahları 10 dkka kalkma fıkrı harıc dıyerlerıne katılıyorumm cunku 5 dk ka uyku ıcın herseyı feda ederim.ama bende geceden toplar yatarım

böcük işlerim bitti bide kocemin arkasını toplayım.
yaw herşeyi otada bırakıyor kaç kere çemkirdim.
misal market fişini bile ortada bırakıyor. dağınıklık toplamaktan sıkıldım.
evde oturduğum tek zaman yemek saati. yatana kadar ayaktayım.
ütüye zamanım olmuyor fazla anca oğlumunkileri ütülüyorum.
benim fazla ütülenecek bir şeyim olmuyor.
şimdi bıraktım artık ipin ucunu.
iznimi alınca herşeyi değiştiricem evde.

bunu sanki ben yazdım burcucum.aynen o tezgahı o ocağı ve bulaşıkları sanki sırtımda taşır gibi olurum.yalnız geçen pazar arkadaşım geldi sarma sardım sigara böreği sardım kek falan yaptım.yedik içtik saat 9 gibi arkdaşım gitti.mutfak öylece bekliyor.benimde pil bitmiş.totomu kaldıramıyorum.sağolsun eşim gitti topladı mutfağı eline sağlık olsun çokta güzel topladı.bulaşıkları makinayada attı sildi temizledi.bende o sırada büdüşümü uyuttum.bide su kaynatmış eşim nescafe yapmak için.geldi büdüşü yatağına götürdü bende nescafeleri yapim bari dedim adama çok yüklenmiyek firar eder yoksa.dedim ama bu akşam o kadar büyük sevap işledinki bilemezsin.

ona görreee... oyle bir işyerınız varsa... maddi yonden rahtlayıp doğurun..

zengin koca bulamadıysanızz
heh tam benlik nasihat :13: iş yerim bunu yapmaya müsait öyle yapim ben, kocanın maddi durumu ortada yani, şükür diyorum tabi amaa

ay benim eşim de dağınıktır en irrite olduğum şey de ayakkabılığın mont asma kısmına kot, kazak ne çıkartırsa üstünden takıyo oraya.
sabah söyendim hatta "buranın hali ne yine üstüme yıkılacak dolap" diye.. şarkı mırıldanmaya başladı. "sen beni kaileye almıyomusun" dedim gelmiş öpüyo "almammı kuzumu, o an şarkı geldi aklıma " diye.
gülermisin ağlarmısın

anaaaaa bız ıkı kişiyis benım bılem utum bıtmıyor laaaaaa

ayyyy benımde cok yaratıcıdr o komuda kenar perlerin yanlarında topuzlarım var benım onlara gomlegını asıyor adammmm

Ben eşimin 1 terliğini heryerde bırakmasından evde.
2-iddia kuponlarından bıktımmmmmmmmm
pijamasından bile çıkıyo bide atmıyo kalıyo saklıyo sanki tutsa bırakacak almadan

hele kek pasra yaparken ortalık dahada dağılır ya ben bıyandan yapmaya bı yandan yıkamaya baslarımmm cok yoruruyor oyuzde pasta borek işleri benuuu

benim eşim öyle dağınık değildir şükür.yalnız şu çorap meselesinde anlaşamıyoruz.çoraplarını çıkarır vestiyere terlikleri koyduğum yere koyar.ya hayatım bu ne diyorum yarında giyecem diyo.bi bakıyorum yarınısı başka temiz çorap giymiş pis çoraplar vestiyerde.

eşin yardımı çok önemli. benimki geliyor yorgunum diyor sofrayı koyana kadar uzanıyor. yemek yiyip tv izliyor.
noldu bu adama bilmiyorum.
ha bide bulaşığı elde yıkamak zaman alıyor.
makinam bozuldu tamir yapılamaıyor.
yeni makina almak lazım o da şu sıra mümkün değil.
daha öncesi yardım ederdi.
haftasonu 6-7 arası kalkıyoruz.
ancak o zaman yardım edebiliyor.

ayyyy benımde cok yaratıcıdr o komuda kenar perlerin yanlarında topuzlarım var benım onlara gomlegını asıyor adammmm

benim girişte takılı bi duvar saatim vardı
bozulmuş o geçen atıcam diye çöpe ayırdım
onun yerinde minik çivi var tabi
gelmiş akşam gömleğini çıkartmış oraya takmış
ben görünce koptum
"saatin yeri boş kalmasın dedim" diyo
biraz da şebekliğine yapıyo tabi.

Son düzenleme:
cıddımısınnnnn kıssssss sen varya harbı orjınal karusun haaaa

hee ya agır yesılaycııyım bırde dusunn cok cnm ıstyrdu bı fırt ver dıye yalvryrdum hyr ztn allerjık astımımmmm var ılac youn kullanmyrm hamılellık acayıp bişidi nıye ole oldu bılmıyorumm....

haha neyseee dedım herlde sıgaraya baslıcm hamslıkteee ama dumannda bıle duramamm sımdı tıkanıyorumm acıllık oluyorummm cogu zmnn neyse kı ılaclrım saolsunnnn

hele kek pasra yaparken ortalık dahada dağılır ya ben bıyandan yapmaya bı yandan yıkamaya baslarımmm cok yoruruyor oyuzde pasta borek işleri benuuu

aynen canım ama bende yemek yaparken öyle pasta börek yaparken ya o anda temizlerim yada onları yaptıktan sonra temizlerimki yediğimiz bulaşıkla birleşmesin ozaman daha çok üşenirim temizlemeye.

ben cok kızdım solendım baktım olmuyorr bu bı gomlegın ustune bırını onun ustune de oburunu asmısss hıc ellemedım sonraaa bagrıyor temız gömlegım yokk benımmm dıyee ders aldımı almadı tabııı bıde dıyorkıı senın kazaklarımı katlayp yerleşitrmene bıtıyorum dıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…