- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcek ve alya bir haftalığına bana gelin gaz verin bana yaaaaw.
gelip sürtüncem bana da bulaşsın enerjiniz.
len pasaklı dıyıncede kızıyon hee bak ben sana ılk günden berı ne dıomm planlı garu olur.
Kocen atarsa sen toplakı iş büyumesın gene sana kalacak,dışardan gelen kocesı dağınık demez.karısı der.bak bişeyı cıkardın mı as.ütün varsa bırıktrme kurudkça yap
..sabah 10 dk önce kalk evı topla
.ve bulaşıkları bırakma asla
len senden garu olmaz
bi orta kahvede bana güneşimmmmmmmmmmm
ben sana bi sürtüncen tam sürtüncem.
Planlı ol düzenlı ol işlerını bırıktrme
benimkisüü zengündüde nolduuuuuuu
zırttttttttttt öle demeyinnn gızzzzzzzzzz
hayırlısı olsunnnnn deyinn
esmaaaaaaaa wats up oldu heyooooooooo aldınmı msjımı
bi orta kahvede bana güneşimmmmmmmmmmm
bende bende ıstıyom ortaaaaa alyam balokonda ıcek cıgaraynannnn
ayyy evettttt canım yaaa
benımkıde solenır dudur sonra toplarsın gel tv seyredelim diyeee ama yokk ben sofrayı toplamadan bulasıkları kaldırıp ocakla tezgahı silmeden oturamam bırı benı habıre durter sankıı
heh tam benlik nasihat :13: iş yerim bunu yapmaya müsait öyle yapim ben, kocanın maddi durumu ortada yani, şükür diyorum tabi amaaona görreee... oyle bir işyerınız varsa... maddi yonden rahtlayıp doğurun..
zengin koca bulamadıysanızz
ay benim eşim de dağınıktır en irrite olduğum şey de ayakkabılığın mont asma kısmına kot, kazak ne çıkartırsa üstünden takıyo oraya.ya benim ve eşimin tek hatası bişeyi yerine koymamak zamanında. sonra iş büyüyor.
özellikle eşim çok dağınık.
ceketini çıkartır bi yere koyar. ayakkabısını çıkartır kutusundan giyer kaldırmaz.
dolabından bişey alırken alttan çekerse üsttekiler bozulur.
bazen hiç ellemiyorum öyle kalıyor aradığını bulamayınca kendi toparlıyor.
bulaşık oluyor yorgunsam bırakırım.
bide 9 dan sonra enerjim kalmıyor.
yazı dört gözle bekliyorum.
anaaaaa bız ıkı kişiyis benım bılem utum bıtmıyor laaaaaaböcük işlerim bitti bide kocemin arkasını toplayım.
yaw herşeyi otada bırakıyor kaç kere çemkirdim.
misal market fişini bile ortada bırakıyor. dağınıklık toplamaktan sıkıldım.
evde oturduğum tek zaman yemek saati. yatana kadar ayaktayım.
ütüye zamanım olmuyor fazla anca oğlumunkileri ütülüyorum.
benim fazla ütülenecek bir şeyim olmuyor.
şimdi bıraktım artık ipin ucunu.
iznimi alınca herşeyi değiştiricem evde.
heh tam benlik nasihat :13: iş yerim bunu yapmaya müsait öyle yapim ben, kocanın maddi durumu ortada yani, şükür diyorum tabi amaa
ay benim eşim de dağınıktır en irrite olduğum şey de ayakkabılığın mont asma kısmına kot, kazak ne çıkartırsa üstünden takıyo oraya.
sabah söyendim hatta "buranın hali ne yine üstüme yıkılacak dolap" diye.. şarkı mırıldanmaya başladı. "sen beni kaileye almıyomusun" dedim gelmiş öpüyo "almammı kuzumu, o an şarkı geldi aklıma " diye.
gülermisin ağlarmısın
bunu sanki ben yazdım burcucum.aynen o tezgahı o ocağı ve bulaşıkları sanki sırtımda taşır gibi olurum.yalnız geçen pazar arkadaşım geldi sarma sardım sigara böreği sardım kek falan yaptım.yedik içtik saat 9 gibi arkdaşım gitti.mutfak öylece bekliyor.benimde pil bitmiş.totomu kaldıramıyorum.sağolsun eşim gitti topladı mutfağı eline sağlık olsun çokta güzel topladı.bulaşıkları makinayada attı sildi temizledi.bende o sırada büdüşümü uyuttum.bide su kaynatmış eşim nescafe yapmak için.geldi büdüşü yatağına götürdü bende nescafeleri yapim bari dedim adama çok yüklenmiyek firar eder yoksa.dedim ama bu akşam o kadar büyük sevap işledinki bilemezsin.
bunu sanki ben yazdım burcucum.aynen o tezgahı o ocağı ve bulaşıkları sanki sırtımda taşır gibi olurum.yalnız geçen pazar arkadaşım geldi sarma sardım sigara böreği sardım kek falan yaptım.yedik içtik saat 9 gibi arkdaşım gitti.mutfak öylece bekliyor.benimde pil bitmiş.totomu kaldıramıyorum.sağolsun eşim gitti topladı mutfağı eline sağlık olsun çokta güzel topladı.bulaşıkları makinayada attı sildi temizledi.bende o sırada büdüşümü uyuttum.bide su kaynatmış eşim nescafe yapmak için.geldi büdüşü yatağına götürdü bende nescafeleri yapim bari dedim adama çok yüklenmiyek firar eder yoksa.dedim ama bu akşam o kadar büyük sevap işledinki bilemezsin.
ayyyy benımde cok yaratıcıdr o komuda kenar perlerin yanlarında topuzlarım var benım onlara gomlegını asıyor adammmm
tamam uleynn cigara oıcmeyın nennnn yazık gunah cıgerlerınızee off yaabuarada ben hamısken sıgaraya asermıstım hıcc ıcmedgm halde hehehe cok ılgınc
cıddımısınnnnn kıssssss sen varya harbı orjınal karusun haaaa
hele kek pasra yaparken ortalık dahada dağılır ya ben bıyandan yapmaya bı yandan yıkamaya baslarımmm cok yoruruyor oyuzde pasta borek işleri benuuu
benim girişte takılı bi duvar saatim vardı
bozulmuş o geçen atıcam diye çöpe ayırdım
onun yerinde minik çivi var tabi
gelmiş akşam gömleğini çıkartmış oraya takmış
ben görünce koptum
"saatin yeri boş kalmasın dedim" diyo
biraz da şebekliğine yapıyo tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?