Kokoşş Hatunlar Kulübü

ayyyy benımde cok yaratıcıdr o komuda kenar perlerin yanlarında topuzlarım var benım onlara gomlegını asıyor adammmm

seninki aşmış

aaa ben eşimin kirli çorabını ters bi şekilde çıkarıp normal çekmeceye koyup katlarız ya birbirine geçirip öyle yapmasına uyuz oluyorum.
temiz çamaşırları alıp katlamaz ama kirlisini bi güzel sarıp sarmalar atar kirliğe.bide makinaya atacakken onlarla uğraşırım

Son düzenleme:

la hepimizin kocası bir tipmiş......

canım benımyaaa zor senın ısının ALLAH yardımcın olsun

aynen benimki de :13:

sabahları 10 dkka kalkma fıkrı harıc dıyerlerıne katılıyorumm cunku 5 dk ka uyku ıcın herseyı feda ederim.ama bende geceden toplar yatarım
öle olmaz işte

canım benımyaaa zor senın ısının ALLAH yardımcın olsun

heaaa olsun sukur halımeee yaaa

buarada topuz olayına koptum yahuuuuu benm kocedee hep montunu getrr oturma odasında pufun ustune koya asla kaldrmaz ben kaldrmzsammm pantolnlrıı kırlıye gıtmzz kapınn arkasnda bırkr bazn gıcklıgına yıkamammm o der kırlıde hepsıı aa bak sepet bos derımm falan bı hısım hepsını toplr kırlıye atar alısması lazm ama hala alısamadı

en azından kırlıye atıyormus benımkı kırlıye attt dıye bagırdıgımda bıle kırlı sepetının onune basket atıyor korıdordan

la hepimizin kocası bir tipmiş......
tipitipler
aynen benimki de :13:

süreklide uyarıyorum yaa gene aynı...
bide cebinden sürekli çıkan not yazılı kağıtlara uyuz oluyorum.
akbil fişi,bilmem ne fişi,tel nosu,adres kağıtları ufak ufak.soruyorum lazımmı die yok diyo.saklımmı diyorum uyuzluğuna
bide yatak odasının en üst çekmecesine ne bulursa atıyo gene kağıt yığını iddia kuponları kart ödeme makbuzları o bu şu.ayda bir ayıklıyoruz hepsi çöp

haaa bıde kıayafet takıntıları vardır sımdı 1-2 gomlegını ve 1 kotunu cok severrr sureklı onu gıymek ısterr dıgerlı temız utulu olur ılla tuturur o gömleiğim o pantolunum fıtıl eder benı bazen bı pantolon ıcın makıneyı ac der bende yazık gunah acamam derim oada elinde yıka ozman derr benım tepem atar gözlerım pörtletir yok yaaaa derim oda annem olsa yıkardı der bende sabah gotur yıkasın osaman derim

haha bende olsam gotur yıkasın derdımm te allam ya....

nannn onuda ben yapıyom ıste tıcket kağitları alışveriş fişlerrriii benımde kocem illett oluyor bu huyuma gecen bısey almıs elınde fişi kalmıs allll aşkımmm saklarsın sen dıyp dalga gecıyordu

lan koptum haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

herkezinnn ne kadar farklı huyları var demiiiiiiiiiii

eşin yardımı kesinlikle çok önemli tabi.havada karada yardımcımdır eşim sağolsun.

haha bende olsam gotur yıkasın derdımm te allam ya....

ya sorma gunesımm butun her şeyi temız utuluu tuturur 1 once cıkardığı gömleiğiyle pantolunun ısterr bole bı acayıp işteee laaaa mok var sankı o pantolondaa bır suru yenı aldım gecende aynısından 3 pantolunu oldu yok genede ooooo pantolon dıyp duyor laaa en sonunda yakacam o pantolunu ustunde ateş dansı yapacam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…