ayyyy benımde cok yaratıcıdr o komuda kenar perlerin yanlarında topuzlarım var benım onlara gomlegını asıyor adammmm
seninki aşmış
aaa ben eşimin kirli çorabını ters bi şekilde çıkarıp normal çekmeceye koyup katlarız ya birbirine geçirip öyle yapmasına uyuz oluyorum.
temiz çamaşırları alıp katlamaz ama kirlisini bi güzel sarıp sarmalar atar kirliğe.bide makinaya atacakken onlarla uğraşırım
hee ya agır yesılaycııyım bırde dusunn cok cnm ıstyrdu bı fırt ver dıye yalvryrdum hyr ztn allerjık astımımmmm var ılac youn kullanmyrm hamılellık acayıp bişidi nıye ole oldu bılmıyorumm....
haha neyseee dedım herlde sıgaraya baslıcm hamslıkteeeama dumannda bıle duramamm sımdı tıkanıyorumm acıllık oluyorummm cogu zmnn neyse kı ılaclrım saolsunnnn
aynen benimki de :13:seninki aşmış
aaa ben eşimin kirli çorabını ters bi şekilde çıkarıp normal çekmeceye koyup katlarız ya birbirine geçirip öyle yapmasına uyuz oluyorum.
temiz çamaşırları alıp katlamaz ama kirlisini bi güzel sarıp sarmalar atar kirliğe.bide makinaya atacakken onlarla uğraşırım
öle olmaz iştesabahları 10 dkka kalkma fıkrı harıc dıyerlerıne katılıyorumm cunku 5 dk ka uyku ıcın herseyı feda ederim.ama bende geceden toplar yatarım
böcük işlerim bitti bide kocemin arkasını toplayım.
yaw herşeyi otada bırakıyor kaç kere çemkirdim.
misal market fişini bile ortada bırakıyor. dağınıklık toplamaktan sıkıldım.
evde oturduğum tek zaman yemek saati. yatana kadar ayaktayım.
ütüye zamanım olmuyor fazla anca oğlumunkileri ütülüyorum.
benim fazla ütülenecek bir şeyim olmuyor.
şimdi bıraktım artık ipin ucunu.
iznimi alınca herşeyi değiştiricem evde.[/QUOT
alıntı bozuldu ama napım telden bu kadar.len meloş nasıl garusun sen ya hem yatana kadar ayaktayım dıon ama işler yığılı bıde tatılde tatıl
mok götrcek evını hahahah
canım benımyaaa zor senın ısının ALLAH yardımcın olsun
seninki aşmış
öle olmaz işte
böcük işlerim bitti bide kocemin arkasını toplayım.
yaw herşeyi otada bırakıyor kaç kere çemkirdim.
misal market fişini bile ortada bırakıyor. dağınıklık toplamaktan sıkıldım.
evde oturduğum tek zaman yemek saati. yatana kadar ayaktayım.
ütüye zamanım olmuyor fazla anca oğlumunkileri ütülüyorum.
benim fazla ütülenecek bir şeyim olmuyor.
şimdi bıraktım artık ipin ucunu.
iznimi alınca herşeyi değiştiricem evde.[/QUOT
alıntı bozuldu ama napım telden bu kadar.len meloş nasıl garusun sen ya hem yatana kadar ayaktayım dıon ama işler yığılı bıde tatılde tatıl
mok götrcek evını hahahah
nıye olmyomus kı geceden toplar yatarım sabah uykumu bolemem yanıııı yuru gıt ısıneee
tipitipler
la hepimizin kocası bir tipmiş......
aynen benimki de :13:
öle olmaz işte
nıye olmyomus kı geceden toplar yatarım sabah uykumu bolemem yanıııı yuru gıt ısıneee
la o meloşa diyor... öyle olmaz diyeeee
öle olmaz işte
bende gece yatrken butun odalrı mutfagı sıradan gecıyorum toparlıyorumm sabah bend eyapamıyormmmm yaa cunku ben kalkıp 15 dk hazrlnp evden cıkıyorm hahahaha hayatta uykumdn tavız yok :):) ztn gece uyuyamyrz omurtostan
heaaa olsun sukur halımeee yaaa
buarada topuz olayına koptum yahuuuuu benm kocedee hep montunu getrr oturma odasında pufun ustune koya asla kaldrmaz ben kaldrmzsammm pantolnlrıı kırlıye gıtmzz kapınn arkasnda bırkr bazn gıcklıgına yıkamammm o der kırlıde hepsıı aa bak sepet bos derımm falan bı hısım hepsını toplr kırlıye atar alısması lazm ama hala alısamadı
la o meloşa diyor... öyle olmaz diyeeee
ne bılm yaww sabah uykuma laf yokk onun ıcın herufnen kavga ettımm yenıı bılıyonusssssssssss
sabahları 10 dkka kalkma fıkrı harıc dıyerlerıne katılıyorumm cunku 5 dk ka uyku ıcın herseyı feda ederim.ama bende geceden toplar yatarım
haaa bıde kıayafet takıntıları vardır sımdı 1-2 gomlegını ve 1 kotunu cok severrr sureklı onu gıymek ısterr dıgerlı temız utulu olur ılla tuturur o gömleiğim o pantolunum fıtıl eder benı bazen bı pantolon ıcın makıneyı ac der bende yazık gunah acamam derim oada elinde yıka ozman derr benım tepem atar gözlerım pörtletir yok yaaaa derim oda annem olsa yıkardı der bende sabah gotur yıkasın osaman derim
tipitipler
süreklide uyarıyorum yaa gene aynı...
bide cebinden sürekli çıkan not yazılı kağıtlara uyuz oluyorum.
akbil fişi,bilmem ne fişi,tel nosu,adres kağıtları ufak ufak.soruyorum lazımmı die yok diyo.saklımmı diyorum uyuzluğuna
bide yatak odasının en üst çekmecesine ne bulursa atıyo gene kağıt yığını iddia kuponları kart ödeme makbuzları o bu şu.ayda bir ayıklıyoruz hepsi çöp
nannn onuda ben yapıyom ıste tıcket kağitları alışveriş fişlerrriii benımde kocem illett oluyor bu huyuma gecen bısey almıs elınde fişi kalmıs allll aşkımmm saklarsın sen dıyp dalga gecıyordu
eşin yardımı çok önemli. benimki geliyor yorgunum diyor sofrayı koyana kadar uzanıyor. yemek yiyip tv izliyor.
noldu bu adama bilmiyorum.
ha bide bulaşığı elde yıkamak zaman alıyor.
makinam bozuldu tamir yapılamaıyor.
yeni makina almak lazım o da şu sıra mümkün değil.
daha öncesi yardım ederdi.
haftasonu 6-7 arası kalkıyoruz.
ancak o zaman yardım edebiliyor.
haha bende olsam gotur yıkasın derdımm te allam ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?