Kokoşş Hatunlar Kulübü

bu yılkı ıftar sofrasını somalıye kurdu
kadınlar ıcın özel meydanlarda bedava sağlık taraması sundu
kıtaplar defterler bedava
neler neler

keşke orda otursaydım yaa semtımı cok özluyorum
burayada hıc alışamadım

Evet şişli çok güzel ve yaşanılası bir yer ist. dönünce tekrar orda oturmak istiyorum bu arada şubatta geliyorum ist. daha çok var ama ben aldım biletimi şimdiden
Sana inönüye bakan bir ev bulmak lazım beşiktaşta

Evlendikten sonramı geçtin ümraniyeye yoksa işin ordaydıda o yüzden evlenincemi geçtiniz

güzel yer beğenıyorum bende

oo süper olur yaa
Evlendikten sonramı geçtin ümraniyeye yoksa işin ordaydıda o yüzden evlenincemi geçtiniz

işim daha 1 yıllık
evlenınce geldık
bılsem gelmezdım
aıleme uzak olmak cok kötuymuş

hazaaal sana çikolata renk modelleri eklemiştim bakmamışsın bile

hazaaal sana çikolata renk modelleri eklemiştim bakmamışsın bile

Aaa tatlım sen eklersimnde bakmammı hiççç senin gelmeni bekliyordum yorum yapmak için gözden kaçmasın dedim. Kızıl saçı sevmiyorum canım kızıllık veren saçıda tercih etmiyorum o yüzden ben niyeyse hep sarı saçları severim bir ara röfleliydi ben seviyordum ama annem hep ''niye kendini bile bile çirkinleştirip sarı yapıyorsun saçlarını'' derdi bana koyu halimi daha çok seviyormuş ama bende hep sevmem aynı renk saç arada değişiklik iyi henüz karar vermiş değilim valla bana renk bulun renkk durun size bir resim eklim bekleyin...

Bu ne renk karamel mii bi ara bunu çok beğenmiştim ama olurmuki bilmem bana çok işlem olupta saçım zarar görmesin diye vazgeçtim

yokk ben 24 yılldır ankaralıyımmmm heeeeee 2yıl olacak ıste gelelı
ama buraya cok sık gıttım geldımmm ogrenıyorum bebeğimmm

burda bı teyzem varrr ıykıde varrr yakınız bayag.onun dısında karısda akrabalar var ama uzağız ve cok uzun zmandır görüşmüyoruz oyuden yok sayılırrr

benım burda kımsem yokeşimin akrabaları var
aılem karşıda
5 kardeşiz 4 tanesı ben harıç aynı mahallede komsular bıde
cok yalnzım burda cokk
eşim sağolsun cok gezdırır eder yollar ama yakın olmak gıbı değil
eşim gececı olunca gtcek bı kapım yok

bende istanbulu çok merak ediyorum...

gelmeyi düşünüyoruz gezme amaçlı ama.. izinlerimiz bir türlü denkleşmiyorr...

kurban bayramında gelmek istedim ama havalar baya soğudu kuzum hasta olur die vazgeçtik..

bakalım kısmet...

sarı çok büyük gösteriyor :/
gelinlikli fotonda maşallah çıtırsın, koyu yap bence de..
yani karamel felan en azından..

Eki Görüntüle 267771

Bu ne renk karamel mii bi ara bunu çok beğenmiştim ama olurmuki bilmem bana çok işlem olupta saçım zarar görmesin diye vazgeçtim
bana da fındık kabuğu gibi geldi bu renk..
ay benim de ne renkler var aklımda ama saçımı açtırmadan tutsa keşke.. asla açtırmak istemiyorum saçımı, mahfoluyo (

selam kızlar nasılsınızzz?? ne var ne yok herkşler iimiii

gel benım kapımaaa ayolll bende yalnızım eşim akrabaları burda heppp ama pek görüşmeyizzz

Ayy bende seviyorum ama sarıyı daha bir havalı gösteriyor insanı ama açtırmam bende saçımı daha yeni toparladı bir sürü baakım yaptım tekrar bozamam

Bu ara kuaföre giden yokmu yaaa çıktısını alıp göstersin şu resmi ne renkmiş ben burdaki kuaförlere güvenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…