Kokoşş Hatunlar Kulübü

hazalım senın gelınlı resmındekı sacalrın acayıp guzeldı bence ama ılla değişeceksen fındık kabugu yakısır

gel kısssss gelllll beklerızzzzzzzzzzz

ist aslında yaşanacak bır yer değil
gezmelık
ama bıkaç yıl yaşayanda olsa ıst dan vazgecemıyo

gel benım kapımaaa ayolll bende yalnızım eşim akrabaları burda heppp ama pek görüşmeyizzz

gelırım cnm ınş.şu eşimden bı ızın alabılırsem
bekarken ne güzelde daa
gez dolaş soran yok eden yok
adam dıo bıgun yüzünü göruyom bırakmıyo bı yereboşuycam

hazalım senın gelınlı resmındekı sacalrın acayıp guzeldı bence ama ılla değişeceksen fındık kabugu yakısır

Şuanda o renk canım ne bilim sıkıldım sanki ben zaten bu kararsızlıkla hiçbişeye boyatamicam Eşimde diyor boşver boyatma nasıl olsa iki gün sonra ondanda sıkılıcaksın boşa yıpratma saçlarını diyor

bak kesın ıstedgın bısey yoksa heçççççççç bulaşmaaa ben bıkere kzıl sevdasına dustummmm kaç yıl gectı zor bela kurtuldum illetten kı hala aralardan surutmaya calışyo saclarımın yarısı yandı gerı sarı olacam dıyeee bıde avanak bı kuaforun elıne dustummm kafamın dıbı yara olduuu acıdan 2 gunde 5 açma işlemi uyguladı salak

gel kısssss gelllll beklerızzzzzzzzzzz

gelmm mi şekerim sen iste yeter...

kızz ne yapıcan eşinin aile tarafıyla görüşüp.. oh daha rahat böylee.. ağzı durmaz erkek tarafının..

kafan rahat otur evinde komşu bile iidir onlardan.... çokmu kotuyum nee

en kör cahil olduğum konu saç boyası...

hiç boyamadım hiç anlamam renklerden açıcılardan... fransız kaldım yanee..

bence allah herkeze yakışn rengi vermiş..

boyayıp ne yapıcaksınız kızlar yaa...

ben sefmıorum boyayı...

kızlar cimcoşş nerdee... merak ettim valla morali bozuktu sonramda gelmedii.... :26:

burcu benimde bi ara öyle sarı idi.
hatta platin sarısı çok güzel ama yaşı çok büyük gösteriyor..
bide genelde dışarıdan bakan herkes dönüp bi daha bakıyor. çok rahatsız olmuştum.. değiştirdim :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…