Kokoşş Hatunlar Kulübü

çişini ve kakasını sızdırır mı diye güvenmedim.
bende bu yaz değil önümüzdeki yaz alıştırırım diyorum.
kv. diyorki oturarak çocuk zorlanıyor.
eşimde dedi yoooo gayet rahat yapıyor.

neyin eksik sence nerdeyse 1 saat bekletip,
hamuru telef etcennn puf puf olmicak sönecekk ekşiyecek

tepsiden once nedan beklıycek onu da de cıkacam adacımmm beklıyom hadeee

ayhhhh mayalanması şişmesi için beklicek nan önce 20-25 dk bekle.sonra kabarmıştır zati al tepsiye yuvarla zati yuvarlayana edene kadar tepsidede kabarıyo bi 5-10 dk bekler yumurtalarını sürer atarsın önceden ısınmış 200 derece fırına.10 dk da falan pişiyo haberin olsun gözün poğaçada olsun

sen guzelcene gıyınn fon cektır hosda makyaj yapp adamlar sana bakmaktan senı dınlemezler zatııı

hee bacım o sabah eşim uyanıp dikilir zaten bakar nasılım bide kapışmayalım elbise giyerim saçlarımı toplarım işyerindede hafif makyaj yaparım tamam işteee

burcuuuuu işte bak bu gerçekten odanın ısısına bağlı...çünkü yeterli sıcaklıkta kabarır maya...bakarsın hamuruna parmağınla bastırırsın hamur geri eski şeklini alıyorsa yavaşta olsa o hamur mayalanmış demektir...sen en az 40-45 dk. beklet işte...

iyi bee hepiniz aynı diyonuz haaaa tamam ben çıkyom hade öpülldünüzz

tşkler bacılar ben kaçıyommmm optummmmm

alyammmmm 20-25 dk.mı??? yapma kuzum...genelde şimdi ki kombili evlerde o kadar sürede hamurun mayası gelmiyor nedense...şöyle gürül gürül yanan sobalı ev olcek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…