Kokoşş Hatunlar Kulübü

inş. cnm off acıyordur bide minicik ayy ben ağlarım öle görsem dayanamam ....

geçmiş olsun cnm iyi bak kendine

evet acıyor cnmm 6. ıgnesı bu aksamm ama sanrm doktor devam ettrck cunku ılerleme yok halaaa devamm cok zor tutyrz ıgne anında daha ztnnn hastaneye gırmdn anlıyrr goruncee ıgne yapmyn dıye aglıyorr kuzum benm

herkes bı acayp
yıllarını vermş adam işten cıkıyoo ama şöforle ortak hala gülebılıyoo Allahım ıslah etsın

sanırım sinirden ve üzüntden bı hal ldu bana ellerım tutmuyoo başıma ağrı grdı
ıyı akşamlar yazamazsm

etmaaaa ben bunu daha yeni göryom laa ben seni çalışmadı die hatrlıom ala ala karıştırdım ozman sen hiç ayrılmadınmı işten yani bebeğe kendin bakmadınmı?

koketcim afiyet olsun...lahmacun iyi olurdu beeee..işte sıcaklık çok farkettiriyor,demek ki yeterli gelmiş o süre...

güneşim ne diyeyim ya,üzülüyorum böyle bebikler hasta olunca,yavrum biz bile dayanamıyoz bazen iğneye o ne yapsın...geçmiş olsun tatlım...

böcük...hayat böyle bir şey,insanlar egoist...Allah'ım yardım etsin o şöföre...

adacım banada bi müşterimiz süt poşetleri verdi bi kutu az önce:)lansinohun

Son düzenleme:
insanlar bencil sadece kendilerini düşünyolar Bencede bu dünyanın öteki halide var...

çok takma kafana malesef heryerde öyle bizim işyerinde herkes herkesin kuyusunu kazıyor

cok üzüldüm ama onca ınsan bı çırpıda emek sılıyoo yazık günah
ALLAHtanda mı korkmazlar kul hakkı bu yaa
ne bılem günahları boynuna

aşçının yanında gıttım şöfore der bılıyom dıye deıdmkı
ben cok gördum ıbadet edıp kul hakkı yıyen bazılarıda aşağıda dedım nasıl öduycekler bu günahları dedım
benıde sevmıolar cıkartcaklar bılıyom amaa umrumda değil dedımdedımde dedım anlatr o

anammmmm olan garular da iyi akşamlar demeden kayboldular nere gittiler ki :44:
neysem görüşürük kızlar.kendinize iyi bakın...
sabaha paris yolcuları dönsün...

adacım senin poğaçalarının üstleri daha sarımsı bende öle olsun istiyorum benimkisi daha kırmızımsı oluyor neden üle

cnm...yeni gördüm...
ben yumurtanın sadece sarısını sürüyorum,beyazını sürmüyorum ondan olabilir belki...

gunaydın kızlar...

kimse gelmemiş... nerdesiniz beyaaaa

günaydın cnm
ben geldım ama gtcemm
işler cok karışık
yılların ustasınıda tartışarak işten cıkardılar
sıra bana gelıyyumrumdada deıl aslında

ya bişi sorcam kpss başvurusu yapcemm nasıl yapılıyoo
resım ve dıplomam olcek demı sonra bı liseye gıdıp kayıt olcem bankaya gıdıp para yatrcem demı

Daha evvel kpss ye girdiysen netten başvuru yapabilirsin...Hiç girmedi isen online yada bankadan parayı yatırdıktan sonra sınav merkezi olarak verilen okullardan birine giderek yakın olan başvurunu yapıyorsun...Ösym aday bilgi formunu doldurup, yanında lisans diplomanı da götür...
Hadi hayırlı olssun...

daha evvel gırdım cnm ama netten olmadı tc no mu yazdım
kabul etmedı:26:

Günaydın kızlaaaaarr....Tee nerlerden geliyom biliyonuz mu bu topiğin ilk sayfalarından buraya atlıya atlıya okuyarak geldim...Çok yoruldum eski albümlerin hepsine tek tek bakmış gibiyim....Okumayı seviyorum ne yapayim....

cnm hiç canını sıkma.. boşver..

orda ne kadar ekmek yiyeceğin varsa yersin.. bunaa kimse engel olamaz.. herşeyi rabbim bilir allaha havale et..

kpss başvuruları başladımı billmiyorum valla kuzu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…