sunu etcem ingilizce 40 kişiye üniv.de konferns salonda müdür dedi oda yalı kazıığı gibi yanımda durmaya gelir herhalde...
eşim çıldırdı duyunca millet fantezi kurarmış erkek dolmuşta nie çalışyomuşum daha felenda falan :26::26:
yapamam diyemedim napim göreim olay heyecanlanmak bildini unutmak ve utanmak benim hamiiş oluşum yani annaladınmı
kimse kaldınmı bariiii
heeeeeeee enveyin macunu deilde şu an fırçasını kullanıyom güzellll
heee deneyeyımm 2sınıdee ozmn anama solım bnm taslr tezmlenck daha vakıt bulrsm ınsscanım bı gargara var onu kullanınca kanama felan kalmadıııı
hey allammmm diyom bende bunlar bilmiyomu benim oğlum olacağını
yok anacım dr. pazartesi pipiyi gözümüze kadar soktu resmen...hala erkek diyor bir de bana dönüp...hani benim kız istediğimi biliyor ya...
ne varsa kızlara var zati...her şey onlar için düşünülmüş...çok renkli süper eşyaları oluyor...
deneyimli analar deyin hele süt saklama poşeti,süt sağma bilmem nesi vs. alıyor hamiş topiğindeki garular alayım mı ben de şart mı???
alyammmmm 20-25 dk.mı??? yapma kuzum...genelde şimdi ki kombili evlerde o kadar sürede hamurun mayası gelmiyor nedense...şöyle gürül gürül yanan sobalı ev olcek ki...
babaannenin sevdim iş varmı iş parisi severmiiii
la sen koket karısından daha çok benzion iskenderunlulara zaten...
kocasının yanında kala kala pas tutmuşş
anası bile diormuş bir koca sende var sanki diyee
doğru demiş teyzem valla...
utanma sen güçlü garusun
kocana dayanıyon okadr fırtına badire kaygana görümce
sunum ne yanında
hade topla gücünü kuvvetini hırsını göster kendini
kocanada kanıtla müdürede
len mademhıc işe yollmasın baksınnn sanamantığa bakk
:26::26::26:
burcu ben sen gıbı 5te cıkcam ahh ahh daha 2 saatım var eve gtmemle 3 saat
yemek yapmadım...
kocem bugün geç yattı...paris falan derken :))) akşama da tam servis saatinde kalkar,işyerinde yer...
ben de dünden kalan pilav ve tavuk ızgarayı yerim yoğurtla...
ii akşamlr kızalrrrr oglumu tekrar doktora goturcezz... ıns 3.kez ıgneye dvam dememz sıkıldı cocuummm
alyammmmm 20-25 dk.mı??? yapma kuzum...genelde şimdi ki kombili evlerde o kadar sürede hamurun mayası gelmiyor nedense...şöyle gürül gürül yanan sobalı ev olcek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?