Kokoşş Hatunlar Kulübü

daha evvel gırdım cnm ama netten olmadı tc no mu yazdım
kabul etmedı:26:

Paracıkları yatırdıktan sonra bir gün mü ne bekliyon ondan sonra başvuru ekranın açılıyor...Hesabınını online işlemler kısmında eğitim ödemeleri seçeneği ösym ödeme kpss sınavı 2 yada kaç oturumsa seç parayı havale et yarın yada öğleden sonra başvuru ekranın açlır...:26:

cnm hiç canını sıkma.. boşver..

orda ne kadar ekmek yiyeceğin varsa yersin.. bunaa kimse engel olamaz.. herşeyi rabbim bilir allaha havale et..

kpss başvuruları başladımı billmiyorum valla kuzu...

başladı cnm 18 nısana kadar devam edıoo
ben ortaöğretım kpss gırcemm:26:ama halaanlamadım
gecen yıl gırdım çalışmadım 70 almıştım hatta soruları boş bırakmıştım
işimi sevıyom dıye
bu yıl ısteyerek grcemm
gecen yıl kocem herşeyı hazrladı ben gıttım resımcekındım lisede öle
hıc bılgım yok
yarın için ızın alcem yada ptesı için ama nasıl yapcem ne etcemm bılgı beklıyomm

cnm ösymnin sitesine girdim ama..

lisans diyor orda..

ortaöğretim onlisans yanı eylüldeki sınavdan girmiyormu..

Ortaöğretiminden gireceksen daha başlamamış böcük ,başvurusu başka bir tarih sanırım 18.06.2012 Kpss/2 başvuru diyo sitede....Ösym sitesinden bir bak istersen..

Birde iş yerini hiç kafaya takma bence Böcü..Şimdi uzun uzun anlatıp sıkmıyım ama sıkıntı yaşadığım iş yerlerinden hep en ihtiyaç duyduğum zaman ayrıldım paraya ki ben ünv. kendi çalışarak okuyan bir insanım, sonrasında iyiki ayrılmışım dedim..Hep daha iyi bir fırsat çıktı.İçini ferah tut...

günaydın kızlar
bende kpss ye giricektim ama hiç çalışmadığım için boşuna girmiyim diyorum

bnde giricem hiç çalışmadım ama..

çalışmm lazım biraz..

off yaaa..

hayatımızı düzene sokmamız lazım

günaydınnn kızlar nasılsınzzzzz....

cok uykum varyaa gece gec geldık mısfrlıktenn uykusz kaldım pofff

ogluma antıbıyotıkle dvam edıcez bıtnce tekrar kontrol var. hyrlısı bakalım bunada sukurrr...

adaer evet cnm bebıklerın hastlkları uzyr ama napalım ıyı bakmaya clstcz elımzdn geldıgı kdr..

smokerr hehe ne ıyı etmıssın ozmn herkesn hakkında toptan bılgın oldu hehehhe de bakem:):)

bocum sen stres etme hyrlısı olsunn onlrın ayıbı ama ısveren böle işte

gunessss nolduuu fax gemediiii

Günaydınlar kızlarrr
Bugün simsiyahımmmm simsiyah giyindimmm :18:

Son düzenleme:
günaydın kızlar!

GÜNEŞ geçmiş olsun ömür'e! kıyamam totosu acıyordur (
inşallah iğneler etki ederde kurtulur yavrum.

BÖCÜK rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah. bunlar kökten eleman yenileyecek sanırım.
ben patron olsam kimseyi işten kovamam sanırım. yüz kızartıcı bir suç işlemedikten sonra.

ESENCAN gir bi şansını dene bence. sınava kadar biraz çalışırsın aslında.

Son düzenleme:

tmm patrona derım netten öderde ne dıycezz hesap no sormazlar mı

Bende akşam paristeydim kızlar ama uykudan ölüyodum zoraki bi paris oldu.saatte çok geçti
neyseki döndüm ama

Bende akşam paristeydim kızlar ama uykudan ölüyodum zoraki bi paris oldu.saatte çok geçti
neyseki döndüm ama

ordamı kalıcaktın kızzzz

sen kaçla kaç arası ordaydın..

bakk saat 21.16 dan sonra ben oradaydım.. ben banyodan çıktım 22:30 da alyaya msj attım o daha çay içiordu..

hemen çcuğu yatırdı.. o koyuldu işleme... ben kayısı çayımı yudumlarkene..

sonram güneşe mesj attık..

ada saat 12:20 civarı.. uçuyordu oralarda.. scr böyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…