Kokoşş Hatunlar Kulübü

vayyyyyyyyyyy brck saol yaaaaa iyi geldi bu
o anlamda demedim alyaaa
yani yüzün çok güzelll gözlerin çok çekici laa delü karı yere bakan yürek yakansın işte delü:)

ay allam yaaa ben artık yorum yapamıyom kız eşine adam sapık

Senin kaynanan kütahyalı benim ki ısparta..Yeminle aynı böyle seviyor çoçuklarını (hepsi eşşek kadar) abuuu kuzuma, abuuu çocumaaa....

hee valla mıncıklıyo eşşek kadar valla kocam 34 üne girdi hala anası abu çocuğuma diyo benim oğlum olsun bende öyle sevecem kaynananın yanında

ne kafasız lann bun larrr sakın kabul etme parasınıda ödeme laan dopru düzgün yapsınlar

Miroş başladı geriden geriden gelmeye
vay bacılarr vayyyyyyyyyyyy

o anlamda demedim alyaaa
yani yüzün çok güzelll gözlerin çok çekici laa delü karı yere bakan yürek yakansın işte delü:)

ay allam yaaa ben artık yorum yapamıyom kız eşine adam sapık

adam sapık değil göz önünde karılar hertarafı açık geziyor burası Antalya cnm erkekler burda gözleri bayram ediyooo öyle şeler giyolarki illa baktıryolar ama bana sölemesin sinirde etmesin beni o bilerek yapıyor biliyorum

koket sen kızdıkça inadına yapıyor.
Kızdığını belli etme bence.

laa sen ne değiştin böle ben seni nekk sandım haaaa valla resimdeki kızzz ona benziyo sen seni yansıtan bi avatar bulsana laaaa sana benzesinnn ???

hatta nekk bulur çok iyidir o konuda

Azz geçmiş sahifelere baktımda
nekkkkk hırka çok tarzzzz bide beleşşş uuuu dadından yenmez
evet beleş olması en güzeli

nekkkkkkkk sizin topiğe yazmak istemedim kutun dolu bacımmmm

bide yanlış anlaşıldım galiba harbi üzüldüm yaniii
yok yanlış anlamadım canım, kendime kızdım ne diye yazdım ki o bizim arkimiz değildi diye.
ay neyse geçti gitti

esma bunu kullansana
benec de esma o avatarı kullan, dötünü dönmüşsün bize kaç aydır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…