kaga etmedik laa sende bunamı kavga etcem cnmı sıkmasın beni kızdıryo adam mutlu oluyor amannnn
ben geldiiimmmmmm bunaldım dostlar azcık muhabbet edelimmmm
kocam arıyo ne dio rus garular gelmiş plaja üç tane sarışın bomba tangalımış hepsi cafede iş yoktu herkes dolmuş cafeye kalabalık olmuş polisler bile kadınları gözlüo burdan bi eğleniyolar sorma dio ....
dedim sen ne azgın teke ne utanmaz arlanmazsın dio ben ne dedim dedim hamileyim böle denirmi ne dedim ki dio herkes kızlara bakyo çokta güzeller dedim dio....
dedim hamile kadına bunlar sölenmez kafamı bulandırma çalışyom zate...dio saçmalama sadece baktıklarını söledim cafe doldu dedim amannn sana da bişi denmiyor hemen beni suçluyosun dio ben onlardan çok gördüm otelde bilmiyosun sanki beni dio ve sinirle kapıyo....
kıskandım laaaa
o anlamda demedim alyaaavayyyyyyyyyyy brck saol yaaaaa iyi geldi bu
ben geldiiimmmmmm bunaldım dostlar azcık muhabbet edelimmmm
kocam arıyo ne dio rus garular gelmiş plaja üç tane sarışın bomba tangalımış hepsi cafede iş yoktu herkes dolmuş cafeye kalabalık olmuş polisler bile kadınları gözlüo burdan bi eğleniyolar sorma dio ....
dedim sen ne azgın teke ne utanmaz arlanmazsın dio ben ne dedim dedim hamileyim böle denirmi ne dedim ki dio herkes kızlara bakyo çokta güzeller dedim dio....
dedim hamile kadına bunlar sölenmez kafamı bulandırma çalışyom zate...dio saçmalama sadece baktıklarını söledim cafe doldu dedim amannn sana da bişi denmiyor hemen beni suçluyosun dio ben onlardan çok gördüm otelde bilmiyosun sanki beni dio ve sinirle kapıyo....
kıskandım laaaa
Senin kaynanan kütahyalı benim ki ısparta..Yeminle aynı böyle seviyor çoçuklarını (hepsi eşşek kadar) abuuu kuzuma, abuuu çocumaaa....
provadan geldim kızlar..
elbisim bitmiş... sinir oldum..
güzel dikmişler ama..
boyu kısa olmuş.. ben kısa olmasın die özel diktirdim zaten..
neyse altta pay var acıcaklarmış..
pofff........ herşey dert
ne bilem yaaa ..inşş güzel olurrr
o anlamda demedim alyaaa
yani yüzün çok güzelll gözlerin çok çekici laa delü karı yere bakan yürek yakansın işte delü:)
ay allam yaaa ben artık yorum yapamıyom kız eşine adam sapık
ne bilem ben yaa..
canım sıkıldı valla.
120 tl verdim ama.......................
niççk taktik geliştirdim fark yapmadınmı laaa
yaptı şimdi yazcaktım
örgü gibi
bi ters bi düz
yani bi yeni bi eski
Koptum yavru yaaaaaaaa
koket sen kızdıkça inadına yapıyor.
Kızdığını belli etme bence.
evet beleş olması en güzeliAzz geçmiş sahifelere baktımda
nekkkkk hırka çok tarzzzz bide beleşşş uuuu dadından yenmez
yok yanlış anlamadım canım, kendime kızdım ne diye yazdım ki o bizim arkimiz değildi diye.nekkkkkkkk sizin topiğe yazmak istemedim kutun dolu bacımmmm
bide yanlış anlaşıldım galiba harbi üzüldüm yaniii
benec de esma o avatarı kullan, dötünü dönmüşsün bize kaç aydıresma bunu kullansana
gıttı benınm rsımler göruyonus muu
yarın eklerım artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?