Kokoşş Hatunlar Kulübü

kocasına döndüğü yetmiyooo bizede totosunu dönyoooo aylardırrr paoahahahahah

hımmmm tangalıı toto
pamukkalede eşimle eniştem onde onlarının onunde rus tangalı toto ben onların arkasında sınsı sınsı geliyorum ve bı anda çantayı kafaya yıyen kocemmmm surat boleee

Iyi yaptın kızzz
ama adamın günahı ne garu önden gidyooo

hımmmm tangalıı toto
pamukkalede eşimle eniştem onde onlarının onunde rus tangalı toto ben onların arkasında sınsı sınsı geliyorum ve bı anda çantayı kafaya yıyen kocemmmm surat boleee

hahahah ben bu olayı biyerden okumuştum hahhahhahaahhahahahah

yanında olsaydım poposuna vurrurdum

laa sen ne değiştin böle ben seni nekk sandım haaaa valla resimdeki kızzz ona benziyo sen seni yansıtan bi avatar bulsana laaaa sana benzesinnn ???

Hatta nekk bulur çok iyidir o konuda

kıvırtan kız beni yansıtıyordu ama beğenmedi kızlar.
Bi tane koydum onu da sevmediler.
Bunu buldum napim?
Nek sağolsun link verdi ama beğenemedim.
Beni hiç bişey yansıtmaz.

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

BURCUUUUU BAKKKKKKKKK
İLK SAYFADAKİ TARİHLERİ HER AY AYCANGÜL GÜNCELLİYORR

bende aycangulu takıp edıyorum özllıkle sacc ıcın olan gunlerını cnm yaaa vee cok memnunnm ama bayadrda ıhmal ettım pofff

Sayınnnnnnn esma garusu
ve
güneş kumrusu
yazın bi zahmet yafssssssssssssssssss

geldum yıruuumm ama yetısmdm cok yazmssnzz yarn dogum gunmde arkdsm suprız heıdye yollams duygulandımm... tısortun uzerıne ömür yazmısss super yaaaa cok guzl hehe ...kk dan arkdsm buaradaa kendusu

kıvırtan kız beni yansıtıyordu ama beğenmedi kızlar.
Bi tane koydum onu da sevmediler.
Bunu buldum napim?
Nek sağolsun link verdi ama beğenemedim.
Beni hiç bişey yansıtmaz.

hımm neyse bulunur ara ara bakarsın .....

Nekkk bi el atıversen diyommm meloşu bilyon zatiiii...

Böcük nan ne güzel garu olmuşsun heee maviler yakışmış çok beğendim hanım hanımcık böcük

gızz burcuuuu

daha oncede solemstımmm

senn gelınlıgın ustunu cok begenmıstım hehehe ıcımde kalmasın bakınca bı daha solım dedımmm

melodi neden bukadar dusunuyorsun oglunun resmını koy işteee hehehe en guzl resımm bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…