kuzumm topik linki attım meloşa, ordaki avatarların %80i güzellhımm neyse bulunur ara ara bakarsın .....
Nekkk bi el atıversen diyommm meloşu bilyon zatiiii...
hheee onu bılyom dugun resmını dıyom bennn oyy tobıl tombılll memişlerrrr
düğün resmını unuttumm
hee senın yorumun gıttı dıye ck üzüldum
saoğol canımcım gonca kıskanc olunca ustunu ayrı yaptırdım aslında altıda gusel fofto çektım eklıycem bı ara
tobeeee ıstıyosan bıdaha yazam laaaaa zalım oy gelınnn zalım zalımmm memeler bas lakdırmış memeler başş kaldırmıs kavusmuyor dugmelerr teyy teyyyy
yokkkkkkkkkkkkkkkkk
kıs normalde straplez arkası kopcalı capraz capraz gecirp sıktıryosun fransız model eeee tabı halıyleee seksuuu oyusden ustune geliğinliğin tülünden bolero yaptırdımmm sanınkı nasıldı bacımmm dahamı kapalıydıHEE KIZ NE KISKANCI YINE IYI GIYDRMIS SENUU yııruummm bnmkı ona bile ızın vermiyyy
saolll canummm mersıııı hanfendi görünürümm bennnn
kızz sen nekdar olgun duryon öle sırıtık fotonda gelinlikli olan fenasında diğerlerinde oturaklı gelinlerdensin haaaa valla bu espirileri yapan sanki sen değilsinde böcükmüş gibi
yanı bana yakışıo öle laflar aaaa
burcu yaz lennn
edepli ol laaaa bucu gibi oturaklı ol hahahahahahahah
garu dicek en edeplisi benle güneş lafa bakkk.....(güneşin kocası hoca ondan da sen nerden yırtıon anlamadım)
benim düğünümdede memikler fıldır fıldırdı...
eşim üstünü daha yukarda istemişti ama baya bi aşağıda olmuş
bide straptes istemiştim ben annem illa askı koydur dedi iyikide koydurmuşum yoksam düşerdi
espirili kadın modeli sende bacıcığımmm ne var ayıpçı demedikkkk
kızz sen nekdar olgun duryon öle sırıtık fotonda gelinlikli olan fenasında diğerlerinde oturaklı gelinlerdensin haaaa valla bu espirileri yapan sanki sen değilsinde böcükmüş gibi
benim düğünümdede memikler fıldır fıldırdı...
eşim üstünü daha yukarda istemişti ama baya bi aşağıda olmuş
bide straptes istemiştim ben annem illa askı koydur dedi iyikide koydurmuşum yoksam düşerdi
ben ağır durmuyom mu yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?