Kokoşş Hatunlar Kulübü

tobeeee ıstıyosan bıdaha yazam laaaaa zalım oy gelınnn zalım zalımmm memeler bas lakdırmış memeler başş kaldırmıs kavusmuyor dugmelerr teyy teyyyy

kızz sen nekdar olgun duryon öle sırıtık fotonda gelinlikli olan fenasında diğerlerinde oturaklı gelinlerdensin haaaa valla bu espirileri yapan sanki sen değilsinde böcükmüş gibi

HEE KIZ NE KISKANCI YINE IYI GIYDRMIS SENUU yııruummm bnmkı ona bile ızın vermiyyy
kıs normalde straplez arkası kopcalı capraz capraz gecirp sıktıryosun fransız model eeee tabı halıyleee seksuuu oyusden ustune geliğinliğin tülünden bolero yaptırdımmm sanınkı nasıldı bacımmm dahamı kapalıydı

kızz sen nekdar olgun duryon öle sırıtık fotonda gelinlikli olan fenasında diğerlerinde oturaklı gelinlerdensin haaaa valla bu espirileri yapan sanki sen değilsinde böcükmüş gibi

yanı bana yakışıo öle laflar aaaa

burcu yaz lennn

benim düğünümdede memikler fıldır fıldırdı...
eşim üstünü daha yukarda istemişti ama baya bi aşağıda olmuş
bide straptes istemiştim ben annem illa askı koydur dedi iyikide koydurmuşum yoksam düşerdi

edepli ol laaaa bucu gibi oturaklı ol hahahahahahahah

garu dicek en edeplisi benle güneş lafa bakkk.....(güneşin kocası hoca ondan da sen nerden yırtıon anlamadım)

oturaklı olamam böle ıııı

günş kocen hocamı len ne gözell benı bişi kurtaramaz bu saaten sonra

bende ne askı ne bişi göğüsler tuttu bütün gelinliği düşmedi ama gelinliğin arkasını keşke uzun yaptırmasaydım halay çekemedimmmm

loyy looyyy loooyyy

kıs normelde oleyımmm laaaa aslında ıcımde yatan fırlamayı gun yuzune cıkarmamm pekkk benim eşimde hoca oğlu hemdee dıplomalıı yanı meclise felan gıdıyor radyo programları felanda yapıyo gecende hocaların en basımı ne olmuss ya benım yapımı onla alaksı yok aslında ben kuccukkende boleydımmm hepppp hanımhanımcık derlerdiii bıkere o fotolarda esmer bıı kadın var 3 lü resimde arkadasımın annesı ben kucukken iş servisinde beni sıkıstırp opmusss bende herkesin içinde o......spuuuuuu diye bağırmısım kadına bıde memur servısı dusun durumuuu

Son düzenleme:
Kızlar bende gelinliğime bolero diktirmiştim
tamam kocem kıskanır ama onu kandırrırdım çok açık olmicek şekilde
ben akla hizmet soğuk olur diye bolero diktirmiştimmm

benım totm donuyoodukışın ortasında
jartıyerımı bıle donlu gıydımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…